..

Jag blir verkligen helt förvirrad av alla killar som finns överallt. Vad dom säger och hur dom beter sig, både när jag pratar med dom eller nån annan, blir helt förvirrad vad dom menar och vad som är sanning och inte.

släpper lös dagen

Då åkte man ner på botten igen, hur jävla mångar gånger till ska jag behöva göra de. Hur jävla många dagar och nätter ska jag fortsätta ligga i sängen och tårarna bara rinner och rinner utan stopp. Hur jävla många gånger ska du få förstöra innan jag har styrkan att säga ifrån....


Som sagt, brast ut idag igen, som alla andra dagar. Tack Monika för att du kom så fort, och tack Johan för att jag alltid kan prata med dig. 

Jag orkar inte med allt dömande, jag orkar inte med att folk ens kan säga så hemska saker när dom inte vet ett jävla skit man har vart med om, jag orkar inte behöva stå ut med sånt och jag har inte heller kraften till det. Jag är svag just nu, vissa personer kan verkligens slå till på ömma punken av mig och då är jag nere igen, det är inihelvete svårt att ta sig upp där ifrån. 

Måste säga tack till Rasmus ännu en gång för att han fick mig att le när jag var nere, tacka för att han fick mig på andra tankar för en stund! 


Men en sak jag skulle vilja få ut till så många som möjligt, snälla snacka inte skit eller lägg taskiga kommentarer eller döm en person när den säger att den mår dåligt. Ni vet inte vad som hänt och det behöver ni inte veta heller, men bryr ni verkligen er så skulle ni tröstat eller bara vara tyst. Inget blir bättre av att bygga på det som redan hänt..

Bilder

Sitter just nu och kollar igenom alla gamla bilder från typ -02 på mammas dator. Så ska ta och lägga upp massa här, får där med över dom till min dator.




Haha aw, Mimmi är verkligen som en i familjen! ;)

Fy in i helvete vad smal jag var i somras :OOOOO


hur svårt kan det vara

När jag skriver ut mig på bloggen, så är det inte för att få uppmärksamhet eller att folk ska tycka synd om mig. Det är för att jag ska få saker ur mig, för att få skriva av det jag har i tankarna och i vissa fall kanske få hjälp av er vad som måste göras..



Jag sitter nu här, med illröda tomma tröttpålivet ögon som bara vill slockna. Dom orkar knappt hållas uppe, jag orkar inte le, jag orkar knappt öppna munnen för att säga få ord. Skriver för att få ur mig det jag har på hjärtat, kan jag inte få ut de genom rösten och nå fram till människor..

Min dag har i stort sett gått ut på att sova, sova ifrån problem för ett tag så jag hinner tänka och förbereda mig hur jag ska reagera när problemen hinner ikapp mig. 


Jag hatar verkligen att ge ut mig och ligga nere på botten för en person som inte förtjänar det för fem öre. Jag är kär i den personen som du var, inte den du växt till idag. Du säger att du är mogen, att jag bara är en liten fjortis. Men du, vem är den som är liten och omogen här egentligen. Det är inte jag som kastar skit i ansiktet och det är inte jag som försvarar mig genom taskiga ord, det är inte jag som gömmer mig bakom någon idiot. Det är du! 


Är det meningen att jag ska vara den tjejen som alla ska se upp till och alltid ska kunna ta all skit? Jag kan inte leva med att vara den, jag lever på att hjälpa människor med det svåra jag själv vart med om. Jag vet hur det känns att vara på den platsen, och istället för att göra samma misstag som jag gjorde. Så vill jag hjälpa folk till att ta en bättre väg ifrån det som sårar och klara sig utan det. 

Men även jag mår skit, även jag åker ner till botten, även jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men vem ska jag ta hjälp av? Alla som pratat med mig säger allt som jag en gång lärde dom, vad hjälper det? Behöver nya ord, behöver stöd som jag ännu inte upplevt. Men tänk om det är så att ingen har det stödet nu, tänk om alla människor jag vet om, ännu inte har upplevt det jag upplevt, tänk om jag ligger steget före. Vem ska jag då prata med? 

Jag behöver någon att prata med, precis som alla andra behöver. Jag vet själv hur svårt det kan vara att hitta dom och hur svårt man har att lita. Därför försöker jag vara den personen som är lätt att prata och lita på. 



Det finns så många frågetecken och så många tårar som fallit pågrund av dig, det är inte rättvist. Inget är rättvist, men något stopp måste det väl finnas ändå, eller? 


Jag vet hur alla ser mig och jag vet vad folk säger om mig. Men vet ni vad, jag bryr mig inte ett skit. Jag vet vad som är sant, jag vet vad som hänt, jag vet vem jag är och vad jag gjort, inte ni! det räcker för mig, det räcker om jag vet.. Vad folk än säger och vad folk än tänker så bryr jag mig inte. Dom som sticker och dom som lämnar mig pågrund över vad andra säger, dom är inte vänner. Vänner stannar och vänner vet vad som hände, vänner ljuger man inte för! 

Jag är så förbannat trött på människor som låtsas vara ens vän, människor som sviker när man inte duger längre, människor som man trodde var ens vänner och människor som inte har nått annat liv än att snacka skit! 

Dom förtjänar inte ens uppmärksamhet, dom förtjänar inte ens tid, dom förtjänar inte ens tårar och dom förtjänar absolut inte att man ska mista sina vänner för en. 

Jag vet att i vissa fall låter och verkar jag helt iskall och som att jag inte bryr mig ett skit. Men det gör jag, jag bryr mig så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag bryr mig så mycket att jag inte kan tänka klart på vad som är bäst. Det är då jag behöver dom personerna som kan prata med mig, men det är då dom inte finns, för dom inte upplevt det, för jag redan vet allt dom säger...



Jag orkar inte med att tänka på alla problem och bli ledsen över det, jag orkar inte! Nu lägger jag mig i sängen någon timme.

offer

Fan vad livet kan vara hårt ibland, man kan verkligen känna att nu är jag på botten igen. Jag hatar att känna så, det är för ofta och för länge. Jag är nu nere i en svacka eller vad man ska kalla de, vissa säger humörsvängningar och vissa säger deppression. Jag vet inte vad det kallas och jag vet inte hur andra upplever det, men jag vet hur jag känner och jag vet vad som finns i mitt huvud. Även om det ibland kan vara så in i helvete svårt att få ut det på ett sett så man kan få en liten iblick hur det är och vad som pågår. Jag försöker att öppna mig och skriva så bra detaljerade texter som möjligt till mina närmaste som verkligen bryr sig, men det är inte lätt för dom heller att förstå fastän vissa har känt mig halva mitt liv.

Jag har vart med om så grymt många svackor där jag bara velat gömma mig och glömma bort tiden som går. Jag har haft tankar om vissa saker som inte är bra, jag har gjort dummheter som verkligen inte är bra alls, jag har gjort för mycket som egentligen förstört otroligt mycket. Allt detta pga att jag mår så dåligt, ett sett att uttrycka sig. Men jag vet inte om detta är den värsta eller bara en av dom hundra som händer dag till dag, vecka till vecka. Men jag vet, att som det är nu och som jag mår nu är inte skönt eller roligt, det finns ingen uppskattelse någonstans och allt man får är skit, all omtänksamhet från vissa människor är som bortblåst och speciellt allt skitsnack är tillbaka. 

Klartecknet jag fick idag, ett tecken på att gå vidare, det måste vara det jobbigaste inom denna "linje". Att jag trodde att dom orden skulle komma förstår jag inte, och att jag trodde att det skulle ta så hårt. Jag har förklarat, jag har försökt, jag har brytt mig, jag har älskat, jag har gjort allt för personen. Men inte fan får man nått tillbaka, inte ens ett tack! Allt man får är skit och en brusten själv, igen

Vissa personer kan verkligen förändras, även om jag jämt säger att det gör folk och man gör det åt olika håll. Men det borde finnas en gräns hos personer, hur dum i huvudet och hur känslokall man verkligen kan bli, varför uppfann inte gud det! 

