update

wihooo, fett här ju!
sticker till ica och köper bollar nu!!! :D mummaaaaa;))))))
hmm ja har lekt litegranna och sådär :D
skriver mer ses, pussssssssssss

@ saaaaaaaandhack

sitter på sadhack vid rickards dator nu, mahahha så kan de gå!
nää men har vart här ett tag, innan så va vi nere vid donken och käka och skejta lite granna. emma håller på och ... ja jag vet inte riktigt vad, dom andra spelar som vanligt ;))))))))
ska väl bli kvar här ganska länge skulle ja tro, men måste gå till ica och köpa lite bollar (AAAAAA)
haha men hööörs mer senare ;))))
pusss

tjaaadå

då tar vi och går till donken ett tag och käkar lite grann så får vi se vad som händer senare, najs! men har fått gratis sms igen så bara att spamma på ;)))))))
puss

goodmorning!

sovit gott? de har jag! ;)
sov med emma som sagt, haha mysigt. utvilad och har precis duschat. emma ska få vaxa mina ben strax. mahahaha! sen så ska väl vi ta lite lugnt och fixa oss så får vi se vad som händer senare.
PS; kom ihåg att man ställde tillbaka klockan inatt!

emmaaaaa

tjäääna!
sitter med älskade saknade emma lindh som ska sova hos mig inatt.. hmm ja, snacka med massa folk idag om lite allt möjligt, chillat hemma bara. så kom emma vid 8 så stack till söder och hälsa på litegrann. sandhack där imon ju och dom håller ju på och fixar i ordning. så de va as najs, sticker dit imon oxå med emma. så de blir asnajs, snackat av oss lite och sådär. ska ta en myskväll med popcorn och film lite senare.
men vi får höööras senare
puss

gubben i lådan

nu va de så att jag sov hos min brorsa inatt och då helt plötsligt slutade internet funka så kunde ju inte blogga då. synd de, men är hemma nu och sådär. sov ut riktigt ordentligt, gick inte upp förrän 2 faktiskt. haha, får se lite vad som händer idag. tror ja skulle va med efterlängtade emma men får se, tror hon tävlar idag. aja de visar sig. ska iaf ta och gå och sno en muffins ja bakade igår. mums!
puss

Dole - tre små ord

stack och kollade på alba träning vid halv 5 med hanna amanda och david. sen stack dom hem och jag satt kvar ett tag så hämtade mamma mig. snacka med henne om lite saker och sånt och sådär. brorsan är här så ska ta och äta tacos om en stund sen blir de att åka över till bror och sova där inatt. mysigt, ska ta och snacka med ida lite nu och hämta ipren.
puss
ge mig (A)

heeeeeeeemma

ååååh shit va sjukt kul de va idag. dansuppvisningen var helt grym, även om man inte är bäst på att dansa så va de grymt! så drog hem efter de och har nyss bakat muffins, mums! ska ta och gymma lite sen duscha så får se vad som händer efter de och sådär.

skolan nu då

då ska jag ta och gå till skolan. såhär ser ja ut idag iaf.
puss

loooooooov!

hann inte skriva nått igår kväll pga en sak.. hehe
men mamma skjutsade mig till "han", så va där ett bra tag sen gick till mig och va här hela kvällen. skitmysigt! så åkte han hem och ja somnade, hhaha duktigt.
gick upp tidigt idag, ska faktiskt fixa mig litegranna. blir ju uppvisning, lite style kan man väl få ha då. så ska göra de och smsa om nån är vaken. sen idag så vet ja inte riktigt bad som händer faktiskt, funderar om man ska åka till nån och sova imon. men idag är sista dagen innan lovet så de taggar man starkt. och ja har godisförbud, på riktigt nu då. wohoo, har faktiskt klarat 1 dag. HAH, jaa så stolt är jag. jaja ska inte babbla på för mycke. men outfiten för idag kommer då va thights vitt linne mjukisar och tjocktröja. så man kan klä av och på snabbt mellan danserna.
sådär nu får ni läsa lite, mihihi!
pusss
lite smått gullig sådär :P

hej mitt liv är kuuuul

wiiie hemma från skolan och har precis duschat. shit va taggad ja är för imon, ska visa upp alla 4 danser för hela skolan, kommer bli awesome :D men ska ta och fixa mig nu sen åka med mamma ner till ica så får vi se vad som händer.. älskar dans bara så ni vet, så himla roligt. !!
men måste skynda mig nu
puss

godmorgon

nu har ja lite brottom. måste ta och klä på mig och äta snabbt sen sticka till skolan så hinner inte skriva så mycke. men blir skolan som vanligt sen så vet ja inte vad som händer, inget planerat. men vi får höras senare eller nått.
puss

sorry babes

ousch dålig uppdatering ikväll..
men har spenderat hela kvällen till att skriva massa saker på fb, haha!
men måste stänga av datan så hinner inte skriva massa :/
godnatt

älskar

hemma från skolan nu. världens bästa dans måste ja säga, sjukt kul är de! börja med att vi tränade på våran egen dans, sen gick och kolla på nån film som inte va så bra. så lunch och efter så va de dans ända tills vi sluta. först en streetdance sen repeterade jazzen och cheerdansen och satte ihop hela egna dansen och övat på den. fyfan va kul de är. blir film direkt imon bitti, nån som ja tar med antagligen. sen så dansa skulle ja tro. fedt najs... nu så ska ja chilla söder till ikväll då de blir dressyrträning.
pusss

bumpy ride - mohombi

godmorgon!
sitter och lyssnar på låtarna monika skicka igår, as bra ju!
idag så ska de bli streetdance i skolan så ska ha lite mer pösiga och snygga kläder. vet redan vilka... så ska ta och klä på mig och äta.
puss

nattiii

säger godnatt nu!

