wohoo

ojojoj, lång dag idag kan ja lova!
börja med att vi åkte till skellefteå och hälsa på mammas farbror och hans fru i deras stuga. sjukt mysig, finns tennisplan pol och basketsak där plus typ 4-5 sovrum med dubbelsäng i alla. sjukt fint, ska bo där nästa sommar :D så börja spela tennis med brorsan sen åt vi sen badade. naajs, tog nåra timmar. sen åkte vi in till stan och träffade hennes andra farbror med tjej och barn. åkte sedan vidare till övik och tjecka in på hotellet sen till resturang och åt sen hotellet igen. bytte om dirr och gick ner till polen. helt själva va vi och sjunkt mysigt va de. Scandic hotell är de btw. syrran har massa bilder från badet som ni får imon. så nu har ja nyss duschat och köpt gotta till ikväll. sitter i sängen med syrran och brorsan till vänster om mig och chattar och sånt där.. men ni får ha de chill ikväll :D
pusssss


saknar dig älskling, imon ses vi <333

..

så, nu ändrade jag bloggen lite snabbt och headern är sen i julas, men de va ända klara jag hade satt.. men aja byter när ja kommer hem.
nu ska jag älta frukost, pusss

godmorgon

blir inte att åka hem idag. utan vi ska åka till övik och sova på hotell sen hem imon. men de blir härligt, förutom att ja inte kan va med mimmi bara för de men får ses en stund iaf...

har precis duschat. skulle ju åkt astidigt så gick ju upp tidigt så ja, ennu en till natt utan mycke sömn. ärligt, ja har sovit typ max 7timmar varje natt sen i torsdas :S typ inte kunna sova eller nått, men aja!

när vi åker till övik så ska va stanna i skellefteå och hälsa på lars och monika. mammas farbror tror ja de är. asmysig stuga har dom nu under sommarn. så de blir najs, sen på hotellet så har dom pool så ska bada lite oxå. men ja vet inte riktigt om de finns nått internet att ansluta till annars så lär de inte bli nått mer inlägg ikväll, men ska skriva ett till innan jag åker iaf.

puss

jippiiii

amen vet ni vad, jag och min syrra har hittat ett nätverk som vi kan va inne på, de är oskyddat :D asnajs, så nu kommer ja kunna blogga. om ja inte blir kickad vill säga men har inte blivit de än och har vart inne ett tag faktist. :) men de är ju bara bra.. så jaa, ska hitta på nått att blogga om nu då, men de suger fortfarande att ja inte kan lägga in bilder -.- fast jooo syrran kan skicka, för hon är ju så smart så hon har med kabeln till kameran, så ja får en bild sen resten när vi kommer hem ;)

pussssss

snodde nätverket

tänkte bara skriva lite så bloggen inte blir helt död!

men de är sjuuuukt svårt att uppdatera utan närverk
min blogg är sjuuukt tråkig utan bilder
men imon, då kommer jag hem och då jäääävlar.....
ska ta igen alla dagar, alla inlägg med massa bilder..



menmen...blev ennu en till chill dag idag.. booooring, de finns absolut ingenting att göra här.  bo hos ett äldre par i lilla luleå. trööök... men oh shit, måste gå, puss

hallååå

har inte skrivit nått för de hänt endel saker, men de är väääldigt privat så inget jag tänker skriva ut på bloggen...


igår va en väldigt chill dag, seg och lugn. behövdes efter denna helg. helt galen har den vart verkligen. idag så har jag mamma rickard och isac gått till storheden. härligt, provade en massa kläder och shit, hittade inget ja ville ha. åt och sånt, sen satt ja och rickard i sånna där massagefotöljer i 1 timme typ sen hem xD ajja, ja kommer nog inte kunna uppdatera förrän ja kommer hem för ja har inget internet. snodda min låtsas pappas data nu och den tillhör jobbet.

pusss

lmpmshbposdfmbksfmbpsda

HELVETE...!






inge mer bloggande ikväll.

