livet är till för att leva!

tjaaaaaaaaaaaaabba, livet leker eller va säger vi!
snackar med alla möjliga söta folk och kan bara säga att mitt humör är på topp! ÄLSKART! kör på broooowwwniiiieeeee imon då gött folk, kan de bli bättre? NEJ! nananannnanana tyskan kommer äga sönder, kommer garva och åter garva, humorn är så skön med kim asså, helt sick!
näää ja bara babblar och är jobbig nu, men då blir de när man är sjuukt glad!
snackade med SAKNADE CHRISTOFFER LACHONIUS OCH WILLIAM PETERSSON IDAG OXÅ, heeeeeeeeeeeeeeej saknad!
pusss ska inte ta upp er tid med mitt babbel, skönt att skriva av sig bara! :D

vet ni vad...

... jag ska bli den jag va förr, för ett år sen då man mådde allt annat än dåligt. allt va så enkelt och livet lekte. nu ska de tillbaka, jag ska leva och va glad. inga mer småpojkar som tror att dom ska få mig ner på botten igen, de har hänt allt för många gånger på denna tiden. de är över, försök inte med sånt mer. tro inte att de ska vara lätt nu, nu ska de fan krävas mer. vill ni vinna mitt hjärta och komma nära, då ska ni bevisa att ni förtjänar de. annars kommer jag leka lika mycke med er som ni gör med mig. de man ger får man tillbaka!
mitt liv, leka är allt jag ska göra! ingen ska få tracka ner mig igen. imon, då jävlar ska ni få se på Browwniiiiee igen!! har ni saknat hon? det har jag med, alltid fartfylld utan nått stopp påvägen till lycka!
välkomen tillbaka säger jag till mig själv!







vi tre!

tjena!
kung dag, fast de är alla nu för tin. men de börja som en vanlig tisdag morgon att man har teknik och sånt. gjorde inte mycke eftersom jag var klar med allt och sånt. så skulle vi iväg på idrott, kom då på att jag har kameran med så tog upp den och tog lite kort och sådär. hade innebandy på jernvallen, verkligen hur kul som helst. saknar verkligen känslar av att ha klubban och bara lira runt där. helt underbart! tog massa kort efter med mathilda och caroline. matte efteråt och sådär, haha njaaa blev inte mycke gjort. fatta inte va ja skulle göra så får utbrott och bara kastar eller slår ihop böckerna. lunchen, nja inte mycke kul. musiken va kung, fick sjunga hur mycke som helst. hur kul som helst ju, får fråga dom andra vad dom tyckte. ja stog ju på scenen och sjöng och olle spela gitarr, mhahaha kung! so;n sög som vanligt.. min dag ungefär, faktiskt rätt kul ändå. träffade matilda lite efter och snacka lite. väntar nu på mat och så.
pusss
matilda-caroline-nicklas åt fel håll xD
HAHAH, finns ingen annan som har så snygg stil på att duscha fötterna som jag !! ;)
söta flickor!
älskar er brudar!

HJÄÄÄÄLP!

Sitter i skolan och skriver om likheter och olikheter mellan hinduismen och buddismen. är det någon som kan hjälpa mig, hitter inte nånstans vart man kan hitta sån fakta. ni får mer än gärna hjälpa mig! :D:D:D:D:D:D:D
hörs

sista november

goooodmorgon!
usch va man ska försova sin när man bestämt sig för att gå upp och fixa sig i tid. så vaknade nyss, ska börja platta håret lite. mathilda kommer ju om typ 15min. vet inte riktigt vad man ska ha för kläder idag, om de är nån ide att dra på sig nått fint eller om de bara får bli nått random. haha stora problem. nej men får se de. måste bara säga att de är svinkallt i mitt rum, fryser ju ihjäl.
men nu måste ja skynda.
pussss

natti

får bli sängen nu, måste få min skönhetssömn nån gång så säger godnatt! :P
sötast

lite random stuffs

riktigt skönt med dusch! städade undan lite nyss oxå!
har snackat lite med mathilda och vi kom fram till att de blir en jävla snöpurrning imon. ska börja och skaffa oss lite filmer och bilder från klassen eftersom vi ska splittras. så de ska vi fixa lite med imon i skolan. haha fett kul de kommer bli ;)))
puss

söötcheeey

blev ingen hoppträning idag. bussarna sladdar och kör av och jag har inge skjuts. så blir att ta de lugnt. har haft rätt tråkigt liv nu på kvällen. men ska nu ta och ta en varm dusch och så.
puss

♥ Dag 3 – Mina syskon.

har redan skrivit lite om dom i presentationen om mig själv. men kan ta och göra såhär ... tänker inte skriva så mycke om dom, deras liv som inte ska med i min blogg.


johan, vi har samma mamma. han är 25, bor i sandviken i lägenhet.
anna, samma mamma här med. hon bor i göteborg och har man och tre barn.
alexandra, hennes mamma är med min pappa. hon är 17 och bor i valbo.
daniella, hennes pappa och min mamma. blir 16 snart, bor i sandviken och storvik.
rickard, hans pappa och min mamma. är 13 och bor i sandviken och storvik.
isac, samma mamma. 3 år och bor hemma.
izabel, samma pappa. 2år bor i valbo.
liam, samma pappa. 1år bor i valbo.
alexandra
daniella
isac, han har mina ögon (a)

myyyyyyyyysigt med snööö -.-.-.-.-.-.-.-

sheeeeet, vilken dag.
de börja med att jag precis hade kommti till söder så kommer ante och bär ut mig och snöpurra. så hann jag precis komma in igen så kommer han och bär ut mig igen. sen så kom viktor så tog dom mig igen. efter nån timme så gick jag och emil bort tills slöjden och där hade tydligen 9b lektion, de vill säga viktor alex och jim. så när dom slutade så tog dom tre ut mig och purra. så jag och emil gick upp till ica, så när vi kom till skolan igen så kommer ante och tar ut och purrar mig 2 gånger. så va ja inne ett tag. så gick vi till ica igen. där va viktor och nåra i hans klass, hade med mig jonte och erik denna gång oxå, dom tar ju viktor lätt. så viktor purra mig, men så kom jonte och tog viktor och massa sånt. tillslut så va vi runt 20 där, alla förutom viktor och ante va på min sida. även att jonte tag viktor så går viktor på mig, hahaha omg fyfan va kul de va. är så sjukt tacksam att jag hade jonte på min sida, varje gång nån gick på mig så kom han. mahahaha! mina byxor va seriöst is och håret mä, kunde bryta av de. händerna va röda och benen med kan ja lova!
kan avsluta med att säga att jag typ räknade, DE BLEV ÖVER 25 GÅNGER!
tönten i mitten
emil
jonte o emil
jaaaaa!
såhär såg man ut när man åkte....
såhär kom man hem XDD HAHAHAH
ska inte ta upp benen, illröda. syns inte för blixten, men dom va RÖDA!

facelook



nanananan söder väntar

tog beslutet att åka till söder ändå. bussen går om 30min dit, haha så håller på och fixar mig nu. håret får vara sen igår, helt ruffsigt och sånt men aa.
pusss

studiedag!

mooooorgon! vakna för ett tag sen, fifan va skönt de är att sova.
sitter och käkar nu och snackar med mathilda, för hon fyller 15år idag! GRATTIS!!!!! :D

får se om jag ens orkar åka till söder idag, vill träffa alla men är så sjuuukt trött.
får la se ;)))
annars så är de hoppträning ikväll som vanligt, inget annat, livet är seeegt nu ...

vackrare än dig kan ingen bli

usch nej, nu blir de sängen dirren. trött som ja vet inte vad. soooova länge imon sen tror iaf att de blir att åka till söder en stund. :D:D:D
godnatttt

älskar dig min stjärna!

här kommer lite mera bilder :)))

♥ Dag 2 – Pinsammaste jag någonsin gjort.

måste faktiskt ta och säga de, att jag tycker aldrig nått är pinsamt. mitt utseende kanske visar de när man blir lite hettad i ansiktet. men inuti mig själv så tycker jag inget är pinsamt, de roligaste som finns är ju att bjuda och leva liksom. så kan inte säga att nått är speciellt pinsamt.
men kan säga en sak som vart pinsamt med mimmi när jag vart med. de va då på gothia, vi va på finalen och satt på läktaren och då är de stolar som fälls upp när man inte sitter sen får man fälla ner när man ska sitta, ni vet dom? aa iaf, så såg mimmi ett lag med skit snygga killar, så hon reste sig upp för att kolla närmare. så skulle hon sätta sig och då hade stolen åkt upp så hon åkte rakt ner på golvet. om vi garva då eller, hahahaha, ni skulle sett. helt sjukt, de va riktigt roligt. lite pinsamt för henne kanske, fast hon är lite som mig. men de va sjukt kul ;))
detta lag fast i ett år yngre åldersgruppen som va på läktaren, älfsborg p15 tror ja ;)

tiderna som ska tillbaka, mimmi (L)

hej hur mår ni ? ;)
sitter och käkar pepparkakor och lyssnar på musik. kom hem från gävle för ett tag sen. fråga mig inte varför vi drog dit, hel lugn dag. men grymt mycke folk där, är ju första andvent.
hade de mys med mimmi iaf. träffa massa folk, haha oh shit va vi garva åt en kille asså. shit, höll på att ramla så mycke garva vi, så jävla töntig och omogen.
gick in på nån pub och läna toan, tog lite kort där och sånt.
rätt så mycke folk va?
bocken!!
mimmi får langa över resten av korten ! ;)

tjaaarååå

måste rusa iväg nu, mimmi kommer med bussen och ja ska ta och möta henne.
pusssss

gooooodmorgon

nu kan man inte klaga på att jag inte gör något! har varit ute och skottat hela morgonen sen jag klev upp, skönt att ha de gjor! nu blir de fix och käka sen ner på stan med mimmi en snabbis och så drar vi in till gävle. fettttt, ska nog dra med kameran och bomba liks som jag gjorde i fredas.
pusss

kvälls update

då har man kollat på en film med sara och lagt min lillebror i säng så nu sover han och sara med för den delen. suttit och snacka med nåra från dh, vilket drag. skypade nyss med en av dom och hade cam på. haha fyfan va jag ska dit asså, helt sjukt!
tror ja ska ta och ösa på ljudet lite nu faktiskt, dom sover så hårt ändå. haha
puss

kuuung som fan asså

tjaaalalalalalalalalalala!
hemma från en gryyym kväll i gävle. hade så sjukt kul på matchen, helt sjukt!
börja med att vi va med nåra av matildas kompisar och sådär, heja så ja fick ont i handerna och krasslig röst. sen så hitta jag på daniel, så ja vette fan men nåra killar som glodde sönder och sånt där. visade sig att dom kände daniel, så nån börja smsa och ja vette fan. men de slutade med att vi hamnade med dom resten av matchen. grymt va de iaf, blev bråk och shit så dom tömde klacken för att djurgårn hade kastat över raketbomber till brynäsklacken och shit, helt sjukt va de. men grymt kul. drar lätt dit på torsda oxå, fett värt de!
är iaf hemma nu och chillar, tagit bort smink och dragit på mjukisar så de är skönt. blir att kika film snart och fixa lite gotta.
vad gör ni en sån här skön kväll inomhus och snöstorm ute? hahah ;)