tjolahoppplalalalalalalla

som ni märker så är ja sjuuuukt glad nu ..
HAR FÅTT MIN JACKA IDAG ...!!!!!

aa stack till johan efter skolan och käkade sen ner till ica och skejtade. riktigt jävla värd dag kan ja lova er .. så jäkla sköna personer som dom är assåå.. lärde camilla danserna vi fått lärt oss, duktig flicka! hahaha hur värd dag som helst, äääälskart!
aaa va får man inte när man kommer hem då, först skolkatalogen SEN MIN JACKA!!!!! aaaaaaaaaaaah va ja älskar den.. hahaha ser lite rolig ut på bilden men den är så fucking snygg irl!! :D mahahahahahhaa

hemma nu

avslutade dagen med att visa upp cheerdansen och jazzen, gick riktigt bra faktiskt. cheer äger, sån lust att börja på de. slutade kvart över så gick hem och gjorde situps, sånna där steg saker och tränade på gymmet vi har i källaren och tog mig en välförtjänt dusch. riktigt värd dag hittills. har sjukt mycke träningsvärk i armar ben och mage nu men jaja, de är bra de. ska ta och fixa mig lite smått nu sen åker ner och skejtar ett tag och äter hos brorsan.
pusspuss
ska försöka ta massa kort idag oxå

rast

är hemma och tränar lite på våran egna dans. riktigt bra va den faktiskt, gör 2 sista åttorna i refrängen av we no speak amreicano. haha snabbt somfasen går de men joo tror nog de går rätt bra. börjar kvart i 2 i idrottssalen så ska vi visa resten av gruppen och göra dans till hela låten sen ska Anette filma cheerdansen som vi gjorde igår. bara ja inte blandar ihop danserna. haha nej nu babblar jag bara.
hörs senare

26 oktober

lär dra till skolan snart så hinner inte direkt uppdatera så mycke. men idag så kommer de bli dans hela dagen och sånt sen så ska jag till brorsan och äta pizza och snacka. så kommer nog inte kunna skriva så mycke idag heller. nej usch va lite tid för bloggen ja har. men men
puss

gnatt

uscha dålig uppdatering. va ner och skejta ett tag efter skolan sen stack på hoppträning. gick okej bra men orkar inte blogga nu så ska ta och lägga mig och sova.
godnatt
nawie

nya vecka

sovit gott?
rätt gött har ja sovit ändå, bara att man faktiskt inte kan sova på mage. då kan man inte andas, så inget att rekomendera. hahha! börjar kl 9 idag så ska bara ta och fixa mig litegrann och äta. är faktiskt jättehungrig. och så har jag fått massa nya favoritlåtar, så himla fina. tänkte länka en oxå, men vi hörs senare. puss
han är grymt bra!

mummmms

hemma nu då, va rätt trevligt där borta faktiskt. massa mat godis och fika, mihi de gillar. somna i bilen påväg hem, guuuud så trött ja är. helt sjukt, men ska ta och åka ut ett tag men mamma och bror så kommer hem senare. då kan ja skriva lite mer, kanske om ja inte somnar.
puss
saknar dig

smsa

dåså ska jag ta och stänga ner här och sätta mig i bilen. men ni får alltid smsa hur mycke som helst, de är bara kul.
puss
0705490909

nu såå!

imon ska ja sluta med godis, eller ja får äta popcorn och saltlakris :D men inget annat, så ska ja börja göra situps och sånnadär konstiga saker man gör på en stol och kanske börja cykla spinning :D det börjar bli lite för mycke onyttigt och för lite träning så måste göra nått åt de nu . så nu ska de börjas, jag och mamma har ju faktiskt ett avtal. innan jul ska vi gått ner 10kg. kan säga att hon ligger bättre till än jag. haha! :D

naaaaajs

godmorgon!
som sagt, bloggfri dag igår, skönt!
idag då, ska åka till mormor och hennes man då han fyller år så ska gratta dom. annars har ja ingen aning vad som händer. har duschat och ätit nu iaf och vi åker väl vid 2. lite långtråkigt, vill göra nått men ja, som vadå? hoppträning imon då, blir zeke skulle ja tro.
lite sugen på banan ja blev nu, ska hämta en sån. haha, men vad ska alla göra idag då?
puss
gick alltid utan smink förr ;)

yes

tror nog ja tänker ta en bloggfri dag idag, så ja kommer skriva mer ikväll och kanske lite mer tips. men idag så behöver ja tänka på annat

uscha

godmorgon!
sovit gott? de har verkligen inte jag, somnade vid 1 och vakna 7. vafan ska ja upp så tidigt att göra. men skit samma, kan inte sova mer så ska äta lite frukost nu.
puss

sooovgott

ska ta och lägga mig i min underbara sköna säng nu och slå på nån film. haha sa ju att man fick lite folk att smsa med, godnatt!
fyfan, vi hade våra idéer i 7an xD