tjooo

sitter här och har precis ätit, de har börja ramla in folk nu oxå. just nu är vi - jag ella rickard isac mamma åke johnny gudrun hannes med hans tjej linnea krille med hans tjej linnea anton med hans tjej lina och krilles två kompisar som ja inte kommer ihåg va dom hette XD men de är endel ju...

fuck va de suger att man inte har med mobil sladden, de suger att ja inte kan lägga in bilder. fuck fuck fuck! jajaja

pusss



ja tänker för mycke, måste sluta.

nordis paradise

hejhej. kom hem från nordpolen för ett tag sen. och för er som inte vet vad de är så är de ett badhus. sjukt lyx kan ja lova, riktigt mysigt. 3 ragg fick man oxå, ojoj ;) ! så har fixat mig och ätit korv nu, nu ska dom vuxna börja med grillningen, mys! ikväll så ska ja väl se hur de blir med grabbarna, om dom ska ut eller nått isf så tror ja att jag och syrran hänger på.
pusssss

godmorgon

vaknade tidigt tycker ja imed att ja somna vid 3 nångång. va säger man om igår kväll? galen! rätt ord, älskarT. de va en riktigt bra kväll, najs somfan. men tänker inte säga nå delaljer. men den tillbringades med min syrra och 6 killar... idag så.....tror ja vi skulle åka till Nord polen och bada, de är ett badhus HAHA. men de blir nog najs. så kallt i sjön satt. de blev bara nåra bilder från igår, typ i början bara. men lägger upp dom på onsda. jaja...inge mer att säga tror ja, ha de gött idag.
pusss

ses ikväll

så nu är jag helt klar, sminkade mig lite tänke förklara hur här nedanför. har fått min goda cider oxå, hahha en 2.25 men iaf, dom är goda! men måste ta och stänga ner datan nu och leva midsommar 2010 till max. ha en toppenkväll :D




sminkning:
la först en vit ögonskugga under nedrefransraden in mot ögonvrån och till ögonlocket ända upp till ögonbrynet. sedan en svart ögonskugga längst ut på ögonen, inte så tjockt utan som ett V längst ut. sen en svart eyliner på övre fransvaden från ögonfrån ända ut. kan lägga den tunt från ögonvrån sedan tjockare så längre ut du kommer. sedan bara en mascara, inte mycke så de blir klumpigt, utan "såga" så alla fransar bli med och får en jämn yta. KLART! inte ett dugg svårt och fint blir de. kan lägga in bild när ja kommer hem på onsdag.

.

asså va är dehär, min design är helt cp. den ska inte se ut såhär. vafan :S jaja får fixa de sen men ni vet att de inte är meningen att den ska se ut såhär....

glad midsommar

glad midsommar allihopa!
hoppas alla har de lika mysigt och varmt som de är här uppe i överlule, eller Boden kan vi säga. de är riktigt skönt och varmt här, tro de eller ej. har vart och tagit en prommis ner till stan och köpt glass med Åke, Johnny, Rickard, Anton och Isac. mys, sen så mötte vi upp Mamma Ella och Gudrun som vart och handla lite, dom tog bilen dom latisarna. så jag och Ella trog och åke en vända runt Boden med Gudruns son som fyller 19. jävla galning säger ja bara, trimmad bil och allt. men de va najs, kändes som man åkte i ett rallyspel xD haha aja nog pratat om de, ska väl snart ta och fixa mig lite sen så blir de att fira midsommar. 
puss

nu ska man inte va depp eller nått, men ja måste få visa er denna låt, ja älskar den!

godmorgon

sitter i sängen nu och lyssnar på cp brorsorna xD haha dom har nå fel, seriöst! aja, har nyss tvättat ansiktet med de nya medlet så hoppas att de funkar nu. och så har ja ätit frukost, allt på 30 min typ, ganska najs. idag eller snart tror ja att vi skulle till Bodens köpcenter, hahah fast de behövs egentligen inte. sen så blir de middag med släkten och sånt och ikväll antagligen fest eller nått! men ja måste ta och börja fixa mig nu så ja hinner, men ni får ha en sån bra midsommar så skriver jag mer sen. pusss