ändrade planer

egentligen så har jag inte riktigt tid att sitta vid datan. men för eran skull så gör jag de ändå..
ändra planer som ni nog förstår. jag och matilda drar in till gävle och kollar på brynäs match. kommer hem ikväll nån gång, min buss går inom en halvtimme så måste skynda mig lite.
pusss

döda mig :oooo

sticker iväg på konfa nu, den slutar tydligen 5 :oooooooooooooooooooo aja dör nu, hejdå

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.

då ska jag börja köra igång med dehär då!

utseende
Det har alltid varit så att jag vart smal och sånt, visst de va innan man börjar få former och sånt. men utöver de så har jag nästan alltid vart smal, nästan för smal. tills för bara nåra år sedan, eller nått år sen. då jag börja äta godis och onyttigt när jag mådde dåligt, värsta man kan göra. och jag har ju tendens att lägga allt på höfterna magen och låren, helt naturligt på en tjej. så då har jag fått sånna komplexer över de och vill gå ner allt dedär. men de är inte så lätt att bara sluta äta godis och ta tag i allt när man mår dåligt. sen så har jag inte heller så jättesmala vader som jag önska, men de är mestadels mina muskler. mina kompisar blir helt till sig när jag spänner, dom tror inte att man kan ha så mycke muskler på ben, haha.. om man tänker bort dedär, så har jag inte heller gillat min näsa och de gör jag verkligen inte nu heller, tycker jämt att den är för stor och sånt. mitt hår är inte direkt en höjdare heller eftersom de är så tunt och kort, därför jag använt löshår, mest för att de är så tunt. många undrar kanske varför jag inte tar upp min längd. de är ju så att jag har hatat min längd i alla år just för att jag blir längre än alla killar (hehe). men nu när man blir äldre så märker man även att killarna och tjejerna för den delen börjar mogna och växer. om man tänker bort dom jättesmå killarna i min klass och tjejerna så är jag nästan kortast. dom som man aldrig trodde skulle bli längre är nu de, och de är jätteskönt. så nu när jag blir äldre så är jag nöjd med den. tycker de är fint med långa tjejer, dom som är korta är så himla söta, t.ex monika. haha..
sen finns de ju självklart delar på kroppen som jag är extra nöjd över. kan börja med ögonen, har alltid gillat mina ögon för dom är verkligen lysande blå, fast dom framhävs som bäst när jag är blond. min mun kanske många tycker är stor, men mina läppar är lagom fylliga och de är faktiskt snyggt. ben musklerna är nått jag är stolt över oxå, inte många som har de. rumpan och brösten klagar jag inte på, har verkligen putrumpa och de är ju inget killar säger nej till, inte brösten heller, lagomstora och så...
familj
då ska vi se vart jag ska börja. mina föräldrar är skilda. pappa bor i en liten by utanför valbo med sin tjej och 2 barn, dom väntar ett till i januari. hans tjej har en dotter sen tidigare som är 17 år nu. jag bor aldrig där... hos mamma, där jag då bor. så har hon gift sig, han hade 2 barn sen tidigare som är 13 och 16 sedan har dom ett tillsammans på 3år. jag har en syrra på 24 som bor i göteborg och en bror på 25 som bor i lägenhet här i sandviken. de va väl inte så mycke annat intressant att veta.
mina intressen
ändå sedan jag följde med min syrra på 17år till hennes sköthäst för kanske 5-6år sen, så har jag älskat hästar. började så snabbt som möjligt på STORK ridskola som jag fortfarande rider på. hemma hos pappa skaffade vi häst för 5 år sen. det började med en c-ponny, men ganska snabbt så skaffa vi en d-ponny oxå. hade dom i ungefär 2 år. sen fick c ponnyn kolik och var tyvärr tvungen att avlivas. men ungefär ett halvår efter så hämtade vi hem en storhäst. problemhäst va de iaf. hade kvar dom ett år sen så blev de andra intressen för min syrras sida som lockade och då va tyvärr att sälja. jag kunde inte ta hand om dom båda om jag bodde hos mamma, tyvärr. men efter de så har jag fortsatt och rida. började i hoppgruppen på måndagar som jag fortfarande går i. har gått där i två år nu. ridit zeke under dom åren och ja tror nog vi känner varann innan och utan nu, han har verkligen vart min livskraft när jag mått som sämst. men tyvärr börjar ridkarriären dra mot sitt slut. efter jul så slutar jag på STORK. efter ungefär 5 år där så kan jag lova att jag lärt mig allt jag kan nu. att fått uppleva så mycke, tacksam för det.
dansen kommer att ta över efter jul, jätte mycke billigare och tyvärr mycke roligare.
utöver detta så jag spelat innebandy från jag var 8år ungefär, det började i runsten sedan till storvik och sen till alba. bästa och mest uppskattade tiden var såklart alba. seriesegrare blev vi oxå, klart roligaste laget. men slutade p.g.a att min andning blev sämre och jag kunde inte träna.
sen står kompisar högt på listan för mig oxå, dom man delar allt med och som man är med varje dag.
min personlighet
om jag ska vara ärlig så tror jag verkligen att jag är en riktigt härlig tjej att vara med. för jag är nästan jämt glad, om man utser när man mår dåligt. men min egen personlighet skulle jag nog beskriva såhär. mycket glad och verkligen pratglad, jag pratar och skrattar jämt, har en sjuk humor som många gillar. jag är jätte sprallig och väldigt spontan. jag är väldigt omtänksam och bryr mig sjukt mycke om mina vänner, dom står högt i mitt liv. jag visar alltid min kärlek till dom jag älskar. och på tala om min självkänsla, den är väldigt hög kan jag lova. kanske därför jag är lite som jag är oxå. nej jag vet inte riktigt hur man ska kunna beskriva mig själv. får fråga er mina vänner, hur är jag som person?


det är väl inte så mycke mer man behöver veta?
där fick ni en presentation av mig, rätt lång med läsvärd tror jag!

då kan man chilla ett tag då

det började tydligen 10.
onödigt att gå upp halv 8 då, men kommer inte kunna sova nu iaf så ska ha en mysig frukost med familjen, ta de lite lugnt sådär.

jahaa hur ska man veta detta nu då.......

gooodmorgon, fick nyss reda på att konfan började 10 tydligen, får damp nu :oooo antingen ska ja va där om 30 min eller 2 timmar, vafan vilket är de som gäller. måste ner och kolla på lappen igen. -.-
aja konfa idag iaf, sen hem och duscha kan ja lova. usch fyfan för mitt hår. sen igår så blev de ASÄCKLIGT när de va is och shit i håret. fast tror ni ja orka duscha eller, nej precis.
sitter iaf och dricker vatten nu, mums haha!
nää måste ner och kolla dedär nu, puss

ge mig långt hår nu tack!

kryper i säng nu

då ska även jag ta och lägga mig.
upp halv 9 till konfan. pågår väl till halv 5 tror ja.
godnatt

dagens klädsel

outfiten för mig idag i den låååååånga skoldagen blev denna :
svarta jeans - bikbok
svart linne - gina
stickat - h&m
skärp - bikbok
sjal - ullared
kors halsband - mormor tror ja

tjeeeena bästa kvällen!

TJAAAAAAAAAAALALALALALALLALALAL!!!
dagen har ägt så jäääävla hårt ..
visar i bilder ist!!
det började med att min släälskii emma lindh kom till mig ;))
så kom monika, dom satt och bögade sig vid datan medan jag käka!
sen drog vi 5 tjejer till storvik och lämnade av ella. jag emma monika mamma och ella! fan fest i bilen;)))
åkte tillbaka till sandviken, självklart blev de ica som gällde.
jag och monika växer aldrig upp, så fick bli ett par nappar för oss!
stack till donken och käka pommes och glass!
så kom bella och emma dit!
badade lite i snön!
mötte upp nicklas, gick till american och käka lite. så kom mupparna fea och maja dit en stund ..
blev inge mer bilder efter de.
men jag emma och monika gick till kungen, dom drog rätt snabbt men jag var kvar lite. fett där ju, as kul så länge de varade. lära ju hem -.- hade ja veta att de skulle vara så skulle ja vart där, men nu är de som de är. träffade iaf mimmi sofia och rickard där, saaaaaaknar er! <3
massa random pics på oss finns oxå som ni får senare.
pusssss

tjaaalallaaaa

då har äntligen emma tagit sig hit. väntar bara på monika. sedan drar vi oss ner. så kallt så de är sjukt nu ..
pusssss

kör på detta jag med!

har sett så himla många göra denna lista, verkar faktiskt göra bloggen roligare att läsa om. så hade tänkt att göra de så ni får reda på lite mer om mig.