men tjenare

drog ut ett tag på eftermiddan men va så grymt kallt så mamma hämta mig efter jobbet så åkte vi till mina kompisar (american) och köpte pizza med hem så åkte vi hem. kommer bara vara hemma ikväll och ta de lugnt. slå på en film och smsa. men innan så måste ja få nåra roliga att smsa med, då gör man som så att man laddar upp simi på bdb eller visningar på snyggis, haha då kommer de många roliga kan ja lova. så testa om ni har tråkigt nån gång, lovar att man får sig ett gott skratt. men ska ta del av mina egna tips nu så hörs vi senare.
puss
tider då ja höll på rätt mycke med såntdär

inspiration


börjar med att tipsa om 4 tröjar som ja gillar.
1. denna stickade kommer från H&M och är verkligen jätte mysig, lite mer hemma och mysa tröja. jordnära färger är de som gäller i höst så klicka hem denna i den fina färgen som är nu.
2. en mysig stickad tunika som funkar jättebra till tights. gillar med denna att de är lite olika färger men ändå matt och lugn. den hittar du på H&M.
3. en jättefin cardigan som är lite tunnare stickad med tjockare garn. jättefin att ha över ett linne och tights till. klicka hem från VILA.
4. sist en grymt fin topp från VILA. med den fina leopardfärgen så blir du grym på klubbarna så bara att kika in och beställ.
va tycker ni om detta?

dudeeee

sådär, hemma från skolan.
provet gick faktiskt förvånadsvärt bra, de va inte så svåra saker som ja trodde. inget annat speciellt idag annars.. ska ta och dra mig ut om ett tag, eller om 1.5 timme när alla andra slutar. mahahaha, lyx freda!
men så kan ja ta och fixa klädtips och lite sånt kul.
pusss
ni vet, ja är ju egentligen blond

sovit gott?

sov nog lite väl länge idag men skit samma, är man trött så är man. har precis ätit iaf och ska ta och klä på mig strax. börjar 8.10 med matte, wohoo kul. nej, fattar knappt nått av geometri, måste va de tråkigaste som finns. sen så tyska prov, hoppas på G iaf, kan inte förvänta mig nått bättre.

ja har tänk på de, att bloggen handlar egentligen bara om vad ja gör på sagarna och sånt. de kan ju va rätt tråkigt att läsa om. samtidigt så kan ja skriva ut känslor och lite sånt där. men avslöjar helst inte så mycke då alla bara snackar skit efter de... men va ska ja skriva mer om? hade tänkt mig att börja tipsa om höstkläder som är snyggt enligt mig. då blir de ju mycke blandade stilar så kanske skulle passa? ja, vi får se. hur som helst så kommer ja skriva efter skolan och så.
pusss

life´s like air

tjenare , wohooooo värd dag? nej! suck it ... men shit the same, alla dagar fuckar sig så bara att vänja sig. glad att ja har mina vänner som jag älskar mest och mamma såklart, tack!
sitter iaf och snackar med johannes och han fick nå jävla damp och börja garva för nå ja inte fattar men så är de när man snackar med sära ungar :D hahahah !
imon så ska jag verkligen va ute och leva lite med älskade vänner, hoppas verkligen inte att nån ska bort, måste få träffa er alla.
ska ta och lägga mig strax, så himla ont i huvve och trött så ögona svider..
pusss

gshöslfhmsklhmkldfm

hej come and kill me!!!!!!!?
går inge bra med att gå vidar, fuck allting nu.....................

sovit gott?

godmorgon!
sovit sådär inatt, börjar få lite sömnproblem. men från och med idag så ska ja blicka framåt och verkligen ta allt som de kommer. inte tänka på minnen och försöka få tillbaka när jag VET att de INTE går. visst kommer ja må dåligt ibland och bara vilja gräva ner mig. men ska verkligen försöka att gå vidare och göra sånt som jag är värd att göra och som jag är värd att .
men nu så ska ja ta och klä på mig och hoppas på att mitt hår ska torka, måste platta de. men vill inte att de ska ta för mycke värma så de får självtorka sen plattar ja de med värmeskydd. har ingen aning vad de blir för kläder idag. måste åka och shoppa nån dag med mamma, ååh ge mig pengar.
men då så ska ja fixa mig så hörs vi sen.
puss
saknar dig lillgubben

livet is over, almoste

tjenare!
mathilda kom till sandviken idag då. va med på engelskan och kan säga att klassen är så ful så de är sjukt. men de är najs de, drog till mig ett tag efter och snackade lite. sen så gick vi ner till ica, träffade massa där. tim hannes johanna jonte isse och pontus kom dit. hade grymt kul med moppetöntarna på donken. haha helt sjukt va dum ja kan va ibland. sen lära mathilda hem så gick med henne till bussen. så stack ja till lovéns och träffa emil, åkte till jv och kolla på träning. amanda kom oxå, åkte hem till 9 och sitter här nu.. så ja, lite fullt upp dag, men älskar de!
ska ta och lägga mig strax, kom på att ja har caféterian imon i stallet så lär åka dit till 4.
puss
så glad att jag har er

sommaren<3

godmorgon!
shit va kallt de är, märks verkligen att de börja gå mot vintern. ska precis ta och börja klä på mig och fixa mig litegrann. har inte mkt tid men de skiter ja i. mathilda kommer vid halv 2 och är med på sista so lektionen. haha de är najs de, så ska väl vi hitta på nått och sådär. blir dressyr ikväll oxå, taggar..
puss