saknar dig emma älskling<3

wohooooo internet

ooh men hej. de va längesen, haha! kan då säga att ja först försov mig igår när vi skulle åka men ändå så va ja klar först som vanligt -.- som alltid för alla andra är så sega. sen så sega vi sönder, typ stanna och shoppa lite och shit. så de tog typ 11 timmar totalt xD hahah, aja kom fram vid 10. åt och sånt, och efter 1 timme så är min lillebror isac så duktig och ramlar in i ett bord så han får världens djupaste sår i pannan så de va bara att åka in på akuten och sy. senm sova och sånt. gick upp vid 10n idag. åt och fix, sen till stan och shoppa sönder. tänkte ja skulle lägga upp bilder men så fucking smart som jag är så har ja inte med USB sladden -.- men de blev ett par skor, en t-shirt, ett linne, en kjol, ett par shorts, ansiktsprodukter och en ny navelpiercing. så de va naaajs!
har ju vart hos min låtsas farmor och farfar sen igår kväll men ikväll så åkte vi till min låtsas farbror och hans familj. så sjukt jävla kul humor. as najs... men ja, har tagit och läst alla typ 60 inläggen som skrivits sen igår xD hahahaha, men de är fedt kul ju! jaja ska nu ta och duscha en snabbis sen umgås med familjerna! ;)
ha de göttans :D


nu har ju jag bara massa booring bilder som är typ tusen år gamla men ni får nöja er med de då tills ja kommer hem......nästa onsdag -.-

natti

nu ska ja ta och sova så ja orkar upp imon. är väldigt osäker på om de finns nån data ja kan blogga på där uppe. annars så får ni tyvärr klara er utan mig en vecka. sad but true.
gonatt

bloggar

tänkte då att jag skulle ta och länka alla bloggar jag läser och skriva varför jag läser dom.

luuuule

tjenare allihopa!
sitter och läser alla bloggar som är uppdaterade, de va inte nåra de eller! var ju hos linda idag. kom hem vid 6 typ, så duscha och åt dirr. ska ta och packa nu oxå för imon så bär de av till LUUUUUUUUULE :D fan va skönt att komma bort.
ikväll så tänke ja faktist att ja skulle lägga upp alla bloggar som ja läser och följer via bloglovin. de kommer att vara ett par stycken, men dom är värd att läsa, tro mig!
är inte alltid så liten och söt ...
pussssssss

godmorgon

har ni sovit gott, de har jag iaf! vaknade för en stund sen och ska ta och äta snart. hinner egentligen inte blogga just nu men tänkte bara slänga in ett inlägg. ska ut och sola sen dra till linda och ikväll blir de packa. men ni får ha de så bra.
puss

oh shit i´m freesing

då är man hemma. haft de sjukt najs, värsta härligt och massa skoj! jag och monika badade, hahaha de va inte ett dugg kallt, nejnej! haha ja bada i kläder xD som ja ångrade för de blev jäääävligt kallt, sitter och darrar än :O  det blev då jag emma monika tobbe dennis anton och henke! monika snodde kameran och knäppte massa söta kort som ja ska visa er här nere... just nu sitter jag och tjockar mig, cheezballz+cola och musik is the shit ;) ska ta och lira cs snart med danno och filip gissar ja på :) as najs ........
anton
henke
GULLIGAAAA!! dennis och monika
awwiiieeee
HAHAHA så jävla gay xD
anton
sötnos monika
HAHAHAHAHHA emma, så jävla söt äru <3333
dennis och tobbe
de får räcka!
ni får ha de bäst nu inatt ;)
puss

the crew

mmh va skönt, har nu sovit ett tag och käkat så nu blir de fix till hedåsen. usch ja kommer somna på stranden xD men de kommer bli asnajs, massa bilder kommer oxå ofc ;)
ni lär erkänna att ja uppdaterar väldigt bra nu? :D
aja ska dra nu då, puss

röööööööööj

har vart ute och kört moppe en timme typ, kuuuuuuuung somfan! de finns verkligen inget att göra när man har tråkigt, ja vill bara sova! fan va skönt :O tror ja ska sova ett tag (a) haha, nån får ta och smsa mig när vi ska te hedåsen.
puss