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Pinsammaste jag någonsin gjort.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Berättar om något busigt jag gjort.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Min bästa vän/vänner.
♥ Dag 8 – Min första kärlek.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Någon jag kan prata med om allt.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min önskelista.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Fula ovanor.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Vart jag helst vill vara just nu.

sjukhuset - check!

hej bloggen!
har nu kommit hem från gävle.  har aldrig vart med om att sjukhuset kan vara så segt, nää nu måste vi vänta 2 veckor på nästa besök för att bekräftelse om de blir operation eller inte. segt, men de gick bra idag iaf. kom fram till att jag har problem med andning och skit..
men sitter nu iaf och snackar med folk, ska ta reda på när monne och emma kommer, drar ner till ica och sånt då som vanligt. dåligt dött sandviken är, usch!
men snart så ska jag ner till göteborg igen, saknar!
puss
tjaa lilla fjortis ;))

sticker nu

tjenare.
är hemma nu och har precis käka lite. ska ta och dra på mig en tjocktröja och fixa pengar så drar jag in till gävle och sådär.
kommer väl hem vid 3 kanske eller nått. får se.
vet inte riktigt vad som händer annars idag. ska kolla om nån vill hitta på nått, de är ju så grymt kallt ute nu så finns inget kul att göra.
aja puss
hur söt är man då ;))

fredag igen då

guuud så skönt jag har sovit inatt. börjar ju halv 10 så gick upp nyss. måste ta och klä på mig nu egentligen och gå ner och käka men kände att jag måste skriva lite.
kommer gå efter tyskan idag för jag ska in till gävle och kolla upp inför operationen. alltså så kommer detta avgöra om jag ska opereras eller inte. hoppas verkligen jag får göra de, det behövs verkligen och skulle underlätta mycket. förövrigt så måste jag prata med anette idag om dansuppviningen vi ska ha på julavslautningen. så otroligt jul att dansa så de är sjukt.
men vi får höras senare.
puss
hittade en gammal bild från när jag var blond, passade de?

sov gott

då tänker även jag ta och krypa i säng och sova. smsa ett tag kommer de ju bli men hoppas på att somna ganska snabbt så jag får min skönhetssömn. myyyys!
godnatt

dagens händelser

dagen började då med att mathilda kom till mig vid 7 och väckte mig, usch så trött, men sov ju rätt mycke. va väl inte på bästa humöret redan då. första lektionen gick åt till att skriva uppsats om sin första kärlek. tror alla kan lista ut att de va om viktor. blev genast på depp humör. sen har dagen bara fortsatt och vara helt stört dålig. tror inte jag var glad en sekund. va inte med på nån lektion faktiskt, hade ju knappt nå lektioner.. sedan så gick jag hem, bara slappat och verkligen tagit de lugnt. ska nog ta och lägga mig strax. sovmorgon imon till halv 10 så de är riktigt skönt. börjar då med tyska, känns så skönt och tryggt att jag kim bredvid mig, kan behövas nu! sen så slutar jag faktiskt, ska in till gävle sjukhus för undersökning innan operationen. äntligen blir de av, hoppas jag!

tänker ni lika som mig.

tänkte ta och skriva lite igen då.
vart ska jag börja.
alla dagar man får den lycka och omtänksamhet som man behöver, dom är egentligen inte många. alldeles för få nästan. hur mycke behöver egentligen en "normal" ungdom, när de kommer till kärlek. de är väl alldeles lagomt mycke, eller? de tycker faktiskt jag. dom flesta killar tycker att de är jobbigt att ge, men att ta är så himla enkelt. tjejer ger så mycke, dom bryr sig så mycke. kan inte säga att de är alla tjejer, kan inte heller säga att alla killar är så. men dom flesta. killar, dom är svårt med sånt. men när tjejen har vart med om nått jobbigt som verkligen vänder upp och ner på ens liv. när man behöver extra mycke trygghet och kärlek. är de inte meningen att killen ska ge de då. älskar man någon så är det en självklarhet. hur dåligt tjejen än mår, så ger hon ALLTID. men killen, han drar sig tillbaka för han inte "orkar"... jag har mött sånna killar, men har även mött dom som verkligen bryr sig. dom är verkligen guldvärda, för de är få som är sånna.. många tjejer är även så att dom bara slösar bort tiden med en sån underbar kille som verkligen är guldvärd. då har man gjort ett misstag. hittar man en sån, ta vara på de. den chansen kanske inte kommer igen på VÄÄÄLDIGT länge.....

hur det är, hur man ska överleva

bloggpausen blev inte längre än såhär, känner suget i fingrarna faktiskt.


det har vart ganska jobbiga dagar igår och idag. inte vart så jätteroliga.
men fan, nu har tillräckligt mycke tårar spillt för dig så dags att glömma och gå vidare.
kan säga till alla som verkar tro eller snackar skit, jag är 110% singel och håller inte på med en enda.
då vet ni, snacka inge skit nu. finns inget att säga, inget att snacka om. bara de förflutna som ska lämnas bakom.
har ni oxå vart med om att blivit sårad av den man trodde man kunde lita på och nästan byggt upp ett starkt förtroende för?
är de så mycke begärt av en kille att få trygghet och kärlek? är de så svårt att handskas med en person som man älskar bara för hon mår dåligt av olika skäl? är de så svårt att finnas där för henne?
det tycker faktiskt inte jag, men beror alltid på vilken kille det angår. vissa är dum i huvudet helt enkelt och kan inte visa det han borde..
den dagen då mina killproblem ska ha paus, den dagen är idag!
beror alltid på vilken kille det angår.
vissa är dum i huvudet helt enkelt och kan inte visa det han borde

kommer tillbaka inom kort

som sagt, de blir en liten bloggpaus av speciella skäl.

.

kommer inte blogga idag!

tjaaaaalol

kan inte klaga på att jag inte sovit nått inatt, 10.5 timme totalt, om man inte räknar med att jag har vaknat lite då och då. men guuud så skönt de va, behövdes verkligen. men har iaf fixat mig och väntar på att mina jeans ska torka, haha dom va nytvättade. sen så kommer väl mathilda om typ 10 min så lär dra då. om jag nu kommer ihåg, så ska jag försöka knäppa kort idag. sagt de sjuukt många gånger men måste verkligen komma ihåg, de är svårt faktiskt. men nu måste jag sätta lite fart.
puss

saknar min ida!

sov gott

bestämde mig nyss att klockan 9 ska jag sova så blir ett sista inlägg nu då. inget att säga egentligen, lugn kväll. men imon så blir de skolan och laga mat till malin på hemkunskapen. sen så inte så mycke mer speciellt, ridning på kvällen iaf.
godnatt

update

ser ut som de blir en riktigt skön hemmakväll, längesen man tog den tiden. vart så mycke annat nu på sistone. men jag hoppas på att inte bli för uppehållen av folk ikväll så jag kan somna tidigt.
förövrigt så var maten god, hahah!
känns verkligen så himla tomt i min blogg, hjälp mig med massa tips? ;)))
puss

livet kan vara hårt vissa stunder

chachaaa!
skolan va fett najs till en början, hade sjukt kul med killarna, så skön humor asså. sen så hände de en sak men skit samma. så efter skolan så gick jag hem och hämtade badkläder, gick ner till badet och så övertalade sara mig att simma. så nu har jag vart duktig och simmat 1km, hon sa att jag har så himla bra betyg idrott, är de så smart att kasta bort dom då bara för att jag inte vill simma. så nu har de gjort, ska få bra betyg nu iaf.. :D
men nu så sitter jag iaf och väntar på mat, ska ta och klä på mig så får vi se om jag hittar på nått eller om de blir att bara vara hemma.
puss

börjar bli sjuk, buhu

godmorgon!
helt sjukt va ont man kan ja i magen, kom knappt upp i sängen. men sån tur så har jag bästa mamma som kommer upp med vatten och ibumetin så har tagit de och kämpa mig upp i sängen. måste ju till skolan, missar inte en dag, har inte gjort de nån gång denna termin fast jag mått dåligt.
det finns verkligen en låt, en låt som betyder nå sjukt, en låt som har ett minne!
puss

sorry, dålig update

men tjaaa, de va längesen!
jo men då va de så att man gick upp tjugo i 8 typ, skynda sig lite granna sen sticka till skolan. vart där hela dagen så drog jag och sötnos monika till donke sen ica och så kom oskar. va med han ett tag sen drog hem igen och käka. åkte på hoppträning som förövrigt gick skit! fryser nu som är jävla gnu, börjar bli sjuk. inte bra de, men drar till skolan ändå, jämt vart så att jag skiter i om jag är sjuk, lever livet ändå! heheheheheh, men ska ta och lägga mig strax, sjukt va trött jag är. somna ju på bussen påväg till stallet.
puss

kuuuung

tjeeeeeeeeeenare!
har varit med söt hela dagen så har inte bloggat nått, men ska komma ihåg till nästa gång att jag faktiskt kan blogga ändå, haha svårt när man har massa annat att göra. inte så mycke att säga, mysigt!
sitter och smsar nu iaf och snackar med folk på msn. har kommit överäns med monika att vi drar till donken imon efter skolan och käkar glass, så himla sugen så de är sjukt....
annars så är de väl inget nytt, skola som vanligt imon, hoppträning på kvällen. ska ta och lägga mig snart oxå, puss
kunglig på kemii!

update om läget

då har man duschat, käkat, smörjt in sig och lite sånt dära. ska börja och fixa mig lite nu.
sitter och snackar med lite folk på msn oxå och lyssnar på musik. seriöst jag tycker inte att de finns nå bra musik längre, och dehär med dunk dunk börjar jag tröttna rejält på nu, får bara ont i huvve och magen av de. mycke skönare med lugn musik..

vet att denna är jättegammal men den är så sjukt skön..

morgontrött

godmorgon, vaknade för lite mindre än en timme sen men låg kvar rätt länge och bara låg, haha! ska strax ta och gå ner och käka frukost och duscha.
haha seriöst, de är inte många som är vaken nu eller:ooooo!
puss

nattii

då har man suttit med familjen och kollat på film ikväll, skitmysigt faktiskt. monika åkte hem vid 10(?) men nu så ska jag ta och lägga mig i sängen och smsa. är så grymt trött, men så blir de.. skriver imon när jag vaknar.
puss

svar på kommentarer

tänkte ta mig lite tid och svara på frågor jag fått upp här i bloggen...