today

sådär, hemma nu.. stack ut med amanda ganska direkt efter skolan. åkte och kollade på hennes bowling, duktig du är gumman! sen så drog vi till mig och fick en impuls att åka till liam så gjorde de men hon lära hem direkt. så satt där och pratade lite om allt och inget kan man säga. åkte hem vid 8 och ska ta och lägga mig tidigt idag, smsa lite och sånt. måste bara ta nått käk..
usch tråkig update, men blir så när man har fulla dagar. imon kommer mathilda saknarmest uimonen hit oxå tror ja, fyfan va längesen. jätte kul att träffa dig igen sötnos.
annars så va de väl inget kul eller speciellt.
godnatt
pusss

lalaalalallalala

wiiie, har hål till 14.20 så bara för jag inte har nått bättre för mig så sticker jag till söder och roar mig med tjejerna. fedt najs ju, hehehe! :D men hörs senare, får se hur de blir idag för de har regnat :(
pusssss
sommar i lule, bästa som finns!

Sober - Det var ingen som lyssnade

godmorgon!
måste först säga att rock är typ de bästa som finns, seriöst. så jäkla sköna låtar så man dööör..
så ska ta och platta håret nu, slipper mössa idag. får ju typ damp när man måste ta av sig den på lektionerna så har man mössfrilla. satt skippar den idag.
låg och smsa med nåra söta igår, najs!
vad händer idag då?
hmm jo, ska ut med alla dom bästa som finns. älskar verkligen mina vänner, tack!
men nu måste ja platta håret lite här, puss

natti

ta och lägger mig nu faktiskt. måste ta lite oboy bara. men godnatt på er alla!
puss
tahiländska (L)

mygoooohd

hoppträningen va vild, kort sammanfattning. haha men zeke va mer uppåt än framåt. ska inte klaga då han är så fruktansvärt söt när han gör så. men de gick rätt bra ändå tycker ja, saknar oss två faktiskt...
fick skolfotot idag, haha enskilda bilden va väl okej. med klassfotot, hahaha ser ut som världens bitch.... men ni får kort på de här nere iaf.
har insett att denna veckan kommer att bli väldigt lugn faktiskt, mycke fritid och de skadar ju aldrig. ägna mycke tid till vännerna och inte minst till mig själv......
hahah jaaa,,,
gulligt, hur lyckas mina ögon alltid se olika stora ut när dom inte är de irl .. :S

godmorgon

bloggen har verkligen fått lidit dom senaste dagarna. men de beror först och främst på att jag aldrig är hemma och sånt. sen så för allt och då menar jag allt vart skit så då va de avklarat.. lite bättre idag iaf så ska dra till skolan strax. måste bara käka först. så efter skolan åker jag ner på folketshus och hämtar nån lapp från x-trafik sen så åker jag till ica tror ja iaf. men vi får se hur mycke ja hinner skriva. hur som helst så skriver jag iaf ikväll..
pusss

..........

hejsan! godmorgon!
fuck my life,så känner jag idag...........
bläääääääääääääääääääääääääääääääääääää
sticker ut med amanda tim och johanna om ett tag, godis i want, godis i´m gonna get
såå ja
hejdå
fuck bloggen nu
tyvärr ni får lida.
bättre än att stå ut med my emo day........

.

gonatt

tjääääna

ojoj va död bloggen vart idag, haha.. hmm ja, låg i sängen till typ 12 och bara chillade. duscha och åkte och åt på sibylla. så kom mimmi hit, och så fick vi en helt random inpuls och åkte in till gävle och chillade runt somfan.. haha lätt skönaste kvällen på länge, nya polare har man oxå. så grymma allihopa. smart som man är så har man fixat så vi ska träffa dom igen, mahahaha cread till mig! haha seriöst, jag och mimmi har typ lämnat "ta kort 24/7" perioden, men så kan de va. sitter och lyssnar på lite sköna rocklåtar som väcker minnen..... tänkte ta och göra nått mys nu, kanske ta bort sminket och lägga mig i sängen. tror de får bli nått sånt, lite dricka skulle inte sitta fel de heller.
haha juste, som ni kanske vet så blir jag och mimmi hyper av cola, och självklart så drack vi de ikväll och ni skulle bara se hur jävla dampiga vi va. shit säger jag bara, riktigt kul va de iaf!

puss

godmorgon

soooom vanligt, vakna 9 och är jättepigg.............
ligger då i sängen, lyssnar på musik snackar med folk fb och lite sånt, najs! usch va jag vill sova. nu när jag kan sova huuur länge jag vill så går de inte...hemskt! amanda ska ta och skicka bilder, men är så sjuuuukt seg haha. så kommer mimmi hit sen, därför jag vill att tiden ska gå liiite fortare för jag saknar min bebis. ska göra nått, vet inte vad... vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, så hejdå!
puss

natti

då går jag och lägger mig nu. ska nana och så vakna upp en lördag morgon med tanken "jag vill sova längre men är superpigg", haha suger!
godnatt på er, puss