Jag vet inte hur jag funkar och hur jag tänker ibland, ibland så kan jag släppa taget om allt och bara brista ut i gråt, ibland så kan jag bara pina mig själv så mycket att någon får säga åt mig, ibland så bara kan jag skita i allt, ligga kvar i sängen och bara skita i allt, sova bort dagar och inte bry mig. 

Jag hatar att känna deppression över någon annan, som inte förtjänar det. Jag hatar att känna att man inte duger vissa dagar. Jag hatar att människor inte kan tänka på någon annan än sig själv. Jag hatar att bry mig så in i helvete mycket för någon som inte uppskattar det. 

Att vara depprimerad är inte lätt, men vad är lätt egentligen. Men att känna glädje är en kraft som man får från den som förtjänar glädjen som man ger. 
Ge aldrig ut kraft till någon som får dig att må piss, men ge ut kraften till någon som får dig glad!

Jag vet att det är skitsvårt, jag vet att man mår förjävla piss, jag vet att det kan ta månader till år att gå vidare. Men peppa på, hjälp dina vänner som mår piss, skit inte i dom bara för att dom mår dåligt, det är då dom behöver dig som mest! 



chillar på livet

Kom nyss hem från Gävle faktiskt, åkte in ett tag och chillade galet, träffat gött folk och det vanliga ni vet. Börjar få stora sommarfeelings nu , tankarna kommer upp på allt galet som händer i sommar med Mimmi i Årsunda och Gothia och massa annat som man bara taggar sönder till. 

Men nu ska vi tänka på nuet och dom kommande veckorna, vet ni vad som står på tur näst? SANDHACK!!! Taggar sönder somfan, vet knappt vart jag ska ta väger så glad är jag. Träffa alla glada spralliga härliga roliga människorna och bara chilla runt där i sina mjukiskläder håret uppsatt och inget smink eller ens bry sig i huvudtaget hur man ser ut. Det är helt galet hur man bara kan få vara sig själv när man är där. Näää jag är taggad till tusen, träffa Empis igen som jag bara har lust att döda från förra gången då han skrämde livet ur mig. Och glöm inte heller att jag ska knäppa en jäkla massa kort då, taaaaaaagga!


Hur som helst, sitter och snackar lite med folk nu. Funderar på att dra ner och fika lite, ta oboy som det var år sen jag drack och bara chilla med datorn ett bra tag. Snacka med Rasmus som alltid får en på bra humör och måste vara en av dom absolut underbaraste och glädjespridande personerna som finns utan att överdriva. Men jag kommer att skriva mera sen, känner att det verkligen kliar i fingrarna och att mitt huvud har så mycket att komma ut med på bloggen. Ska bara komma på nått roligt att skriva om. Puss



Dag 30 - Min sminkning


eyeliner
marcara

Dag 29 - Vad jag vill ha just nu

27 Mars

Kärlek, någon att få älska och någon att bli älskad av!



Tjenare

Ni får ursäkta att jag inte skrev nå mer igår. Blev inte så mycket data då jag la mig och kollade på film och sånt när jag kom hem. Men hur som helst, knappt sovit nått alls inatt typ satt är hur jävla trött som helst. Somnade på sista lektionen och har bara vart skitsur idag, pms somfan! 

Men hur som helst, sitter och väntar på Mimmi, ska ta en pommes på Sibylla och snacka massa sedan så vet jag inte riktigt vad mer jag ska göra. Men ska blogga med dag saken som nog är slut vilken dag som helst. Aja vi hörs!



tjoo

Hejsan alla, hur mår ni idag? Hört att det var en jävla fylla på många ställen, bland annat på festen igår. 

Hade det iallafall sjukt kul, nykter och glad var jag hemma vid 2 i brorsans säng! Men det var riktigt kul faktiskt.

Men ja, sitter iallafall hos pappa nu med datorn. Har käkat lite smörgåstårta och snackat lite, fick present som jag inte hunnit öppna än, men tror de blir fika om en stund så gör de då! 

Sedan ikväll så lovade jag att visa er vad jag hade fått för nått så det blir väl najs. 



röj!

Ja men då ska vi ta och dra iväg på fest, fett najs! Tog lite bilder så ni får seeeee hur jag ser ut och monika med, pusss! 




hörs

Ja nu ska vi se, håller på och packar ihop min väska nu så blir det att gå ner på stan med Mamma Johanna och Lisa, ska köpa nya bh;ar och sådär. Jag kommer även lämna sakerna hos Johan, så uppdatering kommer där senare! puss

Dag 28 - Mina närmaste vänner

Jag vet inte vilka jag ska räkna som mina närmaste vänner längre, har förlorat en av dom betydelsefullaste personerna så jag vet inte om man ska räkna henne som närmast. Men hon kommer alltid att vara speciell för mig, så tar med henne ändå! 


Monika Boox - Mitt hjärta och min andra halva, min syster och min pansionsbästis! 

Mimmi Bergström - Underbaraste personen på denna jorden, förändrade mig och mitt liv till något bättre!

Emma Lindh - Har känt dig över tre år nu, hur lång tid är inte de. Och vi är fortfarande som bästavänner, sviker aldrg varandra och så ska det alltid vara!


Johan Johansson - Du anar inte hur glad jag är för att jag har dig i mitt liv, du anar inte hur rörd jag blir när du visar att du bryr dig, du anar inte hur det värmer i kroppen när du verkligen kallar mig lillasyster, du anar inte hur jävla lyckligt lottad jag är! 


Mathilda Uimonen - 7år av vänskap, riktig vänskap som aldrig tar slut! Har vi klarat av varandra såhär långt så klarar vi hela livet gumman!

Godmorgon

Hej på er godbitar! 

Jag har precis vart nere och duschat och sånt, tidigt för att vara jag men kunde inte sova mera. 

Igår kväll då, det spårade riktigt hårt! Men stack iallafall ut med Monika Ludde och Pontus, Sedan hämtade upp Micke ett tag och så hamnade jag och Monika på donken. Tackade nej till en fest som dom skulle på, man måste vara duktig flicka vettni! Spårade på donken, jävligt jobbigt. Men du vet Monika att jag älskar dig för du är du och ingen annan, du är min syster och bästavän! Fick skjuts hem så var väl hemma runt 12. Jag och Monika låg i sängen och cama och snackade med lillRasmus Barnvagnen och Dogge, haha härligt killar dedär! 

Hur som helst, dagen ser ut så som att vid 12 så kommer nåra ifrån släkten för att fira mig. Vet inte om Monika stannar eller om hon åker hem och kommer tillbaka när dom åkt. Iallafall, kommer inte ihåg om det var nå mera som skulle komma senare. Hur som helst så blir det fest ikväll med dom bästa människorna! Riktigt glad att jag får uppleva min födelsedag med så underbara människor och bara ha trevligt! Sover hos bror, och kom ihåg, nu kommer jag ha datorn vart jag än är. 

Vi får höras senare, pusss! 


@@€$#$[#$[€{#[}}\#

jaa nu sitter monne här och skriver :D
min lilla julia fyller år idaag.. :D grattis på henne..... :D:D:D
nu sitter vi här och jag är lite nervööös.. tänk om inte jag kan följa med dom (ludde pontus och julia) :(
jaaa, får väl hoppas på de bäsa av detta... :D
nu vill hon ha datorn :D:D:D men de struntar väl en liten putt som jag i ;D
ne skojja hon ska få den nu... :D
grattis födelsedagsbarnet ♥

Dag 27 - Det här sårar mig

Direkt när jag tänker på att man blir sårad eller ledsen så kommer det jämt upp i huvudet då man blivit sviken och känt att jorden går under. Aldrig så är det att man tänker först på att det kanske är ett djur som kommer till skada eller nått annat. 

Men som sagt, att bli lurad sviken lämnad och sådant sårar mig som mest. Att bli sviken av någon som stått en riktigt nära, det är hemskt! Men nu tänker inte jag gå in på det, skriver ett utförligare inlägg senare!

godkväll fuckers

Tjenixen! 