Mathilda ([email protected]) om utgång HAHA:
naw min tröja ? :D
svar : haha yes de är de!
Stoffe om mimmi bergström:
vill du veta hur en riktigt bra blogg ser ut?! www.prayforpeace.blogg.se
svar: haha tack stoffe, jag läser den redan!
emma lindh om ;'((((((((:
julia du ska veta jag är din bästavänn. Och jag kan inte klara av ett liv utan dig, tänk alla våra minnen?! det är sjukt. Sen första gången jag såg dig.. jag kunde inte sluta kolla för du var så vacker och då menar jag inte bara utseende utan din personlighet verkligen lyste fram. man såg hur stark du var, trevlig o allt det där postiva bara tog bort det där negativa. Jag vet gumman.. saker förndras och ibland inte till det bättre... men det betyder inte att du är en dålig männsika för det. Folk lär sig fortfarande av livet, man blir liksom aldrig klar... människor gör misstag. Men du ska veta 
en sak iaf.. hur många misstag du än gör så kommer jag alltid älska dig för den du är. För det är det som alla männsikor älskar med dig.. du fejkar inget , du är den julia boberg du vill att du ska vara. Visst du kan lyssna på folk om deras åsikter men det är du som gör valen i ditt liv och det är så det ska vara. Jag har inte kännt dig länge men den glädjen och kärleken du ger mig det värmer verkligen. Jag menar verkligen dom orden som säger : att jag är ingen eller inget utan min juliaapälskii! jag kommer alltid stötta dig , och alltid finnas där! vid alla motgångar och motvindar.. jag ska hjälpa dig och bygga upp ditt liv, så allt blir bra. för du min vänn... är den som minst förkännar att må såhär dåligt som du gör
svar: emma lindh, du står så sjukt högt upp i mitt liv.. älskar dig massor de vet du <3
Amanda om ;'((((((((:
Hur ska man försöka toppa Emmas nu då ?!

Tänk inte så Julia , Finns för dig vad som än händer! 
Älskar dig ! <3
svar: bara att du finns gör skillnad, älskar dig<3

dagens tabbe

hemma igen då, åkte ner på donken ett tag käka hos johan sen åkte hem igen. monika följde med så vi sitter och snackar lite och sådär. så himla smart är ja, när vi åker hem då kommer ja på att jag hade kameran mä mig, kuuuul. så blev inga kort -.-.-..--.-.-.-.-.-
puss

utgång HAHA

blir att dra ut nu med monika, tatta på donken som vanligt skulle ja tro. men ska ta med kameran så blir bilder iaf.
puss
hur suddig som helst, men ska ta med kameran nästa gång.

aldrig vart så nöjd över mitt hår

jo nu ni, håret blev skiiiiiiiiiitbra! :D as nöjd!!!
har snackat med folk och bara chillat hela dagen, fixade mig nyss men vet inte varför. monika lär hem ett tag men får se om vi drar ut ett tag lite senare .. ;)
tänkte ta och va lite ego och knäppa massa kort :D :D:D:D
puss

färgning på G!!!

VEM ÄR DE SOM SITTER MED HÅRFÄRG I HUVVE NU DÅ, om inte jag!!!!!!!
feeeettttttt, ska ta ur de om 20 min, lalalalalla de är redan jättemörkt!! :D kommer bli huuuur fint som helst, rä så glad nu!!! :D
*sluta dampa nu julia* ska ner och duscha snart då sen fixa oss så drar vi ner på stan och kollar hur mycke de kostar och ta hål i örona. jag har ju ett i ena örat för de andra har växt igen, och nej ja har inte örhänge i då. men ska ta två till på de jag redan har sen ett i andra och ett upptill i de med många, kommer bli skitfint!
pusssss
ääälskar mitt mörka!

ny härlig morgon, trött xD

modmorgon, lördag idag och jag vaknar 11, inte okej! monika ligger fortfarande och sover och jag har lust att väcka henne. är sjukt hungrig, dom håller på med frukost nere så måste nog väcka henne snart iaf..
hade de riktigt kul inatt, snackade med massa folk sen gick vi och la oss och snacka gamla tider och sånt, ååh vad jag saknar.
sitter just nu och stirrar på min hårfärg och känner suget!!!
haha pusspuss

freda kväll med busen

tjaaaaaalol!
är med monNe booooox nu, va nyss nere på donken och tattade litegranna. men ska nu ta och färga mitt hår så de blir fiiiiiiiiiint igen, ååååh vet inte hur många som sagt att mörkbrunt är min färg! så skönt att bli mig själv igen, känns verkligen som de..
men vad gör läsarna då? kollar film med pojkvän, ute med vänner? ha de mysigt ikväll iaf. vi ska ta och lana lite och jag ska liiira cs så man blir proffs!
pusss

lite kvälls update

sitter och snackar med superdampiga mathilda, sån jävla humor vi har. kommer aldrig släppa taget om oss igen, hand i hand nu gumman!
smsar lite med sötnosen, snackar med brorsan och väntar på mat. woho magen kurrar, haha! sen så kommer monika hit så ska vi dra ner på stan, eller ska man säga byyyyn, haha. drar och köper hårfärg och tjockar glass på donken. sen så kanske vi färgar håret och myser hemma. så sover hon hos mig. längesen de, puss älskling, saknar dig jätte mycke.
och puss på en annan oxå ..... :D

mimmi bergström

Lyssna, ända sen 
jag lärde känna dej 
har du alltid funnits 
vid min sida, 
du har alltid hjälp mej
när jag är i problem 
och även om problemet 
inte är löst
har du ändå gjort allt 
för att trösta mej,

Du är de finaste jag har 
och den enda jag 
kan prata med 
när jag är riktigt lessen, 
du lyssnar alltid, 
oavsett vad det handlar om
finns du alltid där,
hur långt bort vi än 
är från varandra. 

Jag svär hjärtat talar,
du har alltid en plats hos mej,
svik mej hur mycket du vill 
men tro mej 
jag kommer ALDRIG 
svika dej. 

Du är den vän 
man aldrig vill förlora,
och även om jag förlorar dej 
ska jag kriga för 
att få tillbaka dej.
ÄLSKAR DEJ MEST !
världens mest underbara människa, äkta vänskap!

hur bättre får man må!

tjenare alla söta!!
händer då? själv sitter man och skriver nu då, snackade nyss med mamma som kom hem från dalarna sen i måndas. ojoj mycke att berätta kan ja lova! för övrigt så va jag med caroline en stund efter skolan men hon har åkt nu. ska försöka övertala mamma att sätta in lite pengar på mitt kort så jag kan åka och köpa hårfärg, så sjukt taggad på att färga mörkt nu så de är inte sjukt. saknar baby oxå, hehe ses på månda!
har bestämt mig för att de är min godis dag idag så ska införskaffa mig lite onyttigt. annars så måste ni erkänna att jag har varit duktig?
pusspuss

19 november

godmrogon!
då har man duschat och fixa sig klart, gick rätt snabbt ändå. så vad ska man göra nu då? börjar ju om typ 1 timme, kul! dåligt lack man är på lärarna eller, dom har satt engelska lektionen som sist timme så nu har vi en jävligt ovärd håltimme mitt i allt. kul att man slutar 14.40 isf 13.15 då, fredagarna som brukar vara så värda, men nej inte nu längre. blääää, jaja vad händer sedan då? jag och caroline ska iaf iväg och sola, inte så fint att vara så blev som jag är nu, när de är vinter!
känns som jag måste ta och börja bli lite mer aktiv i bloggandet, är ju aldrig hemma men ska försöka att slänga in lite inlägg då och då, sen måste jag komma på nått som är kul att både skriva och läsa om.
så fint de är ute nu!

sov gott

godnatt på er alla då, går upp tidigt imon och duschar!
puss

tjaaalool

ojoj va bloggen fått lidit idag, försov mig riktigt ordentligt imorse så hann inte med bussen till gävle. riktigt synd dedär faktiskt, men de va absolut inte planerat så kan inte göra så mycke. blev att åka till skolan ist då, men dagen ägde iaf. haha klassen vill att ja ska vara deras presentatör, heter de så? aja hur som helst så blev de att spendera fritiden med alex och erik idag, mysmys!
håller just nu på och städar rummet lite och ska ta och hämta vatten och frukt snart. stolt sheeey som inte ätit nått med godis att göra sen lördas! ;)))
pusspuss

hur ska man säga att man älskar någon?

hellllooo!
träningen idag va riktigt kul faktiskt, känns liksom som ja nu kan börja göra övningarna ännu tydligare och avancerade. som att det faktiskt betyder nått de ja gör.. satte zeke rätt mycke i arbete idag, vilket är bra. han jobbade på riktigt bra.
käkade nyss hamburgare och sitter nu och smsar. ska lägga mig snart faktiskt, upp tidigt imon för ja ska med kamratstödjarna till gävle på utbildning, blir säkert kul.
ska ta och snacka med mamma om att ja vill färga håret, slår vad om att ja kommer ångra mig. de gjorde ja sist.. men nu så får de bli som de blir.
puss
mycke mera min färg.