goddag XD

sug på updaten idag men shit the same. min blogg ju, dagen har vart underbart bäst! började med söder, haha grym skola. kanske för jag inte går där, haha . sen praon och den va väl sådär allmänt najs som bara den kan, himla skönt slut på veckan. kommer sakna, dom är så himla trevliga. så kom amanda och hämta mig, drog och letade vart tim bodde. de kan man säga vad man vill om, hahaha. stack ut efter ett tag då johanna kommit dit. va ute och sånt, kom hem vid kvart över 9. satt med amanda till kvart i 11 då hon drog hem. så nu är de msn,fb,musik och lite sånt som gäller. letar moppe oxå men de finns ju ingen i gävleborg som är bra....
pussss

hejdå

då ska jag ta och cykla till söder. om ja kommer ihåg så tänkte jag ta nåra kort och sådär. men vi får se hur de blir, sen åker jag på sista dagen av paon, sorgligt! men de blir säkert as bra.
puss
facelook, dålig kvalité

godmorgon, lite bilder och sånt

tog mig en liten bloggfri dag igår och spendera hela dagen med vänner. det var ju verkligen så himla längesen så behövdes verkligen. idag kör vi på de igen, fast lite mer ska med ut idag. tänkte dra till söder en lektion idag. åker dit till halv 10 så har lite tid på mig. men ska bara duscha.
haha amanda har lagt ut lite snygga bilder från dressyren förra onsdan på zeke, den dagen han va så himla osammarbetsvillig. men tänkte ändå visa er nåra, så söt den plutten.
här skulle vi göra sluta in till skänkelvikning i galopp, ja han hoppa mest fram som en kanin.
ni ser ju själv, ville inte alls jobba med mig utan mer mot mig.

snabbt inlägg

sådär, duschat och måste skynda nu. tror brorsan snodde min cykel igår så vet inte hur jag kommer till söder nu. får låna nån annans hoppas jag. men måste skynda mig, annars så får jag ta bussen, haha! men den går om 30min och jag sitter i blött hår. så vi får höras senare, pusss

hej jag saknar zeke mest av allt !

ridningen idag gick bra för min och Als del, han skötte sig jättebra. orkar inte riktigt skriva så mycke nu. är rätt så trött och ska inte lägga mig så sent idag, ska upp tidigt och duscha sen åka till söder innan praon satt. hela dagen imon kommer bli underbar hoppas jag iaf. inga tider eller nått jag ska göra i huvetaget. känns som evigheter, så himla skönt! tänkte ta mig en riktig "va med bästavänner dag" imon och njuta. men nu babblar jag på för mycke här. sovgott så hörs vi imon.
puss
bästa som finns på denna jord!

rida

nu måste jag ta och byta om och gå till bussen. vi hörs senare när jag kommer hem. så hade så bra.
pusss

najs dag

hejsaaaan!
slutade senare än vanligt idag, vid tjugo i tre. men de va riktigt kul, hade nått att göra hela tiden och de är bra annars blir man uttråkad. så jobbade på riktigt bra idag. så åkte hem direkt, då så ser man att johan är hos mig så har vart och pratat med mamma och han ett bra tag. nu ska han fixa min dator oxå men tur att man har mammas som man kan sitta vid då. hehe, imorse så medans jag väntade på caroline så skrev jag lite saker på thailändska på mina vrister. knäppte lite snygga kort och sånt som ni kan få snart.
pusss

hejdå

nu åker jag ner till praon, caroline kom hit nu så vi ses sen.
pusss

american

tjaa, glömde att skriva haha. men käkade och la mig i sängen igen. ska nog ta mig upp och börja fixa mig lite smått, kolla när caroline kommer och sånt där. åker till linda efter skolan igen, idag ska Al med på lektion igen. kan säga att de verkligen är jätte kul, så himla lärorikt. tror linda filmar idag, så de kommer isf upp senare. haha ni måste kolla en sak, gå in på lindas blogg och läs de senaste inlägget. de är från igår!! :D http://lindaaerikssoon.blogg.se/ .
men vi hörs kanske efter jag slutat, vet inte riktigt. fast tror inte de då jag nog kommer att göra nått med caroline. annars så hörs vi ikväll.
pusss

du ska bara veta hur mycke jag saknar dig!

godmorgon sweeties

sovit gott?
själv har man sovit lite oroligt, kanske för att jag blev så glad ikväll så har tänk på de hela natten. ska iaf ta och gå ner och käka frukost med mamma, vaknade nyss då och ja hon va hemma fortfarande så då gör jag de. men skriver så fort jag har ätit.
puss

natti

då är de min tur att gå och lägga mig då. snackat med folk hela kvällen, haft rätt kul. haha, men säger godnatt och hörs imon.
puss

kööörig dag

tjaaa!
som vanligt ligger jag i sängen, precis ätit korvbröd och druckit oboy (Y) hmmm, började med att jag var på söder i typ 2 timmar, hade såhääääääääär kul. haha så stack jag hem lite innan 11. caroline kom och hämta mig så skutsa hennes mamma ner oss till american. hade fullt upp idag, verkligen ingen lugn lunch. men de är bara jätte kul, lite långtråkigt annars. fick gå hem halv 2 för vi hade varit så duktiga. så stack till donken och satt och snackade bra länge. så kom isse, haha snodde hans moppe lite och sådär. sen fick han skjutsa hem mig, som vanligt! haha tack isse, så kom linda och hämta mig. åkte till henne och dampade lite. sen så red vi ut, grymt kul va de kan jag lova. riktigt längesen vi hade så trevligt och skrattade så mycke. så va amanda så himla snäll och gullig och hämtade mig kvart i 7 när de va bäcksvart ute med moppen borta mot järbo. hur snällt är inte de då, så satt hemma hos mig, duschade och sånt där. nu blev de långt igen, men de får ni stå ut med. skriver ju inget på dagarna då jag aldrig, seriöst, aldrig är hemma. sticker ut direkt efter skolan varje dag.
men nu så räcker de. skriver mer senare tror ja. ska hämta glass, pusssss

al, min stjärna!