godmorgon

hur är de? själv är de bra.. vaknade för en stund sen av ATT MIMMI KLARADE MOPPE PROVET! grattis somfan gumman<3 så idag kommer hon till mig på moppen så ska vi kö ett tag antar ja ;) blir sjukt najs tror jag, eller vadå tror-jag vet!!!! men iaf, hmm ja idag så blir de ju mimmi först sen ikväll så ska jag monika emma dennis jim och tobbe tror ja, dra till hedåsen och grilla! fan va najs säger ja bara! :) ja funderar faktist lite på att göra ett videoinlägg :) men nu ska ja ta och äta frukost och hänga tvätten som mamma bad mig göra ;)
puss
GRATTIS MIMMI!

natt-update ;)

har egentligen absolut ingenting att säga, men för att vara snäll mot mina läsare så tänker ja uppdatera ändå. just nu så sitter jag här och gör nästan ingenting, chattar på msn och lyssnar på musik typ. smsar och lite såklart, de måste nog vara nått som absolut alla gör nån gång varje dag? ;) beroende framkallande! jo juste, ja har värsta ont i hjärtat :o ja vette fan va de är, men de gör sjukt ont. är de farligt eller ? :/ jaja ska inte sitta och snacka om absolut inget. men ni kan ju ta och adda msn om ni inte har den och skriva där? :)
[email protected]
mysbild (a)

:'(

förlåt för mina känslor
att jag känner såhär
men nu vet jag att jag verkligen i dig har blivit kär
för du ser mig och du tar mig som jag är
det kvittar vad jag gör för du har alltid funnits där
men det är en sak som jag inte kan förstå
varför gjorde jag sådär?
varför blev de som de blev?
kan det inte bara bli som de va förr, bli sådär bra som det alltid var.
inte känna denna hemska smärtan, har blivit trött på att må såhär.
de är inte nått jag vill, de är nått du vill.
snälla kan du ta bort de och tillbaka det som var.
även om man inte ska blicka tillbaka utan vara där man är,
så de enda sättet att få dig kvar är att kolla tillbaks och hoppas att det blir så igen.
de är en dröm, som jag verkligen hoppas blir sann.
för som de är nu, så kan de inte fortsätta.
snälla gö ditt beslut, så ja vet vart jag ska gå.
smärtan finns kvar, tills jag vet hur du tänker göra!

:S

kolla
detta är fan as läskigt ;o
detta märke fick ja för typ 3 veckor sen.  då va de ca 5mm djupt.
nu ser de ut såhär:
fortfarande inte borta, de borde va de. fast nu är de bara märket kvar, inge ojämnad på huden eller nått bara ett märke.
ja tycker de är lite läskigt ändå, kommer nog ha kvar detta ett tag till.

torsdagens outfit:


fredagens outfit:



bilder

lördag
vårat snygga tält
hihi
as mysigt på bryggan på kvällen
gillar bilden skarpt!
som ni ser så har ja en gaaaanska så stor tröja xD
haha gulligt
aww
micke
bäst på att knäppa kort
älskar dig
sällan mimmi, gaaaaaalen!
söndag
het frilla, morronfrilla kan man väl säga!
domma bilderna är så coola!
micke, vette fan va han gör xD
tobbe
mästerfotografen!
mys
gaaaaaaaaalen
min babe


obeskrivlig natt med dig Mimmi Älskling Tantalora Gullunge Babe Bergström <3

straaaandbaden (L)

datorn följde tydligen inte med. fick inte för de kostade tydligen asmycke att ha mobilt bredband eller va de va. men men, hade iaf inte tid att sitta vid datan. först så typ satte vi upp tältet och sånt, haha gick as bra första gången men eftersom vi satte upp två och skulle kolla vilket vi ville ha så de vi skulle ha stod på fel ställe så lära flytta de och blev typ cp då.. sen så typ badade vi köpte glass och sånt sen kom micke och toppe och va med dom resten a kvällen till typ 1 eller nått. så la vi oss och prata om lite saker som är ganska jobbiga, inget ni ska få reda på tyvärr! så på morgonen eller vid halv 1 så kom dom igen och så gjorde vi typ inget nästan. typ 2 åkte mimmi hem och så va ja med dom till 6 ungefär sen drog ja hem. as härlig helg. verkligen! har en SJUKT massa bilder, och en as konstig film. man ser typ inget men vi hade vårat jätte trevliga samtal när vi grilla på strander kl 12 på natten xD jaja, ni får en massa bilder i nästa inlägg.
puss