dressyr

tjeeeena, har bytt header som ni kanske ser. tycks?
ska dra ner och käka nått nu sen så åka till stallet. saknar min zeke mycke nu.
hörs senare, ska försöka komma ihåg att knäppa lite kort ;)
puss

kan bara älska

tjoooo!
helt plötsligt så har mitt liv blivit så himla bra, undra hur de kan komma sig. ja tog tag i de dåliga och de blev bra och helt plötsligt så bara rullar allt på och mitt humör är på topp. känner inte att ja deppar ner lika lätt längre, allt är på topp, förtillfället!



hur som helst, skolan idag kan man inte klaga på. rullade på med en del utbrott på klassen och endel skrattattacker av olika anledningar. älskart´t ..
gör inte så mycke nu faktiskt, smsar lite och lyssnar på musik. men är riktigt hungrig så ska ta mig nått att äta, inte godis! mahaha är duktig flicka, kanske tar och slår på en film och tar en spinningrunda till den. vore la najs.
men vi hörs, puss!

ny dag med nya äventyr

godmorgon!
vakna helt av mig själv idag för en gångs skull, skönt! glömde att ställa klockan så de va ju bara tur.
fått reda på att många vill att ja färgar brunt så ska snacka med mamma när hon kommer hem om hon kan åka och köpa hårfärg så blir de antagligen det. ska nog testa färga löshåret oxå, orkar inte köpa nytt igen, de är ju rätt dyrt. men idag då, skolan först och nå kamratstödjar sak 8.15, tror vi ska åka iväg nånstans, kommer inte ihåg. sen så vet ja inte riktigt men ikväll så blir de iaf stallet, dressyr idag tror ja.. men ja ska ta och fixa mig nu.
puss
mörkbrunett

natti

tar och lägger mig och sover nu då. är verkligen hur trött som helst nu och vill inte sova över imon igen. bästa man kan göra är att lägga sig då. men vi hörs imon.
puss

mitt hjärta dunkar för ditt leende

tja bitches!
hemma nu från min kära bror. haha gick på promenad först, så skönt men kallt. prata om allt och inget, verkligen hur kul som helst. så gick vi till ica, köpte bonaqua till mig. gick till han, så satt han sig och åt godis och drack pepsi, stolt som ja är så blev ja inte ens frestad, hade min bonaqua ju. käka lite och sånt, snacka lite mer sen gick ja hem. käkar frukt nu isf för onyttigt, så duktig. tre dagar utan godis, dåligt kungligt!
ska ta och smsa och snacka med folk på msn. sen soooova, trötter kan ja lova !!
puss

hårfärg, hjälp

ja vill bara visa detta för er.
min vanliga hårfärg är ju blond, de visste ni va. sen så blev ju jag brunett och har vart de ett tag. så blonderade jag de i vintras/våras, men blev bara gult och sånt. så då slängde ja i mökbrun färg igen. och nu har jag inte rört de sen dess. men nu är de så att jag inte riktigt vet om ja ska ha de som ja har nu eller ska färga de mörkt igen. för ja hade tänkt att blondera de sen nästa vår genom att lägga i slingor och då har ju mitt vanliga växt ut jättemycke imed att ja har utväxt på typ 10cm nu. men så kom ja på att jag inte passar så bra i ljust som i mörkt så har fått mig en funderare där.
vad tycker ni...?
blond
mökbrun?
ljusbrun/solblekt?
för ni ser ju själv vilken skillnad från mörkbrun till ljusbrun och de är bara solblekt!

16 november

tjenare gullungar! händer dååå? haha nää skoja.. kom från skolan nyss typ, chill på musiken idag kan ja lova. haha, man annars hel cool dag. tänkte ta och dra över till brorsan sen ut och gå med han så får vi se vad som händer efter de. men nått najs blir de la.
kisses
min bebis, saknar hur mycke som helst!

ängeln från de blå

godmorgon!
tisda igen då, betyder då att vi har skridskor på idrotten. bara att bita ihop och vara med annars får ja inge betyg i de. ska ta och fixa mig snabbt nu innan mathilda kommer. annars idag så blir de inget som händer, hittills iaf. får väl se vad som finns att göra. ja som saknar alla sötnosar när vi skejta men de är lite svårt när de är snö ute.
aja puss

gammelfarmor :D

tar och lägger mig nu ja, suttit och snacka med skitungen hela kvällen... :D
puss


dagen är bäääääst

tjabba tjenare, allt bra med er? själv är de grymt, inget att behöva tänka på och må dåligt över just denna sekund, hoppas bara de håller sig.
hoppträningen gick super, jätteduktig pojke. ska ta och hämta lite frukt och sånt, gaasch så duktig ja är.. sitter förövrigt och snackar med massa coolingar på msn, som tror dom är nått emot the king! kaxa inte säger ja bara... :D
ska nog sova för ja vakna liksom när mathilda kom till mig imorse, precis innan vi började så de va lite fail. men får se, ett tag sitter ja nog kvar.
ska ut på bio nån dag i veckan oxå sen sova hos bror så måste checka när de ska inträffa, jättesugen på imon MEN DÅ ÄR DE DEN DÄR JÄVLA UNGEN SOM ÄR SJUK!!!!!!!!! fuck på dig.....
babbel babbel, tar och säger XOXO/julia :D:D:D:D

i don´t wont the world to see me.

suger på att blogga, sorry för de!
vart ganska körit och så dom sista dagarna och de har inte alltid vart så lätt med allt.
kom nyss hem från skolan iaf, helt okej dag faktiskt. inte så mycke att klaga på och sånt. har ju faktiskt satt ett nytt mål med godiset, jag får moppekortet gratis om ja slutar. så nu jävlar, annars blir de svårt att köra moppe :P började bra med att man köpte naturgodis isf vanligt idag till slöjden, då är de ett måste att äta nått och godis är förbjudet.
försöker att hitta nån som är lite rolig och vill hitta på nått. tar väl och smsar nån då. ikväll blir de hoppträning som vanligt.
inte så mycke mer att säga, puss

dagen i helhet

sån otroligt bra uppdatering hörde ja, eller så nääää!
stack på konfa imorse, rätt najs ändå. gick fort och sånt, käka på american med dom sen så åkte ja på hopptävling. gick väl lite som de gick, hatar mig själv för ja gör samma misstag som alltid fast jag VET att jag inte ska göra de och tänker de innan jag går in.. åkte hem och chillade lite, gick ut med max sen bara suttit vid datan. tänker ta och lägga mig nu faktiskt och få min skönhetssömn. behövligt efter denna natt och dag.
pussss

update@dady´s place

godmorgon, inte mycke sömn inatt eller. la mig 1 typ sen vakna då och då hela natten så skulle ja upp 7. så kanske dags att börja fixa sig snart då. ska iväg på konfa sen på hopptävling ju. hoppas de går bra, tillåter dom inte att jag går så gör ja de ändå. seriöst, konfan ska inte få begränsa de bästa som finns, och absolut inte mitt liv. men ska ta och sminka mig litegranna hade ja tänkt och fixa håret. orkar inte gå runt och bara inte göra nått åt mitt utseende. så nu kör vi.. men vi får la se vad som händer senare, ska ut med nassen nån gång oxå. sen så ska ja prata med mamma om en sak som ni får reda på senare.
pussss

saknar dig


sanden rinner ur

hann inte skriva för helt random så kommer mamma och säger att vi ska dra till valbo så va bara att borsta igenom håret och klä på sig sen ut till bilen helt ofixad och nyvaken. så de va väl jättemysigt. köpte litegranna som ni får bild på imorgon. pappa hämta mig så sitter i soffan nu mitt ute i ingenstans. ni måste verkligen lova att va hur sociala som helst för här är de dött och man kan inte göra ett piss. skitkul....
puss


bilder från igår

då tar man och startar upp steam nu då och lirar lite. hörs senare!

du ger mig hopp, du får mig att må bra.

sovit gott? helt okej!
äntligen fick man sova ut, ååh så skönt! behövs verkligen. händer idag då? hmm, vet inte riktigt, ska till pappa iaf och sådär. men vill göra nått, vet inte vad bara. imon blir de iaf konfa och sen stallet för en liten träningstävling, som tyvärr kommer bli den sista för mig....
ska ta och ladda in bilderna nu, puss

crazy girl

sa ju att bloggen skulle få lida idag.
stack till valbo med mimmi, hade de najs där. dålig humor och flummiga som vanligt, stack till donken och åt innan vi åkte hem. dåligt kul de va där, jaja tråkigt om ja skulle berätta, blir inte samma upplevelse. kom till sandviken och kom på att vi skulle va med liam så mötte han och va med han hela kvällen och sånt shit. nu har båda åkt hem och ja ska ta och lägga mig och smsa tror ja. knäppte lite kort idag faktiskt, men laddar in dom imon.
puss godnatt

hur kan natten vara så lång, så lång att tiden känns som en evighet.

kom nyss hem och måste snabba man nu in i duschen sen fixa mig, ska till bussen om 45 min till valbo, satt! bloggen får lida tills ikväll. men ska försöka komma ihåg kameran, puss
min stjärna i universum.

mitt hopp finns i dina händer.

godmorgon!
chill dag i skolan idag då, as skönt! slutar kvart över 1, men ändå så känns de som längsta dagen :s idag blir de iaf att åka till valbo med mimmi sötis, kolla kläder och sånt. sen vet ja inte riktigt. åkte till pappa imon oxå. inte så mycke intressant nu...
juste, ja vet inte om jag sagt de, men ja håller på och gör en egen dans till en låt. har kommit en bit faktiskt. kanske kan filma den sedan, vi ska ju skaffa nå dans grupp i skolan så då kanske man kan sätta in detta dansen där. för vi ska visa upp på julavslutningen. så de blir as najs ju.
puss

hur än livet blir, så hoppas jag att de är rätt väg.

tjoo, hemma nu.
städat lite och sådär, tagit bort smink och sitter nu med ansiktsmask. smsar lite och lyssnar på musik. ska ta och stänga av datan strax, så blir bara detta inlägg. har inte så mycke annat att skriva, lite förvirrad nu bara. men hoppas de löser sig, godnatt!