12 oktober

godmorgon!
shit så duktig jag är idag, går upp 8 för att åka till söder kvart i 9 och hälsa på lite sött folk. as najs, så drar jag till praon sen, haha på andra sidan stan. men de är bra motion. cyklar ju så de är lugnt. har faktiskt fixat klart mig redan, ska bara ta på mig en tröja och äta nått. efter praon idag så ska jag åka och rida al. träna lite galopp och hur jag ska göra för att få fram han på bästa sett. så de kommer bli as kul, så ska han med på min lektion imon oxå tror de va hoppning denna vecka. men de är bra, rider dressyr och sånt hemma och hoppar på lektion. de är bäst så tror jag.
hmm nu ska vi se vad jag ska ha för tröja. kan inte bestämma mig, haha! juste, jag måste verkligen köpa nya kläder. sa de till mamma igår så vi ska åka och shoppa nån dag. de kan verkligen behövas. höstkläder är så himla mysiga. så de ska införskaffat. har nu fått så mycke inspiration som jag vill ha så ska kika på de och se om de vill följa med hem.
men nu ska jag inte uppehålla er längre, blev lite långt inlägg. ni får ha de så bra i skolan idag.
pusss

lite brun man va, måste börja sola igen!

tjäääna

wuzzzup? haha närå
ligger i sängen, bloggar och bara alltmänt sover (?) haha, har inte vart hemma nått idag så har inte bloggat. hmm, slutade 1 på paon idag, de va så lugnt och vi hade inget att göra så vi fick gå. stack till donken och satt där en timme kanske. gick mot skolan sen för caroline skulle möta franco när han sluta. så vi gick in på badet för ja såg amandas moppe utanför. och där satt putte, så ja stanna där och caroline gick. montesori slutade innan söder så jonte kom och satt med oss till dom andra slutade och då så va monika och camilla så söta och väntade med mig till segaste isse skulle komma och hämta mig. så vid 10 i 5 kom han, drog till ica och typ 10 min senare lära ja hem haha lyckat. så då va isse så gullig och skjutsa hem mig. bytta och och åkte på hoppträning. gick super idag med zeke, saknat han så mycke. han skötte sig utmärkt, men de är jätte bra träning för mig att rida Al och Zeke. två helt olika hästar, men de är kanon.

märkte att de va nåra som reagerade på inlägget om viktor. men de är bara att inse, jag tänker inte sitta och berätta för hela världen om saker som handlar om oss två!

puss


nån som har 30 000 :D

ligger fortfarande i sängen, haha. tänkte ta och gå upp snart, men håller på och kollar på moppar och kan då säga att jag hitta nåra fina pärlor som jag skulle vilja ha. ska kolla med pappa, vill ha en nununu! haha, de spelar ju ingen roll om man köper den innan eller före vintern, den kommer ju iaf stå över vintern vart den än är då kan den lika bra va hos mig! hihi, men ska ta mig upp nu och börja fixa mig lite grann, skulle behöva duscha men får se om ja orkar. mitt hår är äckligt, aa men ja  gör de. skriver kanske senare.
puss

tjaaaaaaaaaaa ge mig!

godmorgon

ligger i sängen och har precis vaknat. har ju prao denna vecka så börjar 11 varje dag, najs! nån dag så ska jag faktiskt ta och pallra mig upp tidigt och hälsa på söder innan. alltid lika kul, så skönt folk där. så vad händer idag då? själv så är det ju hoppträning. denna gång så ska jag rida min älskade zeke, åh vad jag har saknat honom. så, och så va de kanske nåra som skulle hänga med så vi kan åka moppe ist för buss, de är så mycke roligare. så vi får de om de går annars så ja. tror jag ska stanna vid ica efter praon oxå, för jag kommer va på american så kom dit vettja! men nu så ska jag ta och lyssna på lite musik. kanske gå upp, fast nej de orkar jag inte om klockan bara va tjugo i 9. halv 10 kommer caroline hit oxå kom ja på nu.
pusss
¨
så fin han är!

läs, snälla!

har märkt att de är väldigt många som undrar, snackar SKIT, tror, försöker förstå och bara allmänt vill veta vad de är som har hänt mellan mig och viktor. och tyvärr så måste jag säga att jag kommer inte sitta här och skriva ut de för alla som läser min blogg så alla vet för de tycker jag är våran ensak.

jag berättar bara det för två personer och då vet dom detaljer. men mer än så har inga att göra.

ni som snackar skit, seriöst vad gör de för mening i de hela? ni vet inte ett skit om vad som hänt, händer och de största av allt, varför! jag bryr mig inte om vad andra säger och sånt för jag vet precis vad som är sant och inte. men ha lite respekt, detta är privatliv och angår inte halva sverige, inte ens havla sandviken och ännu mindre, årsunda!

ni som försöker förstå, ni är jätte gulliga som bryr er och vill visa medkänsla. jag hoppas nu att ni kan förstå och respektrar att detta är mellan oss och inga andra.



en sak har jag att säga, saknar tiderna som var...

hopptävling

tänkte ta och berätta lite om hopptävlingen igår på Al pacino. den va som sagt i ockelbo och vi startade LD och LC. våran absolut första start och 3 riktiga banan vi red tsm. så är riktigt nöjd och stolt över plutten. resultatet då:
LD: detta va en clear round. han skötte sig riktigt riktigt fint. var felfri runt och fick rosett.