Ni kan inte fatta hur glad jag är nu! Åååååååååh bara för idag så älskar jag att vara jag, eller så är det för att jag fyller år som jag är så glad. Men de är skitsamma, är skitglad bara! 

Mormor Folke och Johan kom hit och fikade och sånt där, fick en väska till datorn, jag ska tänkte på de idag att jag lära köpa en väska till den, perfekt ju! 

Så nu så håller jag på att föra över alla bilder från gamla datan till den nya och stänger ner den gamla totalt, den ska nu bort från mitt rum och in i skrubben, wohooo! Det tar lite tid bara, har ju så hiskligt mycket bilder fast jag tagit bort mer än helften! 

Snart så kommer Monika hit, ska snacka lite sedan dra ut, hörs! 


äääälskart

Sitter vid min nya dator nu och utforskar lite hur den funkar, haha kan ni gissa vad jag blev sjukt glad över när jag startade den ? Den har cam! ;) hahahah , nej men helt underbar dator, jätte bra, tack!! :D

Jag ska alldeles strax få skjuts till skolan, sista dagen på Bessemer. Usch vad jobbigt, kommer sakna! Men jag ska verkligen försöka göra allt för att det ska bli så roligt som möjligt. Sedan vid tre så kommer mamma och hämtar mig så ska mormor och jag åka och käka mat.

Sedan så kommer även brorsan över så ska vi fika och öppna mera paket, skriver senare ikväll vad jag fått idag. Återstår en söndag hos pappa också så så fort tar min födelsedag inte slut!

Men nu ska jag dra, puss

25 Mars 1996

Ojojojojojoj, då är det min dag idag!!!!

Nu kan ni inte kalla mig fjortis och liten längre!
Passa er, byxmyndig!!!! ;))))))))))))


Passar på och säga grattis till Sofia Genne som också fyller 18 år idag. Festa galet bruden ;))


outfit

Byxor - IBK Alba
Linne - Gina
Oversize tröja - Gina
Jacka - Ullared
Väska - ingen aning
Halsduk - Fått av mamma

sista dag som 14

Tjeeena! 

Shit ni ska bara veta vad jag stressat idag efter skolan. Halv sprang hem för att jag skulle hinna baka det som skulle göras. När jag fixat klart muffinara och en påbörjad kärleksmums så visar de sig att margarinet tog slut så jag fick panik och sprang ner till konsum och sprang sedan fortsatte. Monika och Tim kom över och skulle hjälpa mig att göra negerbollar, men inte fan gick de eller. Dom satt mera på golvet och lekta nått cp, dumma ungar! Men hur som helst så blev det klart. 

Drog ut en stund på kvällen och sådär men kom hem rätt tidigt ändå. Älskade moster från Stockholm kom hit också så vi satt ett tag ute i bilen och snackade om allt och inget. Har hur som helst nyss tagit ansiktsmask och taggar tusen till imorgon! Någon viss jag fyller ju som sagt år, knulla lagligt, ja tack!

Men jag ska ta mig till sängen och ropa upp mamma sedan snacka med henne och sova. Puss



Jaaao najs!

Nä det visade sig att min handledare var på nå möte eller nått så min andrahands handledare kom hit och sa att det inte finns nått vi kan göra för 3orna har typ nå musik sak och de sköter dom själv satt ja men då har man ledigt till lunch, kuuuul! Finns ju inget att göra när alla andra är på lektion och jag inte har nå kort till skolan så man kommer in till själva Bessemer!

Men då får jag ta och chilla här då fram till lunch, sedan så blir de käka med Elin och nåra från hennes klass och så blir det musik med ettorna efter det. Rätt chill och najs ändå!

Så då kommer jag att kunna blogga så mina fingrar slutar klia, hihiihihihi!
Lite synd bara att det finns noooll bilder på denna data, fast funderar på att gå igenom alla mina jävla dokument och arbeten sen typ 5an. Hörs snart!

Dag 26 - Vad jag har för känslor just nu

Oj, Det är så många. Jag vet knappt vad jag känner just nu, så många tankar och känslor som snurrar i mig.

Men jag tror jag känner svikelse, på ett sett som jag aldrig kommer att  bli av med, hur gammal jag än blir och hur mycket jag än försöker. Sedan så känner jag ändå glöd och glädje för att jag har så underbara vänner runt om mig just nu.
Men samtidigt så känner jag inte orken att stå kvar stark, men jag kämpar och kämpar för varje dag. Sålänge jag har mina vänner och sålänge det finns ett hopp så kommer jag stå stark och inte ta skit.

Det finns så mycket känslor, bevikelse på mig själv, skuldkänslor, ensam, hopplös, arg, sur, humör. Ja jag vet inte, det är så mycket som snurrar. Men som ni vet, jag ger inte upp sålänge det inte är hopplöst!

Godmorgon!

Det är faktiskt så att jag inte hinner att blogga på morgonen, eller jag tar mig inte tiden för man bli så slö så fort man sätter sig vid datan. Så har faktiskt blivit lite aktiv och tänkt mycket smartare så jag slippet stressa. Hur som helst så sitter jag i skolan just nu, tog en kaffe när jag kom hit och satte mig ner för att fortsätta på mitt repotage, fast har inte kommit så långt för att min skitunge som jag skulle intervjua var så jävla seg så jag somnade, haha!

Hur som helst, börjar strax men det är typ ingen som kommit än, inte ens min handledare saaaatt. Men det är najs, kommer iallafall ha en skitlång lektion, orkar inte! Tur som man har så slipper man jobba iallafall!

Men jag skriver mera senare när jag kan eller kommer hem, puss

Ni får mig skratta, tackar för det!

Vet ni vad, jag pluggar!! HAHA, borde bli belönad. Men detta gäller mitt betyg i engelska, även om min lärare vet vad jag kan och sånt så hänger rätt mycket på detta. Så har faktiskt satt fart, håller på och intervjuar lilla skitungen just nu så får jag fortsätta skriva klart imorgon eller någon dag. 

Hur som helst, kuuung kväll säger jag bara! Mahahaha, längesen jag hade så roligt faktiskt. Hur som helst, ska ladda in bilder nu. 

5 sek senare


Så gulligt, erkänn då! 

Tror ni jag är lite trött eller, måste börja dricka kaffe oftare. Ärligt så blev man piggare av det, så antagligen så kommer min morgon på Bessemer börja med det.

Säger godnatt nu, puss!

Är jag igång igen då?

Men tjooo! 

Hur är det med er? Jag kom hem för en stund sen från skolan, jag måste verkligen säga detta. Men ni ska bara veta hur bekväm jag är med att vara på Bessemer, känns redan som att jag tillhör där liksom. Inte att jag är typ 2-4 år yngre än alla. Det är liksom som att jag är lika gammal och känner mig hemma där. Det siktar starkt på att börja där, hur skön skola som helst! 

Men hur som helst. Har nyss tagit lite att fika så ska ta och dra mig till IOGT för lite styrka och skejt nu sedan så blir det dans och kanske skejt efter de igen. Visst är det lite kul att jag tagit mig till att blogga lite mera nu. Kliar i fingrarna.

Tar med mig engelska arbetet till IOGT också så jag får tag i det, ska intervjua Elin imorgon. Men vi hörs! 



Dag 25 – Min favorithögtid

Lätt mellandagarna!!! AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA


"Ena benet kallade han för julafton, andra benet för nyår, vill du besöka mig på mellandagarna?"



Nej men jag vet faktiskt inte, julafton är najs men inte vintern. Och födelsedag är också najs om man fyller på sommaren. Men påsk är inte helt fel och inte midsommar heller. Ärligt, jag tror det blir midsommar, sån fest som vi har då går inte att motstå!


Oj men ni, detta är långt ;)))))) hehehe

Tjena tjena tjena, vad har flygit i mig nu för en gång skull! Jo, är ju faktiskt så att jag är på prao denna vecka, på Bessemer faktiskt. Estet programet!