sitter hos brorsan

orkade inte riktigt med att starta datan imorse så de blev att fixa sig hela morgonen men tyvärr så blev de inga kort, synd men orkade inte. mathilda kom till mig så gick vi till skolan, rätt okej dag faktiskt. kan inte klaga på nått. så när vi slutat gick ja mä mathilda till enen och så kom nicklas och fråga om ja skulle till min bror så de fick bli så, gick med han och sånt. så har nyss rejpat brorsans data och sådär, är gryyymt hungrig men näää, inte kan man beställa pizza än heller -.-.-.-.- ska iaf ta och dra mig ut snart tror ja, så kommer hem ikväll..
pusssss

11 november

godmorgon, sovit gott ? rätt okej faktiskt, lite trött då de va åååår sen ja gick upp såhär tidigt. men idag så ska jag faktiskt fixa mig lite granna så kommer itne skriva så speciellt mycke. men annars så är de skola idag till kvart i 3 sen så får vi väl se vad som händer. vill hitta på nått, jaja
puss

natti dåå

nää då ska man ta och krypa ner i varma sängen, ska se till att inte gå upp kvar i 8 imon då ;))
puss

dressyr träning

tjenare på er!
träningen idag var riktigt kul faktiskt, jobbade i dressyren med en riktigt stark zeke, men de gick faktiskt. tack vare lotta som hjälpte mig, tycker de är en självklarhet att träna för tränare nån gång i veckan. duschat och käkat redan, så sitter bara här och lyssnar på musik, snackar lite med folk på msn.
puss

stallet nästa

har bara chillat vid datan nu, men ska ta och gå ner och käka sen dra till stallet. men jag skriver mer när ja kommer hem. pusss

nanana skolan suger

kör på eget recept ist. blir mycke godare!! ;))
hade lite snöbollskrig i skolan, dåligt ägda 9 orna är, dom suger! mahahah, så tre lektioner efter lunchen, gick segt men ändå inte. hemma iaf och gör inte så mkt, kommer nog inte göra heller. så kallt så kommer inte va ute och ingen ide att åka nånstans när man ska till stallet ikväll. så dagen blir lugn annars. blir väl att ringa pappa nu förrästen sen så lira lite.
puss
älskar dig

skolan, hemkunskap

sitter just nu i skolan och letar efter ett bra recept som jag och moosa ska göra om två veckor. måste fixa hur mycke de kostar och sånt, finns ju inga bra recept. blir lite sur nu ....
puss

fu

går och lägger mig eller nå skit, hörs imon ...

2 månader sen

då mitt liv rasa, dagen jag aldrig kommer glömma!



vissa dagar tar hårdare än andra

skitdag hittills säger ja bara ...
men inte min dag, vet inte riktigt hur ja ska bete mig i detta läge eller vad ja ska skriva. finns inte så mycke att säga, lite orolig och så men de går väl över får man hoppas. tänkte lira lite och få tankarna på annat, behövs. så de blev inte direkt bra update nu, men men ni lever.
puss

9 november

godmorgon, sovit gott? rätt okej, bara väldigt trött.
måste platta håret lite snabbt då ja lät de självtorka igår kväll, annars så orkar ja inte göra nått mer. ska åka skridskor idag på idrotten så de ska bli lite intrssant, suger på de, gör så ont i fötterna.. tror ja går och lägger mig igen, så trött (aaaa) aja hörs senare .
puss

sov gott

säger godnatt nu ja så ses vi imon ..
puss

tänker ..

jo, tänkte skriva lite om känslor och runt omkring de ..
ibland, då bara känner man att livet går under, att det inte finns nått kvar. men samtidigt så tänker man på sina närmaste. hur skulle dom reagera, skulle dom bli ledsen eller skita i de. vissa skulle väl bli "oj va hemskt" men inget mer med de, men vissa gör samma sak, iaf tänker på de och verkligen får ett hårt liv. för alla har ju en plats på jorden, även om den är så svår att hitta. ja tror många av er som läser känner mig rätt bra som person och faktiskt vet lite vad som hänt, men vissa gör ju inte de. tyvärr så kommer de fortsätta vara så, iaf ett tag till. vet aldrig när jag orkar ta fram allt i mig själv och verkligen skriva ut de till alla, kanske aldrig händer. hur som helst, så tror ja iaf alla ni förstått att jag haft dom här tankarna, vart så nära flera gånger. men tanken av omgivningen stoppar mig. jag är inte rädd för döden, bara om den vägen kommer vara annorlunda. att försvinna här ifrån känns som en självklarhet tills jag själv får den känslan när jag förlorade en nära. känner det fortfarande i hjärtat, klumpen som alltid kommer sitta kvar. det stoppar mig, vill inte att folk jag älskar och som älskar mig ska få känna samma smärta som jag fått gjort... men samtidigt så känns det som att om jag inte gör de så kommer jag aldrig att bli glad igen, må bra igen, och framför allt inte få känna den kärlek jag en gång faktiskt känt. den finns inte kvar i denna värld jag lever i. kanske ska man ta chansen och pröva den andra vägen, den kärleken som fick mig att må så bra som bara jag kan göra, den kanske finns där, de är de enda jag behöver. i sånna här tillfällen, ska man verkligen bara tänka på andra eller på sig själv, en fråga som jag frågat mig själv varje dag. ska man glömma allt och bara göra de, eller ska man tänka - tveka lite - vara nära - men gör de inte, just för att tanken slår en.. hur ska de egentligen gå till. som de är nu, så kan de inte vara, det är nått som jag aldrig kommer kunna leva med, aldrig nånsin. blir det bättre, jag ser de inte, de står nått i vägen, som en stor mur. ser inte igenom den , över den eller på sidan. ser inget, det är svart, som ett tomrum utan andetag. livet är så kort, egentligen för kort för att må dåligt, men de är nått man aldrig kommer att slippa undan. hela livet kommer man stöta på sånt som får en ner på djupet, som får en att inte se sanningen och livet i helhet. det är svårt, riktigt svårt. men ska man verkligen acceptera all den skit man måste ta, ska man bara leva vidare som inget har hänt. frågan är den vad man egentligen ska göra i sånna här situationer. om ni frågar mig så är allt jag säger "ta ingen skit, du är värd bättre. försöker nån förstöra, tänk bara, varför ska en sån liten tönt förstöra för mig i mitt liv" .. jag vet att de är lättare sagt än gjort, men den tanken ska man ha. varför ska någon annan sabba ens liv. självklart så kan allt gå åt skogen fast man tänker sådär, som de nu gjort för mig. jag är nu vilsen i en djup skog och hittar ingen väg ut. behöver dom där trygga armarna som får en att hitta ut och känna sig trygg. dom är inte lätt att hitta, leva själv är svårt, de är bland de svåraste som finns. men klarar mig sir ur sig själv och den vilsna själen, då är man en människa, inte bara de, en riktigt sjukt stark en som verkligen vill.. livet är antingen dans på rosor eller svåraste som finns, lika med kärleken. de underbaraste när de verkligen är, och de äckligaste och jobbigaste när de verkligen är den tiden..
blev de för mycke att läsa nu.....


massa gotta

tänker börja med att säga att det gick gaaaaalet bra på hoppträningen idag. helt sjukt, en sak som ja verkligen behöver träna mer på men fick riktigt bra kritik utöver de. de som ja verkligen fick ett stort leende för va "95% av alla språng så kommer du perfekt, du har verkligen ett förjävla bra öga för avstånd".. hehe (A) nu känns de verkligen inte som jag vill sluta rida, men de är de bästa. ända som fått mig stanna detta året har varit zeke, han betyder mer än allt annat ...

sitter och lyssnar lite på musik nu då, hmm jo .. laddat in bilderna nu så visar nåra .
puss
lite för dåligt ljus
tim
isse
gårdagens outfit:
strumpbyxor - vet inte
linne - gina
stickat - h&m
stövlar - stockholm nånstans

seg dag

hemma från skolan då. kan inte säga att ja va jätte taggad och jobbade speciellt bra, va mest bara lek i klassen och sånt. gick rätt segt och sånt men jaja, första dagen efter lovet så de får man väl ta. blir att lira nu sen hoppträning ikväll, najs dää!
puss

godmorgon

inlägget igår kväll publicerades inte -.-
men vakna för en stund sen iaf, så lär skynda mig lite, hämta kläder och sånt dära . skolan ju...
vilken bloggtorka ja har nu känns de som, inget att skriva. men idag blir de hoppträning på undrbara zeke..
puss

bara är ;D

hemma nu igen, hah!
åkte in till gävle och fikade, riktigt länge satt vi där. mys mys, träffa pappa när vi skulle hem så han skjutsade mig. snacka moppar och sånt, mahaha känner mig lite besatt just nu men de börjar ju närma sig.. ska ta och snacka med nåra på msn sen lira lite tror ja. börjar bli mer kung än förr på de ju!
ska ta och ladda in bilderna så ni får nog ett till inlägg med de senare.
puss

förlust för saik

jättekul att ni börja kommentera mera, fortsätt så!
kom hem för ett tag sen och har precis käkat och sådär, lär dra iväg till gävle nu på en gång. men lovar att blogga ikväll ...
ni kan alltid smsa när som helst!!
puss

tjaråå

drar iväg till göranssons och kollar på bandy med johannes. får höras senare ;)
puss

babes ?

nu är man hemma då. kollade på film igår kväll sen somnade jag, riktigt skönt. gick upp halv 11 kanske och käka lite sen ut med hunden och sådär. städade och cykla hem sedan. sitter och lyssnar på musik nu och ska ta och lira lite, saknat de faktiskt. AIM banorna är lätt bäst! knäppte lite kort igår, men mjaaa orkar inte ladda in nu.
puss

suuuger

om en liten liten stund så drar jag till johan, men tyvärr så har jag inget internet där så kommer inte kunna blogga eller nått alls förrän imon nån gång. så ni vet!
puss


blondiiie?