strandbaaaden

nu håller jag på och packar ihop och fixar mig lite smått. ska snart åka ut till strandbaden men mimmi. så om ni är där eller ska dit så träffa gärna oss. blir där till imon. blir as najs tror ja! ska ta och få mimmi till att blogga ikväll, blir bra va? sen så kan ja ta och tipsa er om sveriges bästa blogg enligt mig, den är sjukt bra och man kan verkligen inte sluta läsa den. http://sarahtjulander.blogg.se/
ni måste bara kolla in den!
men nu har ja lite bråttom, har med datan!
puss
älskar dig<3

home sweer home

hemma nu. har vart galet jobbig idag kan ja lova. haha min bror höll på att döda mig. drack ju pepsi så får skylla på de. ja typ tog hans snickers och kasta den på han så den gick av, han blev galen xD hahaha ! lär ha fina blåmärken imon :) så ja, nu sitter jag och snackar med laaaaachonius och kyckling och lyssnar på musik! min bror lär fan va skänast i sveg. så jävla cool! han sitter och ritar en snopp på mitt skrivbord och säger - kolla en snopp, sen sätter han på min keps på hunden och garvar. tänk på att han är 3år xD HAHAH ! så jävla skön.... puss

act like a man for guds safe!

hej på er..
ska ta och åka till min bror nu. ska handla lite med han sen ska vi äta mat! blir as najs tror ja. vet inte riktigt vad som händer ikväll men nått kul blir de allt! så får hoppas att de är nån söting som vill träffas!!!? men nu måste ja gå, hörs sen!
puss
min älsklingsemma!

designen

nu har jag ändrat bloggen lite (F5), men ja suger fortfarande på designer! kommer inte riktigt överränns med dom :P jaja om nån har tid och ork över så får ni jätte gärna hjälpa mig(a)
hästbloggen kommer bli skitfin för Linda håller på och fixar den, hon är inte klar än men ni kan väl kika in senare och se !! :D

men jag önskar att du förstod hur mycket jag älskar dig!

känns som ja inte riktigt har tid med bloggen. är nästan aldrig hemma nu förtin! men igår så vakna ja vid lunch och fixa mig och sånt sen ut med matilda ett tag sen till stallet sen hem och då kom mimmi så gick vi ut och träffa erik sen hem till mimmi sen sovit! haha kort sammanfattning. idag vaknade 9 typ fixade oss och sånt, gick till stallet och betalade sen bussen hem till mig och hon skulle träna inför moppeprovet på trafikskolan. så nu har jag vart duktig och klippt gräset och städat toan och damsugit hela övervåningen mitt rum och trappen! så nu har jag tid att blogga, ska bara komma på nått!

mobilbilder

ser ju själv, inge smink! 
degns outfit eller va man säger!
sötast! danno och emma
min bror misshandla mig :OOO haha, nej men har slog mig, de va så hårt att de blev typ förstahands brännmärke :O de ni ser på bilden är hans fingrar :O
älskar dig<3
cambild :P
älskade lillebror, Liam!
va inte så många bilder ändå :O trodde de va mer !