Kan då säga att det är riktigt segt här, händer ingenting och sånt. Men det är ju rätt chill ändå, men har nu snott en data för att skriva av mig lite grann, det var ju ett tag sen. Har faktiskt vart i skolan 1.5 timme nu utan en lektion, behövde inte vara med på den. Satt, men de är en lektion nu sedan så är det lunch. Då blir det att dra till nv folket och käka med dom, chilla lite sedan träffa Tim en stund.

Det var dans igår som vanligt, och jag är bara så trött på denna jävla förkylning som jag har. Började att värma utt och sånt, sedan så när vi skulle dansa så hann jag halva dansen innan jag började hosta istället för att andas, så gick och drack vatten. Hanna var även där och kollade, såg ut som hon blev lite orolig. Satt jag kollade på resten av dansen, men blev inga nya steg satt det var lugnt.

Sedan så stack jag till skejtrummet, var massor med folk där igår. Bland annat Tim Ludde Dennis Jim och massa andra så det gjorde ju kvällen massa bättre. Drog ut och gick när dom hade skejtat klart sedan hem till sängen och sova. Ni kan inte ens föreställa er hur trött jag är idag, uscha! Men en kaffe räddar dagen faktiskt, hahaha!



Hmmm, orkar ni läsa! Gört om ni vill, måste bara få skriva lite om allt och inget!

Juste, vettni! Jag håller på och planerar att GÅ hem till min pappa någon dag. Om ni inte visste de så bor han utanför valbo, alltså det är typ 1.5 mil dit ungefär. Så det kommer nog ta väldig tid, men det gör ingenting, bra träning iallafall!

Vad har vi mer för roligt, jo men vet ni vad! Jag fyller år om 2 dagar!!! Och gissa vad, hahaha! Ludde skulle fixa tårta till mig, så blir fett najs på fredag. Sedan så vet man aldrig om det blir fest i helgen, måste snacka med mamma. Men som ni vet, jag dricker inte! Man kan faktiskt festa och ha kul ändå.

Men nu ska jag ta och göra ett till inlägg, hahahahha hörs! ;D

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Jag måste då faktiskt säga Ponnyakuten. Först för att jag älskar hästar men även för att man lär sig så mycket fast man bara kollar på. Det är verkligen lärorikt och riktigt spännande att se hur allt löses. 



Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

21 Mars


To be with you - Mr. Big



Jag är inte lycklig såhär - Esanna

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Oj, jag får en massa tankar när jag ser mig själv. Det första jag kollar på är rätt in i mina ögon, då blir det åååh vilka fina ögon jag faktiskt har. Förvånar mgi inte om ni skrattar och tänker vilket ego, men hur kul har man om man ska sitta och söka uppmärksamhet genom att säga att man är ful då. 

Sedan så kollar jag på helheten liksom, får lite ångest där att jag inte liksom slutar äta godis vart jag borde. Men samtidigt får jag upp tanken, hellre former och lite fett än spinkig äcklig och så någon bryter av en. För ärligt, jag har sagt det förr och jag säger det igen, får allvarliga fel när folk säger att man ska vara så försiktig och man får inte röra tjejer för dom går sönder då, får damp! 

Kollar snabbt på håret och bara vill färga det, sedan ja det är väl de första jag tänker på antar ja! 


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Dag 20 – Min favorit film.

Känns som att jag måste vara den enda på denna jord som absolut inte har någon favoritfilm och som kollar på alla sorters filmer, och då menar jag verkligen alla. Har setta alla hundra filmer som vi har hemma, då är det allt från disney till action till kriminalare till drama till skräck till komedi och kärlek. Allt som låter bra kollar jag på faktiskt, och det som inte låter bra, haha! 



Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

17 Mars

Oj jag vet inte, om det är kläder så var det faktiskt ett tag sen. Men denna tröjan från H&M.


Dag 18 – Vad jag åt idag.

Haha, pannkakor för fulla muggar på lunchen idag. Det var väl riktigt intressant? 
Blir kyckling ikväll om det nu är så himla intressant.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

15 Mars

Oj, jätte svår fråga. Jag vet ju inte hur andra lever och hur dom har det. Men jag måste faktiskt säga ingen, jag vill ha mitt liv. Hur dåligt eller hur mycket skit jag än lever med så finns det omöjligt någon som inte har det svårt på något sett, det finns ingen som bara har det positivt. Alltid finns det någon som mår dåligt av någon anledning. 

Den dagen då alla byter med någon, så stannar jag med mig själv och jobbar på att få mig själv på bättre humör och positivare. Ett steg före alla andra då, är det inte allra bäst att lära sig leva med sig själv och må bättre själv än att sätta sig in i en annans liv.

Nej jag stannar där jag är nu, mitt liv!



Dag 16 – Innehållet i min väska.

14 Mars

Jag undrar nu hur många gånger har jag inte skrivit detta nu, antar att det är lika ointressant varje gång. Så ärligt, jag skippar denna. Vill ni verkligen veta så leta bara tillbaka i arkivet.

Självförtroende

Ett stort ämne som jag märker väldigt mycket i omgivning är det med att vara sig själv och tro på sig själv - självförstroende.

Jag ser knappt en enda person i min omgivning som har bra självförtroende och verkligen tror på sig själv, det är så himla ovanligt! Jag tycker att det nästan är lite hemsk för dom personerna om jag ska vara ärlig, att dom kan knäckas av få dumma ord eller inte vågar öppna munnen för dom tror att dom säger fel ord.

Att utstråla osäkerhet och låta sig själv vara i skuggan ger bara människor tillfällan att slå ner er till botten, där är det inte lätt att komma upp ifrån.

Men varför tar jag då upp detta ämne? 

Jo, jag har själv vart där vid osäkerheten och ville välja mina ord väl. Men det var bra längesedan och det märker man verkligen inte av nu om man träffar mig. 

Jag är nu den där som aldrig är tyst, sätter mig inte i skuggan, utstrålar inte osäkerhet, skakar av mig dumma och elaka kommentarer. Det leder även till att folk inte längre försöker att slå ner mig, dom vet själv att dom inte lyckas. 

Men då är ju frågar, hur bar jag mig åt?

Det kommer nu tips till er alla som själv vet och känner att självförtroendet inte är på topp. 

  • För det första, tänk smart! Jag har dels min mamma att tacka för där, som hjälp mig tänka så smart.. Men meningen i det hela. Tänk på varför en person säger sådanna saker, varför dom vill ha ner dig, varför DU låter dom de, varför du inte tänkt på ditt bästa innan, varför ska du ens lägga energi på sådanna personer, är du vän med dom, varför är du då vän med dom, varför på alla tankar och frågor du har själv!
  • Lägg alltid i bakhuvuved att ingen ska få försöra ditt liv och få dig att må dåligt. Ärligt så är det synd om folk som inte har bättre för sig när dom försöker att trycka ner folk, men visa då att du är stark och du skakar av dig det.
  • Tro på dig själv! Alla har olika åsikter och alla kan inte tänka lika. Men för dig, så är det din åsikt och du har lika mycket rätt att få den hörd som alla andra.

Jag vet att det är skitsvårt att stå på sig och visa att man är stark. Men det finns ett citat som verkligen är stärkande och stämmer till 110%. 
What doesn´t kill you, only makes you stronger.
Det är verkligen sant, ju mer saker man är med och och ju mer skit man får ju starkare blir man, i slutändan! Vissa tar vara på de positiva i de negativa och gör om det till positivt och till sin egen fördel, för vissa tar det längre tid. Men det finns alltid hjälp att få, antingen av kompisar eller av någon man ser upp till, eller också ser ner till. Den man vill helt enkelt, ni vet, jag har alltid öppna armar för att hjälpa människor. Självförtroende är något som jag är riktigt väl medveten om vad det är.

Känner ni för att prata, ta då bara kontakt med mig. Jag garanderar er att det är mycket enklare att hjälpa till och tipsa en person när man vet mer exakt vad som är problemet och situationen, än att sitta och skriva som en sammanfattning om allting och tips till det. Ni förstår poängen va?