hemma nu, vart ute och chillat runt med tim och issa. så jävla värdelös humor så de inte finns, helst sjukt. snacka moppar oxå, hmm ja äger på de! men sitter och ska precis ta och lira lite sen dra till brorsan.
pussss

nananananannana pigge

tjenare , har varit på bandymatch med massa söta idag. jag och amanda drog till mig efter och hon åkte nyss hem så nu snart kommer tim förbi så går vi till donken och käkar för ja är huuungrig. sitter och snackar med nåra på msn och lyssanar på musik..
puss

skejt on waaay

sitter och väntar på amanda just nu så ska vi åka ner och skejta ett tag sen vet ja inte. skulle åkt till gävle men blev inte så av speciella anledningar.... tröööööött på skiten!! men ja lär ta och käka lite granna så får gå och ta nått, har ju inte ätit frukost än :Ooooo
puss

sarah tjulander

jag är med i sarah tjulanders blogg och tävlar om länkning och eget inlägg .. bli med du oxå, gå in på http://sarahtjulander.blogg.se/ och bli kändis du mä! ;))))

fett mää casch ;))

har varit vid graven nu på morgonen och efter de duschat lite och sånt. sitter och lirar cs nu, men den laddar och de går segt. ensam hemma nu för dom andra åkte till sundsvall, utan mig :(((((( jaja, ska nog till gävle idag och kolla på bio sen blir de att sova hos johan.. fett, ska hämta dricka nu'puss

kunglig du är broooorsan ;)))

chaplin <3

godmorgon!
kunde inte sova inatt för jag låg och tänkte så mycke.
men vakna tidigt idag faktiskt, av att pappa ringde men orkade inte svara så ska ringa upp strax. vet inte vad som händer idag faktiskt, blir att hitta på nått iaf. det är ju bandy idag så kanske blir att gå på den. hur som helst så får ja inte sova hemma inatt så måste sova borta, tror de blir hon johan ...
hahah juste, dåligt full brooooorsorna från sundsvall va full inatt då. hahhah men de är bra !
pusss
saknar min älskling hur mycke som helst!

;'((((((((

vart är jag? vart är mitt liv? har jag något kvar? mina andetag blir som bortblåsta, hela kroppen skakar, det är som lungorna ska gå i konkurs. är det okej? är de okej om jag försvinner? okej om jag bara inte finns där längre som jag alltid funnits? okej att andetagen försvinner? hur ska man veta om de är okej, hur ska man veta att man verkligen har en värdig plats på jorden? hur ska man veta att vännerna man har verkligen är ens vänner och inte bara fejkar det, hur ska man verkligen veta om man är värdefull? jag tvivlar på min framtid, tvivlar på mitt liv, tvivlar på om mina vänner verkligen är äkta. ska man fortsätta på samma förjävliga sett som jag alltid levt med eller ska man ge det till gud och hoppas på en bättre väg? hur vet jag om den andra vägen är bättre, tänk om den är lika som denna eller värre. fast värre kan det aldrig bli, men tänk om den är likadan. då ger de ingen skillnad, då är det personernas utseende som ger skillnad men insidan är fortfarande lika falsk. hur fan ska man veta hur livet ska vara om man inte vet båda vägarna!?

film for the night

då har man vart ner på ica en snabbis och sett en sjukt bra film. trodde verkligen inte att den skulle va så bra och verkligen inte att den skulle handla om de som den gjorde. den heter Defiance och handlar om tre bröder som kämpar och står emot tyskarna i andra världskriget. otroligt bra film och rekommenderar starkt! nu, eller snart ska ja ta och lägga mig.. så godnatt !
puss

bäääääääääääst

joooo nu va de så att ja inte riktigt hann uppdatera innan jag och emma stack till hemma för hon skulle käka. men gjorde de iaf sen gick till jernvallen och kollade på innebandy träning, snackade med skönaste efter de sen så gick till emma en snabbis sen till mig nu igen. ska ta och gå ner till ica och donken snart en liten stund sen blir det film hela kvällen med gumman. de va väl typ kvällen i helhet. jaja vi får höras senare.
puss

yoo

tjaaaaa!
emma kom precis, har duschat och lira cs hela morgonen. lite sur ja blev mahahaha! men vi ska göra nått nu eller nått, vettefan!
aja hööörs !
puss

4 november

godmorgon!
sovit gott?
själv är man vaken ovanligt tidigt, men de är bra att inte sova bort hela dagen. vad händer idag då? ida skulle kommit hit men så fick hon inte de.. får ta och hitta på nått annat då, hmm! tänkte smsa nåra lite senare, ingen är väl vaken nu.
knäppte faktiskt massa kort igår med både min och mimmis kamera så ska be henne skicka sina men medans så kan ni få nåra av mina.

heeeeeeeeeemma

fyfan värd kväll !!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
bästbästbäst, aa förutom en sak men de är liiiite privat!
mimmi sitter breve mig och ska ta 12 bussen hem. ska ta och va lite random stalkers efter folk på msn nu! :D:D:D:D:D
pussss

<3

gick och mötte mimmi vid bussen så stack vi ner på stan ett tag och ica. köpt energidricka nu och sitter för tillfället och väntar på ulrika mamma och jesper. jesper ska med oss till railijam. sofia är påväg oxå, kommer nog bli ganska många som går ner dit. jaja de är najs de!! ska träffa massa goa folk där oxå ;))))
pussss

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

ÄCKELSPEL!!!!!
hatar cs just nu, fyfan va de suger.........................
går inte att ändra till höger och ja har jämt kört med de, startar man inte om de mellan banorna så står man och snurrar, grafiken suger, ja kan inte spela ..... fan min data har virus !!!!!!!!!! STÖRT....
kill me now, kommer slänga ut datan genom fönstret snart !!!!!!!!!!!!

dagen börjar!

nu åkte amanda precis hem och mimmi kommer om 1 timme så nu har ja tid och fixa mig lite. har lust att göra mig lite finare idag så ska sminka mig och löshåret i . har fått reda på att vi kommer få gäster idag, så jesper ska va med mig och mimmi nere på railijam. haha bara för han att vänja sig att vi inte är så normala. men men så får de va.. så ska borsta tänderna nu sen börja sminka mig lite granna.
pusss
inte lite jag saknar personen jag var!

godmorgon

tjaaaaaaa då, vakna för typ en halv timme sen men amanda. lite skönt man sovit inatt eller, fyfan älskar min säng! så, vad händer idag? hmm ja ska tömma diskmaskinen och duscha snart, fast först äta. sen så ska mimmi komma hit så ska vi dra på railijam och kaxa mot johannes. mahahahha ägd skitunge. sååååå, fuck ja måste verkligen börja ta mer kort. förr gjorde ja de VARJE dag, seriöst ja har ju mappar för varje dag och månad och alla dom va fyllda nu är de mellanrum ... :( ska förbättre de, börjar med idag!
ska ta och käka nu då!
pusssssss

00.37

är ni vakna än?
nästan inte jag, helt sjukt va trötta vi är nu. skrattar åt absolut ingenting och ja gud vet vad... sitter iaf och snackar med märta på skype och johannes på amandas data genom videosamtal. har inte så mycke att säga till er, bara ville uppdatera om läget. tror vi snart ska slagga, fyfan va skönt!
märta
jobbigt att behöva tänka tanken...

lalalalalla

tjeeeeeena, hemma!
fetttttt kväll :D:D:D:D:D
sitter och ska precis spela CSSSSSSSSSSSSSS, tjarååååååååå!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sticker till jernvallen nu!!! ;))))))))))))))))))

power red now!

sitter här med amanda och vi har väl snackat lite om allt möjligt.. har fått cs av brorsan så håller på och laddar hem de till mitt steam nu så de blir klart snart. då blir de att lira sönder!! ;)))
så nu ska vi ta oss ut i regnet och åka till ica ;)))
pusss

sandhacks bästa

tommy : *skriker* ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT DÖDA EN TILL, ÄR NI HELT JÄVLA INVALIDA?
rickard : *skriker* JAPP!!!
tommy : *skriker* MÅSTE JAG BEHÖVA GÖRA ALLT SJÄLV!!
random1 : hahah så säger han japp...
tommy : *skriker* MEN DÖÖÖÖÖÖÖ!!
random2 : *skriker* MEN DU GÖR JU INGET!
tommy : *skriker* DU, STÄNG IGEN KAKHÅLET!
alla : hahahahah



FYFAN så jävla sköna!!! ;D
ni hör de i början på filmen nedanför...