älskar dig

sitter här och lyssnar på musik. kom hem från linda vid 6 ungefär och så åt jag och sånt, duschade och fixa mig lite sen ut med hunden och stack sen till emma och danno. gick med dom till ica halv 11 men de är ju stängt så vidare till statoil och sånt sen hem igen, kom hem halv 12 typ. så ja, är sjukt trött kan ja lova. för de första sov jag 8 timmar inatt för de andra har jag inte ätit nå mat typ för de tredje så har jag ridit långritt i 3 timmar för de fjärde så har ja vart ute och gått i 1.5 timme nu ikväll så... ska ta och lägga in massa mobilbilder oxå, sjukt dåliga men de blir ju mer att man knäpper ed mobilen ist för att gå runt med en kamera som man inte tänker på att man har :) och så måste ja verkligen få en ny design, denna suger så hårt!!!! men ska inte klaga nu, pusss

godmorgon

vaknade värsta tidigt idag. men iaf ska ju te Linda idag sen blir de att va med emma och danno ikväll. sitter just nu och lyssnar på musik och ska ta och platta håret för de ser sjuukt ut, verkligen! så ska ja äta och ut med hunden.
igår var jag monika emma och jim på hedåsen. därför jag inte skrev nått. vi badade faktist, de va rätt kallt men inte så farligt som ja trodde. så grilla vi maschmellows eller hur de stavas. as gott och en massa kort blev de oxå. mycke av dom ligger ute på FB (julia boberg@fb). men ni får nåra här nere med! just nu känns bloggen riktigt tråkig, så ska ta och komma på nått kul att skriva om snart. de blir la bra!? men nu ska ja ta och platta håret.
puss


emma


jim och monika

jim och monika


jim


jag och emma


jag och monika


jag och jim


monika


jim


jim och monika


emma


monika och jim

förlåt igen

dehär med bloggandet är inte så kul längre. men ska försöka att gö de kul och vara lite aktiv. kan då säga att jag har suttit uppe hela jävla natten XD hahaha och att jag har börjat lira cs så vill ni kö så kan ni adda msn så snackar vi där: [email protected]. vaknade för 30min sen och har faktist redan klätt på mig och massa sånt. ska ta och gå ut med hunden strax. sen klockan 2 så kommer emma hit, vädret suger så man kan inte va ute, men så äre. blir att hitta på nått inne ist!
ja måste ta och fixa designen oxå nån dag. det ser verkligen förjävlig ut, inte direkt kul att blogga då heller! hjälp mig? (a)
puss
saknar gamla tider :/

the shiiiiiiiiiit

jag suger på att uppdatera, men iaf så ska monika sova hos mig inatt! ensam hemma is the shit :D ska ta och fixa mig nu så ska vi dra ner te donken och äta sen på ica och shoppa sen vet ja inte vad som händer ;D
men ikväll och inatt kan ni ge er på att vi kommer va över social på msn och cama med er sötingar och sist men absolut inte minst så kommer mina högtalare att sprängas :D men de blir as najs, FOOOOKUS kommer nog ut på bilddagboken oxå!
ha de gött :D

godmorgon

sitter här och vaknade för en stund sen. har ätit och ska byta om snart för ska till linda sen blir de hem till pappa. sover där inatt..
känner att bloggen är lite tråkig nu, kom gärna med tips! men ska ta och packa nu! hörs ikväll :)
pusss

nattinlägg

då sitter man här helt död!
så sjukt trött, vet inte vart jag ska ta vägen.
va hemma ett tag efter förra inlägget, solade och bara chilla, drog sen till brorsan och gick ut med vovvarna. va ute ett tag sen till bror och dryga sönder. hem igen och då va de tydligen fest i stadsparken. men de är najs! sen suttit och haft damp till dagens låt som då är.....(de får ni längre ner). men snart så ska ja ta och lägga mig.
dagens låt - Sean Banan – Skaka Rumpa
lite konstig bild, men de bjuder vi på! älskar dig caroline <3
max!
chaplin!