LC: denna starten gick i två fasen. både han och jag va lite trött, inte riktigt framme och sånt. blev nåra konstiga hopp och tar faktiskt på mig de själv. men han hoppar allt. så duktig pojke. men vi petade sista i grunden, hade inte de hänt så hade vi fått en andra placering. men ser faktiskt priserna som ett bonus, bara de känns bra så bryr jag mig inte om resultatet.

så nu får ni lite bilder och filmerna. ni behöver inte påpeka nått om min ridning, jag bryr mig inte. detta funkar för oss. även om vi behöver träna jätte mycke så är jag riktigt stolt över han.







fina pojken!

LD



LC

hahahahahaha gjorde min kväll helt klart.

anonym om Hopptävling
:O lär dig rida innan du börjar hoppa på den stackars hästen. du sitter och sliter i han och kastar dig över halsen på stackarn innan han ens hinner taxera mot hindret. Dessutom så sitter du och åker häst bara. och du kan inte se lägen för 5 öre. lär dig rida männsika!
-HAHAHA först lär jag säga, ja tänker inte sitta och göra nå jävla svar på tal skit för jag bryr mig inte ett skit ärligt talat. men bara så du vet så skämmer du bara ut dig lilla du, pinsamt!


ja, nån anonym skitunge från skutkär som kommentarat min och zekes hopptävling, moget säger jag bara! som ni märkt så har jag inte skrivit nått alls nu ikväll. men de beror först på att jag inte vart på humör, nej usch för denna dag säger jag bara. sen så drog jag ner till ica och mötte amanda där så träffa lite folk och sånt dära. fick skjuts hem och kollade sedan klart på min film som jag kollat halva på redan. har nu fått filmerna och lite bilder från tävlingen så de kommer i nästa inlägg. ska ta och prata lite med linda nu och sådär, kanske nån mer om de finns nån rolig. juste en sak till, fast de tar jag sen.
pusss

jag älskar dig för den du va inte den du är!

haha sitter och äter chips nu. fick bli de ist för godis. smsar lite med vilka som ska skejta idag så hoppas att de är nåra så de blir lite kul, men alla är så sköna egentligen så spelar ingen roll vilka de är. men iaf, fått höra att Linda håller på och laddar upp filmerna, skynda på med dom så får ni dom om ett tag. och en massa bilder, kul va! har pratat med henne oxå att jag ska starta Al på GRS den 6 november oxå. då hinner vi träna upp konditionen och så vi blir mer samspelta så hoppas på bättre resultat från bådas sidor. blir LD och LC där oxå. men de är bra de, hör av er om ni ska dit och så.
ska ta och va lite social med folket nu och äta mer chips, haha!
puss

haha ja som tyckte att jag hade mycke utväxt här, då ska ni se nu. typ en halv dess ;)

halv 10 och jag är vaken :S

godmorgon alla!
vaknade nyss och sitter nu i soffan hos brorsan. ska ta och gå ut med vovven så de blir gjort så kan jag chilla sen. de blir as bra de, vill gå till ica (A) haha, kanske gör de då. as godis sugen, imed att johan åt upp allt mitt godis så fick man ju knappt nått :O fy skäms, kvällen igår satt jag och cama som ja sa, ni vet, ja håller de ja lovar! och de är helt sant. usch va trött jag är, tror jag ska smsa mimmi och kolla hur de går på stalltjänsten som jag skulle följ med på om jag hade nå fucking skjuts. stackars mimmi, får göra de nästa gång :)
har fått bilder av linda från tävlingen oxå, men filmerna är inte uppe än så ni får inte inlägget och de. men idag ska dom upp iaf så ni får dom ikväll antar jag. men ett smakprov har aldrig skadat.

fina pojken!

kvällsinlägg

hej sötnosar!
sitter hemma hos min bror nu. har ju varit och tävlat idag. men de tänkte jag ta och berätta i ett annat inlägg där jag även lägger in bilder och fimerna. iaf, när jag kom hem så duscha jag och fixade mig lite. stack direkt ner på ica ett tag och köpte lite godis sen gick jag upp till johan. därför jag inte hunnit blogga då jag inte suttit vid datan nått.

tänkte ta och säga oxå att min cam funkar nu, bara för jag har bärbara datan ;) haha, så nu ska här snackas med folk.
pussss


hampus - älskling

uppdaterade inget igår kväll som ni kanske märkte. men orkade inte riktigt de. hade de jätte mysigt och kul iaf. sen så är de bara lite hemligheter som ni inte får veta, än!
idag blir de tävling på Al, är verkligen jätte taggad! tar bussen till linda om 45min. så har packat sakerna och klätt på mig redan, de är bra! ska ta och äta bara så är jag klar. tror nog att hon filmar. eller så knäpper hon kort med sin system och filmar med min digital. ja de får vi se. nått av de kommer iaf.
saknar dig min ängel!