Att skita i andras åsikter kan ta år för endel att bygga upp och för endel så tar det inte riktigt lika lång tid. Det handlar inte bara om hur man är som person, utan också hur väl man vill och hur mycket man tror att det får. Sålänge man inte tror att man kan bygga upp det, så går det inte. Så ge fan på´t att ni ska det så klarar ni det. Så är det med allt, bara ge fan på´t!



Om det finns någon som helst fråga, eller nått ni vill prata om så är det bara att adda msn eller Facebook. Skriv gärna där eller en kommentar om vad ni skulle tycka vara bra och intressant att läsa om också.
[email protected]
Julia Boberg

Tja fuuuckers monne heeeer!!!

tjaba :) nu ska monne och julia åka och köpa biljetter till imån... fyfan vilken maaatch de kommer bliii... taggar ingen röst på tisdag!!!!!! JAAAAAAAAADÅ!
nu håller julia å¨att klä på sig jag har måla mina naglar.. hahahhaahh visseligen bara 2 st ;P fuckyou fingret och tummfringret på en hand XD ni kanske inte fattar but what ever!!!
puss Tja<3

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Det finns så väldigt mycket som jag ångrar, mer eller mindre! 

Vissa kan vara liite för privat och känsligt och vissa är inte så stor deal men jag ångrar det ändå. Men det jag kommer skriva ut här är inte en av de privataste och sådär. Men fortfarande en sak som jag ångrar stort faktiskt.

Ni vet i augusti förra året, okej jag vet inte om jag tagit upp och skrivit det i blogge faktiskt. Men dom som bor i Sandviken vet precis vad jag pratar om. Det är lite pinsamt om jag ska vara ärlig. Men det var en fredkväll med Monika, vet inte vad vi tänkte med. Men vid 7 tiden så började vi klunka en 50% 2L brännvinsflaska, på 10min, i stadsparken. Fyfan man kan inte göra de värre än så! 

Hur som helst så försvann Monika in i dimman direkt. Jag kande knappt nått så fortsatte att dricka upp de sista, de vill säga att jag typ drack 3/5 ungefär. Hur som helst så började jag flumma till lite och vi sprang omkring och sådär. Sedan av någon konstig anledning så var vi helt plötsligt på ICA. Fråga mig inte hur, de bara smällde till så var jag borta. 

Kommer ihåg att helt plötligt för en sekund så sprang jag in och ut från ica, sedan så en sekund såg jag Monika ligga ner helt stilla, helt plötsligt satt jag i en bil och snacka med polisen och så vakna jag i min säng. Vilka minnes luckor kan jag säga. 

Har fått höra från halva Sandviken hur det var, för alla var typ där. 

Men det var typ så att min brorsa hade kommit efter att vart ute med hunden, han ghörde min röst. Sedan så hade jag sprungit in och ut från isa så väktaren hade följt efter mig. Såg Monika ligga där och ringde polisen. Brorsan ringde mamma och så ringde polisen och mamma till ambulans och Monikas föräldrar. Det slutade med att jag sov i min säng kvart i 9 och Monika låg på sjukhuset.

Så ja, de va en väääldigt dramatisk fylla som gett konsikvenser. Bland annat att jag inte tål sprit, inte ens lukten. Så försök inte att supa ner mig, det kommer inte funka!

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

11 Mars

Jag vet faktiskt inte mitt drömbröllop, om jag ens vill gifta mig. Men det är inget som finns i mina tankar och planer nu satt jag vet faktiskt inte alls. 



Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

10 Mars



USA, Rosen shingle creek

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

9 Mars

Jag tror nog många av er redan listat ut detta. 

Att bli lämnad själv med en stor sorg i hjärtat. Jag orkar inte och är inte kapabel att gå in närmare på det nu.!

Öppnar tankarna och känslorna för er alla!

Visst har ni någon gång känt att allt är skit, att inget funkar och allt bara strävar emot en? Att allt man glädjats av och ser fram emot bara rasar ner? Det tror jag nog att ni gjort, tror alla har gjort det. Men när det väl är, så är det inte lätt och man har bara lust att sjunka genom golvet. 

Precis i den perioden är jag i nu, där allt bara är emot mig och jag har lust att försvinna för ett tag. Jag varken förstår folks tankar eller mina egna, hur folk ens kan säga och göra sånna saker och hur jag aldrig någonsin kan ta mig i skinnet och göra det som måstes göra. 

Allt ska jämt komma på samma gång! Tappa närmaste vännerna, skaffa nya vänner, träffa en kille, sket sig där, bråk med familj, allmänna livet bara rasar och allt blir hopplöst. Jag får sånt här ofta, för ofta! Och vissa personer vet precis hur man ska göra och vilka knappar man ska trycka på för att få mig att flippa. Så kommer det alltid att vara och jag vet att det kommer att finnas flera som kommer att göra de nu, antingen medvetet eller omedvetet. Med det är fortfarande rätt knappar och det är fortfarande så att jag flippar ihop.

Vissa tänker kanske också att det inte är så bra att sitta och skriva ut om sig själv så alla kan läsa, men kan då säga att detta är bara en hundradel om mig. Här står inget om anledning och konsekvenserna. Här står det bara om nuet och hur jag mår. 

Det kommer som en chock för många, att jag verkligen kan vara sån här. En sån som inte gör nått, som bara sitter och skakar, som bara har en sak i tankarna, som inte vill prata eller vara med någon, som bara vill ligga i sängen. Det är ofattbart i mångas ögon, och i mina med ibland. Det är inte mig, inte mitt skal till den brytna själen innuti. 

Ni vet, människor älskar uppmärksamhet och många, väldigt många skriver ut allt om sig för att folk ska tycka synd om en eller om man bråkar så gör man de offentligt bara för att andra ska ta en sida och sånt. Jag vet precis hur det är att ha alla emot en pga fel information till omgivningen, jag vet också hur det känns att ha alla med mig. Det är härligt, men samtidigt en stor press, för jag hatar verkligen att göra folk illa med mening och speciellt om man har med sig massa folk bakom en som egentligen inte ens har nått med saken att göra. Utan bara för att man själv ska känna sig trygg, men hur känner sig inte den andra då. Inte bra kan jag säga! 

Men där kom vi in på fel ämne. Grejen är, jag orkar inte lägga min lilla energi till att underhålla människor genom bloggen eller bjuda på mig själv just nu. Även de är ofattbart, det brukar ju vara min vardag. Men just nu, de enda som behövs egentligen, de är en person som inte sviker. Jag trodde att jag hade det, men inte längre, nu har dom svikit. Finns det verkligen ingen som alltid stannar. Jag försöker vara den som aldrig sviker som alltid finns där och som alltid gör sitt yttersta för att få andra att må bra. Och ja, oftast så går det bra. Jag kämpar på att vara den vännen som jag själv vill ha, just för att jag vet själv hur det är att inte ha den vännen! 

Vissa av er som läser känner igen er, vissa känner sig träffad av olika ord, vissa ser upp till mig, vissa ser ner på mig, vissa vill vara som mig, vissa vill förstöra, vissa skrattar, vissa blir rörd, vissa vet precis vad jag pratar om!

Kolla er omkring, finns det verkligen någon person som du förstår dig på, precis satt du vet hur den är inomsig och om det verkligen är ett skal eller genomskinlig rakt igenom? Jag tror inte på att det finns någon som känner en annan person rakt igenom, som vet precis hur den funkar. Jag trodde på det förr, enda tills man får bekräftelsen till att det är fel. 

Jag funkar inte så att jag ignorerar andras måenden. Jag vet personer som tackar mig och skattar mig så högt just för att jag inte funkar så att jag inte bryr mig. Men jag vet också att det finns människor som känner att jag skiter i dom. Och självklart är det så, man kan inte ha alla med sig. 