skolavslutning

första dagen på sommarlovet nu då!! så sjukt sköööönt :D
igår iaf, va på skolavslutningen och de var ganska många som sjöng och spelade och dom va jätte duktiga allihopa! åkte hem till mig med carolin och fikade med mormor och mamma sen åkte vi till storvik och åt och sånt så drog ja hem och fixade mig lite sen träffa becca och bajen och massa mer, drog till furuvik och hade allmänt bäst! sjukt kul va de, va med mimmi där som ja inte träffat på sjuuuuuukt länge, shit va glad ja blev, kramade henne i 10 min typ.. så va där hela natten typ, åkte hem 1 men kom hem 3 xD haha.... vaknade 10 drog hem medan mimmi åkte på moppekurs! de va väl typ allt! sjukt kul har de vart, måste göras om nästa år!
men nu är de fan sommarlov och nu ska de festas!!!
blir gothia oxå :D
pusssssssss

izahs.blogg.se

ska ta och lägga mig nu tror ja!
men först måste ja ta och länka en blogg (rubriken), och ett inlägg som ja gillar starkt, säg vad ni vill om det men ja gillar de!
http://izahs.blogg.se/2010/april/vad-ar-karlek.html#comment

svar på tal

anonym om godmorgon;
man ser att du gjort den själv, helt sne? :o
svar; jag har inte gjort den själv men stången har vridit sig därför den ser sne ut.

gävle

är hemma nu, har vart i gävle med emma och shoppat. de va ju inte lite snygga killar där, tror emma skämdes lite för mig. ja är ju inte blyg om man säger så xD tänkte gå fram till minst 5/20 och fråga om nummer (a) hehhe de är inte pinsamt! (?) de är rätt kul att bara gå och kolla på folk faktist, men ja fick endel saker med mig hem :) hitta en sjukt snygg tjocktröja och en t-shirt från carlings som ja ville ha men fick inte de av mamma -.- men men :P

dagens shoppning ;
bh och trosor från hm 99kr & 49kr


nagerlack från kicks 25kr styck, ansiktsmask från hm 20kr


godmorgon

sitter här med albin för ja skulle sminka han men han ångrade sig så han fick kolla när ja gjorde de på mig själv ist xD haha men vi måste dra till skolan nu så vi inte kommer försent :P hejdååååååå


sängen :*

hej på er eller vad man säger :P
ligger i sängen nu, lyssnar på musik och chattar.
sommarlov om 2 DAGAR :oo helt sjukt vad tiden gått fort!
imon blir det brännbollsmaskerad, börjar 8.50 på jv och slutar när vi är klar, vid 12 tror ja. drar dirr till gävle med emmabby och träffa Alex, blir as najs tror ja ;) sen hem och fixa mig inför SKOLAVSLUTNINGEN!!! :D så jävla najs, mamma ska ta och fixa mina naglar och fötter :D ahhaha sen ansiktsmask på och massa sånt ;) de är väl min dag imon, ja vet inte om ja hinner sola imon, ja vill men tror ínte de, skulle vara innan skolan men vet ju inte när de öppnar och tidigare än 8 skulle ja inte tro :P ajja!


hemma

har var i skolan idag, slutade kl 1 så ja och carolin gick till mig ett tag och sånt sen kom hanna och vi drog till donken och åt och på vägen mötte vi upp franco. satt där i över en timme och bara snacka sen hem och nu ska ja dra till affären en snabbis sen blir de stallet. men ja skriver mer ikväll ;)
puss

som ni märkt så har ja inte lagt in bilder och de bror på att jag har en annan data för tillfället för min funkar inte, den dampar sönder och går inte att göra nått med den :S men min bror ska fixa den imon.

hörs sen

nu ska ja ta och äta sen till skolan. blir slapp dag, ska städa skåpen sen lämna in nyckeln. carolin kommer om 10 min så måste skynda mig nu.
men ni kan få en låt som verkligen är jobbig, för mig!


godmorgon

skönt med sovmorgon :D har klätt på mig så ska ta och platta håret nu och fixa mig lite. ska se om ja orkar ta nån dagens outfit ;) tror ja slutar vid 3 eller nått. då blir de bara hem tror ja...
men nu ska ja ta och fortsätta, puss


god kväll

ligger i sängen nu med bärbara och kollar på film. inte lite läskig film heller :P hehe!
har ju vaxat benen ikväll och efter de gjorde ja en sak som jag lovade mig själv att aldrig mer göra, jo klippt lugg :D haha! funkar väl, ni får bild imon :) för nu ska ja fortsätta kolla och skriva på msn :) sov gott :D