getting over you

sådär, lite planer för idag iaf!
snart så kommer amanda hit så ska vi göra nått sen vid 7 så ska vi kirra energidricka och åka till jernvallen och kolla på fotbollsträning. fedt najs och liiite flumm kommer man vara men de är så de ska vara. måste ta och duscha oxå men gör de när hon kommer ;)))))
ska ta och smsa nåra feta frags och sådär nu :DD
pusss

sandhack 2010

kanske inte har sagt de men jag knäppte ju lite kort och filmade på sandhack, en film ligger uppe på youtube när crew spelar cs mot nåra random på lanet. kan lova att den är sjukt kul film, man skrattar hela tiden nästan. så den måste ni kolla på. men ja tänkte va lite snäll och lägga upp lite bilder, de va ju så mörkt så man ser inte så mycke men nån iaf.
filip-
björn-
rickard-

ojoj så duktig man är

godmorgon!
va de nån som va trött igår eller, somna på tangentborden och vakna upp inatt så gick och la mig i sängen då. ahha de va ju lyckat! nåra kompisar hade tydligen kommit men ja sov ju satt. men då är ja utvilad idag iaf. undra vad man ska göra då. tror ja skulle göra nått med amanda men vi får se. har sån lust att dricka energidricka och härja runt lite men ja de visar väl sig.
har laddat upp en film från sandhack på youtube som ni får snart.
puss

seeeg dag

längesen!?
jo skrev sist från tommys data dådå. gick runt och mingla lite efter de. sen vakna alla andra så snacka med dom ett tag. sen blev de att gå hem vid 11 eller va de va. emil och amanda kom till mig då så snackade lite granna sen stack vi ner till donken och käka glass sen till amanda så hon fick käka lite. så åkte vi till ica igen och köpte energidricka, höll ju på att somna på moppejäveln! så hem till mig och har nyss kollat klart på 2012.. ägde! så dom har åkt och ja väntar på mat. vet inte riktigt vad som händer senare, kanske att amanda kommer tillbaka annars så ingen aning, de visar sig!
men så har min dag sett ut, har fina påsar under ögonen och en dunkande huvudvärk. men de hör till, nått man får ta liksom! kan iaf lova att nästa sandhack har ja med min data och eget steam så ska lira hole night long!
puss

sandhack avgångar 09.42

tänkte att de va dags för en till update om läget just nu.. folk börja vakna lite till liv iaf och börjar plocka ihop för att åka hem. kan inte vara mer än 30 datorer kvar så de drar sig snabbt. men finns fortfarande dom som sover (KÄNN DIG TRÄFFAD, RICKARD!!!!!!) ... sitter iaf vid tommys dator just nu, alla andra har plockat ihop och allt sånt, så sjukt tråkigt. även att ja är så sjukt pigg så vet inte riktigt vart ja ska ta vägen, men ja så är läget. är nästan ensam om de dock... hahahha och för er som inte fatta på facebook så facerapade rickard mig -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
pusspuss

morgon update @ sandhack

kör på en morgon update klockan kvart i 6 .. nästan alla sover just nu, typ 15 max som är vaken. så jag och monika gick runt och checka vilka datorer som va på och lånade två stycken, tror nog inte dom dödar oss så mycke iaf... men hmm, kan då säga att jag inte är ett dugg trött, skulle kunna springa maraton just nu! men har tryckt i mig sjukt mycke koffein. :D men ja, ska nog ta och kolla msn en stund och facebook.. har facerapat rickard oxå bara så ni vet, haha han fick tillbaka på de han skrev på mig.. maahahaha så kan de gå lillskit! nu kom ja på en sak ja ska göra om ett tag, men säger inget för då vet du!! jaja nu fick ni nått att läsa och jag hade inget bättre för mig.,
pusspuss

lolololol

ouuusch, börjar kännas i ögonen nu då!!
men för fan nu kör vi på cs höra skrattljud i bakrunden från natthumor xD så sjuuukt sämst så man dör xD
pusss

‎@sandhack

snodde en grabbs data sheeeeeeeeeeeeet! ;)))))))) mahahaha detta är fettttt, ska lira cs snart somfan :DDDD


tjaaarååå

ja men tjena igen då, sitter och väntar på att sega monika ska komma och hämta mig så sticker vi till sandhack ett tag. men lär hem till 5, kom ju på att ja har hoppträning idag.. så ja, men drar dit igen efter ! höööörs :D

kul liiiiv

woho, lite sakta tiden går nu eller. shit va ska man göra, tror ja tar och fixar mig sen kollar vart folket är. men ja håller er uppdaterade så får vi se. en sak som inte är kul, är att jag är allergisk mot smink! så sverige, ni kommer inte få se mig i de resten av era liv...
puss

tidsfördriv

fattar om ni inte orkar läsa, gjorde detta för att tiden ska gå snabbare!
119 frågor
1. Vad heter du? - julia
2. Vad kallas du? - jadu, allt möjligt
3. Vad vill du bli kallad? - mitt namn
4. Födelsedatum? - 25 mars
5. Stjärntecken? - vädur
6. Favorit musik? - hmm, svensk rapp och techno/house kanske
7. Msn? - [email protected]
8. Troende? - inget att skämmas över
9. Vart bor du? - Sandviken
10. Vad har du för mobil? - sony ericsson 
11. Har du en egen dator? - ja
12. Vilka är dina bästisar? - har rätt många, men mimmi
13. Har du något husdjur? - nej
14. Sommarens planer? - gothia
15. Vad älskar du mest? - de som får mig må bra
16. Intressen? - leva
17. Favoritband/artist? - massa olika

18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? - favoritlåt är iaf dom där tre orden
19. Namnsdag? - 16 februari och i maj tror ja
20. Vad skulle du vilja heta? - karolina 
21. Vad heter du på din msn just nu? - '   juliakarolinaboberg
22. Hur många olika grupper har du? - en 
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - som den jag faller för
24. Var skulle du bo om du fick välja? - göteborg utan tvekan
25. Vad har du på dig? - underkläder, mjukisar, linne, tjocktröja
26. Har du något i håret just nu? - ja
27. Vad har du gjort idag? - städat lite
28. Hur mår du just nu?- jodå helt okej
29. Hur brukar du annars må? - upp och ner
30. Har du några syskon? - japp
31. Vilket är ditt favoritgodis? - lakrits
32. Vad är det finaste som finns? - allt levande
33. Vilken är din favoritdryck? - pepsi max
34. Vilket är ditt favorit tv-program? - kollar inte på tv
35. Vem är din förebild? - mamma kanske
36. Vad är bäst med dig? - att jag är jag, tar ingen skit och står för den jag är, självsäkerhet kallas de! 
37. Hatar du någon just nu? nja, inte utan anledning
38. Saknar du någon just nu? - ja
39. Är du allergisk mot något? - nej
40. Hur många bilder har du lagt ut? - orkar ja inte ens räkna
41. Är du kär? - nej de tror ja inte
42. Isåfall i vem?
43. Vad är din civilstatus? - singel
44. Är du homofob? - nej
45. Vad gjorde du igår kväll? - sandhack
46. Vilken är den godaste frukten? - de jag är sugen på
47. Den godaste grönsaken? - broccoli, gurka och paprika ?
48. Och bästa bäret? - jordgubbar
49. Är du underviktig - nej
50. Hur lång är du? - 171
51. Vad är du bra på? - prata
52. Något du tycker är kul?- massor
53. Har du varit ute idag? - ja
54. Vem ringde du senast? - mamma
55. Vad var du senast arg på? - hmm ja vet inte
56. Hur många hus har du bott i?
- ska jag räkna!!!!!!? 15 ? XD 
57. Bäddar du sängen? - varje dag
58. Snarkar du? - nej
59. Vem sov du senast hos? - hemma
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? - nej
61. Vad lyssnar du på just nu? - gubben i lådan
62. Vill du tatuera dig? - ja
63. Vilka sidor/program - facebook, youtube, spotify, blogg, msn 
64. Laddar du olagligt ner musik? - faktiskt inte
65. Vad stör du dig på? - folk som snackar så jävla mycke skitsnack
66. Vad är kärlek för dig? - krångligt
67. Brukar du lyssna på hög musik? - ja
68. Vad gör du om dagarna? - skola och vännerna
69. Tycker du om popcorn? - ja
70. Vad är din favoriträtt? - kycklingspett med jordnötssås och ris
71. Har du skärt dig nån gång? - räknas papper? xD 
72. Är du död? - ser ni väl
73. Är du osynlig? - ibland
74. Har du fräknar? - nää
75. Har du posters på dina väggar? - nej
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? - matte
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? - no och svenska
78. Favorit loka? - dricker inte loka
79. Älskar du din dator? - ja
80. Är din dator bög? - med mig
81. Vilken är din favoritbok? - utan ett ord
82. Gillar du bubblor? - kan ja lova
83. Bada eller sola? - båda
84. Åska eller sol? - Sol
85. Vinter eller sommar? - Sommar!
86. Knarkar du? - nej
89. Äter du? - ja 
90. Snusar du? - nej
91. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - varför gör jag inget åt mitt utseende
92. Har du bakat en pizza någon gång? - ja
93. Gillar du anonyma bevakare? - bara dom inte snackar skit
94. Vågar du rapa högt inför andra? - brukar inte göra sånt
95. Vad skall du göra sen? - träffa en person och sandhack
96. Vad ska du göra imorgon? - va med amanda
97. Privat fest eller festa med folk på stan? - inget
98. kramade du senast? - bella tror ja
99. Hur ofta sitter du vid datorn? - mååånga timmar om dan
100. Har du kysst nån den senaste veckan? - nej
101. Öl eller vin? - öl
102. Beroende av något? - socker
103. Vem står dig närmast? - mamma
104. Vad klarar du dig inte utan? - familjen och vännerna
105. Behöver du mer kärlek? - har jäkligt mycke, men faktiskt 
106. Är du natt eller dagmänniska? - kvälls
107. Vem skrev du senast med på msn? - amanda
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - mitt största misstag
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - vill vara precis där jag är, hur mycke man åker tillbaka så kommer man alltid göra misstag.
110. När ska du flytta hemifrån? - efter gymnasiet tror ja de blir
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - småsaker isf 
112. Vill du ha barn någon gång? - inte än på länge
113. Hur stor säng har du? - ehm, 90/110 ?
114. Vill du ha längre/kortare hår? - lite längre

115. Gillar du Schlager? - ne
116. Har du en dålig hårdag idag? - har inte kollat
117. Favoritfärg? - nästan allt
118. Dagens händelse? - hittills, inget
119. Vad är klockan nu då? - 13.12

måndag 1 november

godmorgon, sovit gott?
de har jag, vaknade för en stund sen och gick upp och käkade. ska ta och duscha och sådär, sen så blir de att hitta på nått. ska till sandhack ikväll igen, woho! ;))) haha, har inte så mycke att säga just nu så ska ta och duscha.
puss

@ hemma

är home nu, vart de ett tag!
härlig kväll, man kan inte tro att de är kul på sandhack, men de va så himla go stämning och folket va roligt så då blev de awesome ;))) drar dit imon igen då som ja tror ni har klurat ut vid dehär laget..
sitter just nu och lyssar på musik och snackar lite med folk, vet inte riktigt vad ja ska göra. kanske sova, kanske data, kanske film, ingen aning. hur som helst så är de bara att smsa på!
puss