Vissa känner att jag förändrade deras liv, vissa känner att jag glömt dom, vissa känner att jag byter vänner hit och dit, vissa känner att jag lekt med deras känslor, vissa känner att det bara var jag som fanns där, vissa känner att det inte finns någon annan som man kan öppna sig så mycket för, vissa bara känner att dom inte vet alls eller allt tillsammans. Alla har olika känslor och det finns alltid en förklaring eller andledning till dom. Men en sak är klart, det finns inga dumma eller pinsamma känslor. Enligt mig!

Det kan handla om känslor till en hund eller en person, eller helt enkelt till en liten sak i ens rum. Det kan låta dumt när man skriver det såhär, men det är inte dumt när man kommer till känslor. Jag har vart med om många olika känslor till olika saker och människor. Men varje gång tänker jag, det är inte saken eller personen det är om det är känslan om situationen. 

T.ex. Om man mår dåligt över någon eller något som hänt med en person, då är det inte personen i fråga utan anledningen till händelsen och baktankarna i det hela. Det är inte hur personen är, det är mer vad som hände just den tiden som händelsen inträffade.
Det är svårt att förklara, men jag är säker på att som personerna som öppnar sig för mig förstår mig och hur jag menar då dom själv har vart i den sittsen.



Det känns verkligen i fingrarna att det finns hur mycket som behöver komma ut och hur mycket som helst som jag själv behöver prata med någon om. Men som jag sa, jag har ingen att öppna mig på det sättet för. Men jag försöker att vara den som jag själv behövt haft! 



Jag skriver från mina åsikter och mina tankar och känslor. 



Inte ens en bok kan förklara en annan människas liv, tankar och känslor. Men det är inte meningen att man ska rota i andras liv utan tillstånd, du har ditt eget att gå igenom och lära känna!

updaten igen

Förlåt ännu en gång, det blir lite upp och ner precis som mitt mående. 

Har ingen alls ork till att blogga eller nått så jag måste säga godnatt!

Klass teambilding

Hemma nu! 
Tro de eller ej, men det var riktigt roligt idag. Trodde jag absolut inte, men jag var med i de absolut roligaste laget med skönaste människorna satt det var riktigt kul. Hade teambilding och massa sånt. Sedan så satt vi i en stuga med nå kluringar eller va de va. Så fick vi banan och ja, hahaha hade riktigt kul med de. Mitt lag beh "Julia äter banan och säger ååååh", haha ja men då fattar ni ungefär vad vi snackade om.

Nu så ska jag i alla fall ta och lägga mig i sängen och kolla på film med en Ben&Jerry´s klass.
Puss

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Skidbyxor
Linne
Tjocktröja
Vantar
Mössa

Ja, ni ser ju själv!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

7 Mars


Monika


Mimmi


Mathilda


Axel


Johan


Emma


Marcus

godmorgon

Tjaaaaaaa! 

Upptagen dag igår så ja tror inte ens en timme gick åt till datan totalt. 
Kan börja med att det var skola hela dagen sen på ett möte. Sedan så gick jag till brorsan och käkade och åkte till stallet. Mötte upp Mathilda där så var jag med Zeke en timme typ. Så åkte tillbaka till Sandviken, gick till hemmakväll och köpte Ben&Jerry´s . Sedan hem duscha och kolla på film. Snacka telefon en liten stund med pappa sedan somnade jag. Mathilda sov hos mig om ni inte fattade de. 

Men hur som helst så har jag rätt bråttom nu. För vi ska upp till Högbo på teambilding med klassen satt lär klä på mig men vi hörs när jag kommer hem. 

Puss

Trökig dag

Måste erkänna att jag har varit grymt dålig på att skriva idag. 

Det var så att Monika kom hit ett tag sedan så va de nåra som ville att vi skulle ner till donken satt vi drog dit faktiskt och va där ett bra tag. Men det blev verkligen uttråkande satt drog hem halv 9 eller vad den va. Är så jäkla trött på att hänga på donken hela tiden. Har blivit mer och mer att jag är inne vid datan, inte så kul kanske men vad ska man göra då. 

Jaja, ska fortsätta snacka med dom där skitungarna.
Puss


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Denna var enkel, lite för enkel egentligen! 

Godiset, att jag inte åt så förbaskat mycket godis och absolut inte varje dag. Har sånt godissug så det bara inte gå att stå emot och det är skitjobbigt och absolut inte bra för kroppen. Men jag MÅSTE försöka att äta bara på helger, sedan köra typ ramlösa istället för cola. Kan ni hjälpa till med de? 


Godmorgon

Blir så jävla irriterad på att man inte en jävla morgon kan få sova utan att bli väckt! Konstigt att jag blir grinig om jag inte får sova.. 

Ska ta och börja fixa mig alldeles strax sedan se vad alla gör idag. Jag vill gå på bio, får kolla med typ Mimmi om hon kan eller någon annan. Fyfan vad jag bara vill in till Gävle och bara....vara!

Nä nu känner jag att mitt humör sänkts och sådär, satt ska inte sitta och skriva nå jävla poettexter här. Puss
Juste, jag har blivit blond :)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Svår fråga faktiskt, finns så himla mycket jag skulle göra.

Men först och främst så skulle jag nog skaffa ny dator och mobil då det står högst upp just nu. Sedan så blir det nog en utlandsresa, gärna till USA eller Grekland. Men annars så är det ju inte helt fel att shoppa ock skaffa moppe heller satt.

Men det finns ju massor man skulle kunna köpa men de är det jag kan komma på nu! 


Bilder

Ja då ska väl jag ta och lägga upp bilderna, jag kan inte säga att det blev många och inte heller så bra bilder. Men det är något, satt njut! 


Hem juva hem!

Välkommen hem till mitt egna rum och älskade dator! 

Hade de rätt chil på tåget, sov lite och sånt. Gick rätt snabbt. Så skulle jag byta i Stockholm, gick vilse lite här och där men hittade fram tillslut. Även denna resa gick bra, satt var hemma rätt snabbt. Blev upphämtad av mamma vid stationen, så vi åkte till TennStopet och käkade med släkten. Lite god mat! 

Sedan så blev det Godistajm och hem till duschen. Vet faktiskt inte om jag orkar med att gå ut ikväll, känner i hela kroppen att jag är helt slö och sånt. Men ska i alla fall ta och köra på en ansiktsmask nu och packa upp väskan. Sedan så kommer det bilder under dagarna och sådär.

Puss

Underbart!

Jag kom då hem för ungefär en halv timma sen, ganska duktigt av mig om jag får säga så. Har haft det galet najs idag, verkligen helt sinnes. Så himla gött folk, kommer verkligen sakna då jag åker hem imorgon. Åker till tåget vid halv 10.

Men jag är så himla trött nu, för de första för att jag gått med göra klackar hela kvällen sen att jag bara är det av nån anledning. Så jag ska faktiskt ta och lägga mig och sova nu, snart!
Men imon när jag kommer hem så blir det först nå jäkla släktmidda eller nått sedan så va med axel och massa folk så det blir as grymt!

Detaljer kommer imorgon, puss

Tjaa

Ja men då har jag nyss kollat på film så måste ta och snabba upp lite och fixa mig nu. Snart så är det mat och sedan drar jag ut satt bara att skyna på. Blir update när jag kommer hem, puss

HAHAHAHA bevis på folk med inget liv

Anonym om Dag 6 – Typ av killar jag faller för.:
jag gillar inte tjejer som är feta, så därför går du bort direkt

Asså ni människor där ute, jag fattar inte vad ni har innanför pannbenet. För de första, du är inte anonym för någon, ip nummer! 
För de andra, tror du jag bryr mig!
Det är precis sånt här som jag satt och skrev om här - http://juliaakarolinaa.blogg.se/2011/march/skitsnack-och-onodiga-kommentarer.html#comment .
Vad vinner du på att skriva en taskig kommentar, och speciellt till en person som aboslut inte bryr sig ett skit? Nä ingenting, förstår mig inte på människor ibland asså! Ska alltid klaga på nått, men om du tycker jag är fet eller om du tycker nått dumt om mig, varför kollar du ens på mina bilder varför "plågar" du dig själv. Ge mig ett svar på de!?



Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Ojoj, som jag sagt så många gånger så har jag inget liksom exakt så ska han vara men det finns ju önskningar och "kvar" om ett förhållande ska funka. Men blir man kär så blir man, tyvärr så är det inte alltid att det funkar även om man är kär.

Men om man ska ta liksom lite allmänt och inte så stora marginaler så tycker jag att det är jätte viktigt verkligen att han bryr sig. Det är nog de som står högt, han bryr sig och liksom värdesätter henne, och absolut inte utnyttjning. Det var som jag sa igår, att han ska visa att hon är hans, skämma bort lite just för att det är hans tjej och det är kärlek i förhållandet. Sedan så måste han ha humor och vilja göra saker, ärligt så funkar inte jag med en kille som vill sitta inne och aldrig träffa människor. Men det är självklara saker som gäller för mig, omtänksamhet, värdesättande, en riktig man, humor, spontan.

Men sedan så kommer vi till utseende. Jag är inte sån som går mycket alls på det. Men jag vet att många ser mig som så himla utseendefixerad på killar och bara bryr mig om det. Men det vet ni också att man kan se killar som är skitsnygga och säger de rakt ut, som typ ååh vad söt han är, och massa sånt. Men sedan när det kommer till kärlek så bryr jag mig inte så speciellt. 

Men om man ska säga såhär, det är ett stort plus om han ser bra ut, och ännu större så som jag faller för på utseende. Så killar, vill ni veta ? 

Det första jag kollar på är faktiskt ögonen, man ser så väl hur han är då. Tackar för att jag fått den egenskapen att se sånt! 
Sedan så kollar jag mycket på håret, allra snyggt med brunt eller mörkblont. Och gärna rätt tjockt och inte för krulligt, men att det inte ligger slickat utan lite ruffsigt och busigt, älskar busiga killar (A) 
Så kommer vi till ögonen, så himla fint med blå eller bruna ögon!
Kläderna är något som jag kan falla för direkt om jag ska vara ärlig, snygga mörka jeans som är lite slitna och häng på såklart, inte överdrivet med mellan. Sedan en snygg tshirt och tjocktröja över, eller en stickad tröja är oxå snyggt. Har faktiskt kommit över dedär med chinos nu, tycker inte de är så fint. Men jeans och tjocktröja är så himla snyggt. 

Sedan så kommer vi till deras kropp. Alla har olika smak och sånt, men jag lär säga att jag absolut inte gillar smala killar. Det känns så väl som att man ska bryta av dom. Lite fett och lite och ta i är ett plus, och sedan muskler lär jag säga är ett måste. Det är manligt och det är något som jag tycket är ett måste. Man känner sig mycket tryggare och mycket säkrare då faktiskt, så dags att börja träna killar. Sedan så är det ju jättebra om han är längre, jag lovar er att tjejer gillar att stå med huvudet i hans famn. 

Utseendet gör att man inte kan sluta titta och glömma personen, men är personligheten inte så fin och han inte är så snäll så är det inget att ha. Men där imot så är han jättesnäll och älskad personlighet men inte lika snygg som jag hoppades på så finns det klart en större chans. 

Men nu vet ni killar, och tjejer kan få sig en funderare på vad dom föredrar mest. 

Det var nu inte meningen att peka ut någon eller att jag tänker direkt på någon speciell person, eller lite men jag vet inte personligheten så mycket än så kan inte uttrycka mig. 



I will cry..

Godmorgon!

Då är vi inne på sista hela dagen här, ska kolla lite vad som kommer att hända men hoppas på nått roligt i alla fall. Måste ta och smsa nåra.

Hur som helst, är barnvakt nu medans Anna är iväg på lite saker, men slänger upp ett morgon inlägg ändå. Kommer att skriva lite mera roligt senare då jag har nått i tankarna och sådär. Men vi hörs, puss

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Tro de eller ej...


...En kille!

Kunde man inte tro om mig va. Men så är det, jag har verkligen sett så många här nere som vart tillsammans och jag vet inte hur man ska förklara det. Men jag känner den där feelingen att älska någon och bli älskad, på ett bra sett. En bra kille liksom, som verkligen är kille och inte någon jävla pussy som liksom sättet tjejen bakom sig och sånt.

Fick verkligen en jätte insiration av Ronjas kille idag och igår för den delen. Är så himla glad för Ronjas skull, de är du värd gumman, tusen gånger om!
Men att han betalar, han bär matkassar, han visar att hon är hans, han är social, han ger frukost på sängen. Ni förstår poängen, skämma bort sin tjej lite och verkligen visa att man älskar henne. Jag vet att jag inte gillar att bli bemött som en typisk tjej. Men ens kille som beter sig sådär, det är kärlek och respekt! Så är jätteglad för din skull Ronja!




Men kvällen då, hade de riktigt kul. Kom till Skepplanda runt 7 kanske. De första dom sa när man kom dit var "08an är här", hahaha om jag garvade. Men det är jättekul att endel kommer ihåg mig, och så va det David som kom fram och hälsa och skakade hand, haha ja men uppfostrad unge skadar inte. Men det har faktiskt varit riktigt rolig kväll, bara en dag kvar sen så försvinner detta igen.

Men jag ska i alla fall ta och smsa lite med nåra personer, lägga mig i sängen med mina snygga högtalare till telefonen. Men ni vet, vi hörs ju imorgon igen!



Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

2 Mars

Svår fråga faktiskt eftersom jag är jättedålig på att planera och sånt. Måste ta mig en riktigt funderare på detta så skriver jag om det senare.

Skitsnack och onödiga kommentarer!

När man har dåligt självförtroende klagar ni på att man ska ha bättre
När man har bra självförtroende klagar ni på att man är ego
När man är nått mitt emellan pratar ni inte med en

Hur fan ska ni ha de? hur fan ska man kunna vara sig själv utan att alla ska klaga.
Jag har bra självförtroende, ändå klagar ni att jag inte ska ha de.

Liksom, människor kan sitta och klaga till någon att den har jättesmäla ben t.ex, sen så säger dom att det är snyggt och man ska ha smala ben. Bara för att dom ska ha nått att klaga på. Varför?

Det är bara så jävla onödigt att man alltid ska ha något att klaga på. Men folk är sån, man ska alltid ha något att klaga på, vare sig man sårar den andra eller egentligen tycker att det är rätt eller fint. Men frågan är varför vi människor håller på så, varför man alltid ska lägga sig i andras liv?

Jag kan inte säga att jag aldrig sagt nått dumt om någon för det har jag och det vet jag själv. Har lärt mig av de och faktiskt säger knappt nått taskigt om någon, mera att man säger att hon är jättefin eller han har skitsnyggt hår. Varför kan man inte bara säga fina komplimanger i stället?

Nu för tiden när jag hör någon som snackar skit om någon, även om det faktiskt är min kompis. Så säger jag till, att nej nu ska vi inte snacka skit och vara dum mot personen. Även om jag ibland inte riktigt gillar nått med personen så behöver man inte säga de rätt ut, håll de för dig själv i stället. 

Jag vet själv att när man verkligen inte gillar någon person och man bråkat eller nått sånt med den. Då kan det bara vara så skönt att sitta med sin bästavän och snacka skit om de som inte är bra på personen och sånt. Eller när man blivit dumpad och tycker det är jobbigt så kan man snacka med bästavännen och ta upp allt dåliga så man liksom släpper lite på linan till han. Men det är fortfarande inte så att man säger de rätt ut till allmänheten, utan till en person som man har tillit till och som vet situationen. I alla fall för mig så snackar jag i inte skit om någon om det inte hänt nått. Och allmänheten vet inget om de så dom får ofta heeelt fel uppfattning om allting så man får dåligt rykte liksom! 

Men förstår ni poängen i de hela? 