gaaasch, förlåt

förlåt ennu en gång för min sjukt dåliga uppdatering. ja suger verkligen på dehär, men de är jätte kul att så många läser ändå. fortsätt så..
igår så tänker ja ägna mycke åt bloggen men emma kom hit och sov så vi gjorde massa annat kul..
har haft kalas för min lillebror idag, han fyllde 3! GRATTIS! sen så har min syrra vaxat mina ben. har hört att de ska göra jätte ont men de gjorde de verkligen inte. kändes knappt nått alls... annars inte gjort mycke idag. börjar 11 imon, sovmorgon. jätte gött :D
många av er vet att ja mår rent ut sagt kasst nu, de är inte ett dugg kul. men jag kämpar på!

förlåt

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT för sämsta uppdateringen. men de är så att ja inte mått så bra och sånt så har inte orkat blogga då, tycker att mitt må ende är är viktigare faktist.. har inte gjort så mycke intressant heller, vart med emma och vart ute och gått i typ 2 timmar. annars inget speciellt.
men igår kom min låtsas farmor och farfar från luleå och hälsa på så snart ska vi dra in till valbo och kanske hittar nått. hoppas de :) men ja lovar att blogga mer idag.
puss

mimmi bergström

vet du hur mycke jag älskar dig?
du är som min andra halva
finns alltid där för mig
man kan göra allt med dig-skratta, gråta, dampa, allt!
du är min bästavän, vi skämmer jämt ut oss men egentligen bryr vi oss inte vad andra tycker och tror om oss, vi är som vi vill vara.
när vi dricker cola, folk måste tro vi är full eller nått, vi får nå cp fel xD
vi är så läskigt lik varann till sättet, som tvillingar.
men nu är du inte här, nu sitter du på en strand på canarieöna. kom hem, ja saknar dig så de gör ont.
om 1 vecka får jag se dig, en dag utan dig känns som år. och ja överdriver inte!
jag älskar dig mimmi, kommer alltid att finnas för dig.
min andra halva

chillll

slutade riktigt tidigt idag, fick gå 40min tidigare på so för att dom flesta skulle göra klassikern i cykling, menas att man cyklar 4.5 mil men de orkar inte jag xD så egentligen har ja håltimme till kvart i två men vi har ingen lektion satt ;) slutade halv 12 idag.. har fixar en hemmagjord kalender :D haha smart va, den är asfin, sitter på min dörr nu satt nu vet ja vad ja ska göra och kan planera allt :D asbra ju, annars är de inte många som har slutat nu tror ja, tråkigt :/ ska ta och kolla när ja ska te GBG och LULEÅ nu, asnajs :D taggar sönder, ska ju på gothia med min tantalora :D hahaha mimmi är de om ni undrar :D
pusss
älskar dig gumman<3

godmorgon

blir skolan snart. ska ta och fixa mig och sånt bara, börjar om typ 30min men skit samma. orkar inte fixa mig. tror ja har håltimme idag, måste fixa lite saker då. börjar bli lite ont om tid nu så bäst att planera sommarn, de behövs kan ja lova. annars så händer ingen speciellt idag, träning ikväll bara, kanske ska cykla dit? tror fan de :O ha en bra dag<3
måste köpa en ny piercing nu till sommarn, denna är så tråkig :O

trött

dagen har vart mycket bra enligt mig, eller tråkig men ja har vart duktig :D hehe, cyklat till häkenberget i åshammar sen gått upp på de sen tillbaka hem. så har cyklat och gått från 9 imorse till 2. duktigt lär ja erkänna. sen så bara nyttig mat idag, eller typ ;) sen stekt en timme typ, as skönt :D så vart med emma och och cykla runt och åt på donken, trodde ja skulle dö :D hahah ! men ajja, ska ta och gå ut med hunden nu, pusss
älskar tröjan :D

godmorgon

sov lite längre idag, ska ju ut och cykla med klassen så sjukt tråkigt, men iaf så har ja klätt på mig och ska ta och platta håret nu. orkar inte fixa mig nått annat. men ja kommer hem senare nån gång, vet inte riktigt när. men ni får ha de så bra, kameran kanske åker med så får se.