Let´s go

Kan då börja med att säga att filmen va skitbra, har sett dig förr men den är riktigt bra verkligen. Ska börja fixa mig och komma igång lite granna, kommer få världens beslutsångest som igår och alltid egentligen vad jag ska ha på mig. Jaja, håller på och kollar när vi drar dit eller om jag går. Har fan lust med de, hade inte vart så fel. Tror det får bli så.

Men jag ska nog ta och fortsätta satt vi hörs senare!


Random

Tjatja!
Har precis bakat negerbollar. Blev rätt fail i början med fixade till de så nu smakar dom gottigt! Ska nu ta och kolla på en film, det blir "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Har sett den förr och den är rätt bra så vi kör på den. 

Hörs senare, puss

gååååshud!

Ojojojojojoj, hittade massa filmer från när det var Brynäs-Djurgården den 5 Februari och jag kan då säga att denna dag och denna match så var klacken helt godkänd! Ni kan ju se själva, tyvärr så filmades de med mobil så kasst ljud men lyssna och njut!










Svar på kommentar!

Anonym om Nu kör vi live från Göteborg:
Har du flyttat till göreborg eller e du bara på "besök" :)

Tyvärr så är jag bara på besök. Men det är så att jag brukar åka hit så ofta jag kan för jag har rätt många kompisar här som man gärna vill träffa oftare och min syrra bor ju här så då blir det ju att man åker så fort man kan. Men som sagt, jag har inte flyttat hit. Men vem har sagt att det är omöjligt?!



Godmorgon!

Först och främst, godmorgon!
Blev väckt idag för att jag skulle passa Adam om han skulle vakna, satt de gjorde jag då! Sitter bara här nu och gör ingenting, ska nog ta och käka frukost strax.

Snackade med nåra igår så vi kör Skepplanda ikväll med. Fett najs ju! Sedan så vet jag faktiskt inte alls vad som händer på dagen, ska i alla fall be Anna ringa sin kompis och fråga om jag får rida imorgon, vilken jag hoppas att jag får då det var riktigt längesen.

Men jag hör av mig senare, puss

Första dagen!

Tjaaaa!
Kom hem för en liten stund sen, har vart ute hela kvällen med riktigt sköna människor. Haha kände mig väldigt ärad att jag var den enda som var singel där, men det var rätt najs de också. Är ju inte så van då nästan ingen av mina kompisar har kille satt de brukar vara singeltjejerna och killarna. Men åååh fick rysningar av Ronja och Hampus. Så underbart gulliga tillsammans och man ser verkligen att dom är kära, blir helt varm i kroppen av att de så lyckligt förhållande. Grattis till dig Ronja som hittat en kille som får MVG av mig! 

Jag hade tänkt att jag ska försöka att schasa iväg Anna från andra datan så jag kan sätta mig där i stället då denna är så grymt seg. Sedan sova lääänge imorgon och så blir det ut med massa folk imorgon idag med Ronja då såklart! Trodde verkligen inte att det var så himla snälla människor här men det var de. Guldvärda! 


Nu kör vi live från Göteborg

Tjaaa!
Var det år och dar sen eller var de. Resan gick jätte bra förövrigt och det var riktigt skönt att sova. Kom väl hem hit runt 1 kanske den va. Känner mig rätt hemma mitt i Göteborgs stad. Men som de är nu så befinner man sig mitt ute i ödemarken, ungefär som Dalsäng , hahaha! 

Har träffat Ronja nu på dagen. Planerade lite så vi ska hitta på nått efter maten, så det blir skitnajs. Trevligt att höra att jag är 08a och att dom inte är välkomna här, men hörni, jag är inte 08a. Faktiskt så att dom inte är så valkomna hos mig heller saaaatt! 

Men Göteborg nu då, vad ska man säga. Välkommen hem eller, stortrivs här. Bara dialekten och modet som jag behöver ta in. Inte riktigt så man går runt i slapp kläder och snowboard jackor typ, mera shorta boots jeans skinnjacka och sånt. Mera tjej helt enkelt! Men vem har sagt att jag måste gå som dom gör och vem har sagt att jag är tjejig av mig? Nej, ingen! Koncentrera er på min personlighet så blir det jättebra! 

Jag känner verkligen att jag behöver få skriva, imed att jag inte har gjort de på hela dagen så det känns jätteskönt. Tycker jag är rätt o tjejig när jag säger att jag har bara lite mascara på mig idag och utsläppt hår utan att direkt fixa speciellt. Sedan så blir det faktiskt jeans linne boots halsduk och antingen snowboardjacka eller skinnjacka. Jag har min egen stil när jag vill liksom, skulle lätt kunna gå i mjukisar men känner inte för det just nu. Kanske imorgon, vem vet! 

Nu när jag äntligen har mig själv fixad lite grann och på bra humör så ska jag försöka att ta lite kort idag så får ni se. Blir väl även att ni får se Ronja också. Men ska inte uppehålla er längre, måste ta och klä på mig och käka. Men vi hörs, puss!


Vårt hockey lag, från Gävle stad, som vi lever för varenda natt och dag!

tidsinställt

Just precis denna sekund så börjar hockeyn och alla är jätteglada, förhoppningsvis. Jag kan inte säga så mycket om matchen utan de och bilder kommer någon gång. Men jag tänkte att ni måste få nått att läsa. Har nyss upptäckt att det är ganska najs att ha tidsinställda inlägg.

Men ska vi ta och snacka om nått värt dådå. Näää jag kommer inte på nått. Men hockeyn kommer att bli efterlängtad och det kommer bli jättetråkigt utan den. Bara att hoppas på att dom går vidare. 

Puss

Saker ni inte visste om mig

* Jag spelar CS och äger ut några riktigt bra killar på sh, genom hs.

* Jag ställer alltid upp för mina vänner när dom behöver mig.

* Jag har jätteslätt för att läsa av människor och speciellt se när dom ljuger/mår dåligt/glad/kommer svika en. 

* Jag har jättesvårt för att hålla rent i mitt rum, inte kläder men damm och småsaker.

* Jag har inte ens fyllt 15.

* Jag har svårt för att inte gilla personer, men lätt för att ogilla tjejernas beteende. 

* Jag läser allt för många bloggar, blir yr i huvvet.

* Min naturliga hårfärg är blond.

* Jag vet inte vad jag skulle gjort om Monika inte var bredvid mig varje dag.

* Jag vet inte en enda som inte uppfattar mig som 17/18 åring.

* 95% av mina vänner än äldre än mig. 

* Jag har bara varit kär en gång, so don´t call me player.



Livet leker!

Tjenare nu är jag hemma och håller på och fixar mig för fullt. Lite ändrade planer för mig idag. Ska skynda mig klart här sedan packa klart väskan. Så blir det att åka till Kungsgårn en stund tror jag, så kommer Monika hit och fixar sig sedan åker vi in till Gävle. Morster tar och möter mig och tar min väska sedan så blir det hockey. Äta efter de skulle jag tro sedan till moster och sova där, as najs! 

Men ska köra nåra tidsinställda inlägg nu så får vi höras live igen när jag har en data nästa gång.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Denna var inte direkt så svår.

Självklart så är det sommaren. Då det är så varmt och man gå omkring i shorts och linne hela dagar och nätten. Man har beach party, moppe hela dagarna, vara ute utan att det blir mörkt. Och inte minst så är det lov i ungefär 10 veckor, och då finns det ju så sjukt mycket man kan göra. För min del så blir det självklart Göteborg, har faktiskt börja planera med Monika att vi ska dra till Dreamhack och äga ut alla på CS. 

Men sommaren blir ett solklart svar, längtar redan!

1 Mars!

Godmorgon!
Ska om en stund ta och åka in till Gävle och möta mamma. Sedan så blir det att skynda sig hem och börja med mitt superfina schema på alla bussar jag ska åka med idag, måste hålla dom annars så hinner jag inte med allt. Så bara att vara på hugget idag! 

Så uppdateringen idag kommer nog inte bli den bästa. Men jag ska göra så gott jag kan.
Puss