tjaaaaaaaaaaa

bytte header nyss, stog lite saker som inte va sant längre på den förra. jaaa, vad ska man säga. skolan va skönt som tusan idag. haha ibland mår man bara för bra. riktigt skön dag, lite trött. så caroline följde med mig hem, rensa heeela min garderob, shit va mycke nya kläder jag behöver. har typ inga tröjor alls och inte byxor heller. nu behövs höst och vinter kläder komma in där. så de har vi gjort, fixat pratat och lite allt möjligt. så hon gick nyss, skulle åka till valbo med nåra. så sitter här och gör inte mkt, lyssnar på musik och tänkte ta och va lite social på msn med sötingar. behöver ta massa nya bilder, så tror ja ska göra de nu.
puss
snart 1 år, tänk va mycke som hänt. saknar er så!

glaaad dag!

gooodmorgon, är uppe ovanligt tidigt idag men de är bra de. nicklas kommer hit halv 8 så jag ska fixa hans hår, haha stackarn kan inte sånt. men de ska han få lära sig nån gång. så jag måste skynda med att fixa mig. känner mig pigg och glad idag så kommer nog fixa mig litegrann iaf och sååå .. haha nu blev jag taggad på freda, de är najs de! men jag ska ta lite kort på nicklas sen så får ni se hur proffsigt de blir ;)
pussss
ge tillbaka mitt hår!!

godnatt

städningen klar! wiihoo, va skönt att ha ett riktigt rent rum för en gång skull. haha, så nu snart så måste jag ta och stänga av datan. suger att ha detta som ett straff, men jaja vad ska man göra. sköter jag mig så blir de ju bättre, right? precis de jag ska göra så säger godnatt och hörs imon bitti :)
pusss
gamla tider, de va nått att minnas de!

hej sötnosar

håller just nu på och städar. segt går de, har inte ens nå fungerande högtalare då jag måste byta ljudkort. men de fixar brorsan snart hoppas ja. ridningen idag gick bra tycker jag, tränade massa galoppfattningar och lite sånd där, Al jobbade på riktigt fint. taggar tävling på lördag nu.
såååå;
  • bädda sängen - X
  • plocka undan kläder - X
  • plocka undan saker - X
  • dammtorka - X
  • dammsuga - X
  • städa toan - X
  • ta fram kläder för imorgon - X
  • blogga, blogga, blogga -
listan då, kryssar av allt eftersom. mest för att jag själv inte ska glömma nått ;)
hörs senare då.
puss
Nu är allt nästan klart!! :D

Sofijah - Nu är det över

hemma från skolan nu, tänkte ta mig nått att äta sen gå till bussen. åker till linda och rider idag. kommer hem vid halv 7 och ska då ta och storstäda mitt rum. ränsa garderoben, byta sängkläder, damma, torka, dammsuga, plocka undan, städa toan och lite sånt där som bara måste göras. jätte tråkigt med behövligt. så de kommer jag göra hela kvällen. självklart kommer jag uppdatera och sånt. nu så ska jag ta och gå så hörs vi sen.
puss

torsdag idag

godmorgon.
grymt trött idag känner jag, så har inte direkt gjort nått med mig själv om man säger så. dags att göra de då kanske. men idag då, vad händer(?) ingen aning faktiskt, måste kolla med linda om jag ska rida Al idag annars så blir de plugga sexualkunskap. juste jag har prov imon!! ojdå, haha glömt. amen de måste ja göra. men vi får se, jag uppdaterar hur som helst efter skolan. slutar kvart i tre idag, segt som vanligt. men kan ju hoppas på att man är på lite bättre humör idag. men nu måste jag skynda mig lite.
puss

hoppträningen och lite annat random

tjeeeenare, drog ner och köte busskort och lite random stufs. så tog jag med mig amanda till stallet så hon fick vara lite fotograf och sånt. nu har hon en hel rad bilder att skicka till mig. men ska välja ut dom snyggaste så får hon skicka så får ni se sen.. men kan börja med att säga att det inte var så jätte lyckad dressyr. red zeke och han va inget annat än samarbetsvillig. så kan inte tro att bilderna blev så bra men nån iaf. ska ta och gå ner strax, om nåra minduter. så detta blir sista inlägget idag. godnatt
puss
ändå min prins

(L)

ojoj va ni läsare ökade igår, jätte kul om ni stannar kvar.
är hemma från skolan nu då, hatar verkligen fysik läraren bara så ni vet. jäte ryska fan! ja men annars då, dagen inte vart så kul. lite dåligt humör idag kände jag. men så kan de va. sitter och väntar på att amanda ska komma hit snart, de segot. så ska ja visa henne lite saker sen så tror ja vi drar ut eller nått. måste iaf köpa busskort. så ska jag på dressyr ikväll. de va väl de som ja hade att säga nu.
pusspuss
tjaaa jag typ saknar sönder dagen!

skolan nu

sovit gott? jag har de faktiskt. sitter och kollar lite på kläder från vila som jag ska fråga mamma om jag kan klicka hem. dehär med olika stiler, ja kan inte riktigt hålla mig till en, utan varierar väldigt mycke beronde på vad jag vill ha just den dagen liksom. älskar verkligen skejt stilen, så ibland tar ja lite mer åt de hållet, jag har ju inte riktigt sånna kläder men ni fattar. sen nån dag känner jag mig riktigt tjejig och då blir de mer sånna kläder liksom och ibland bara slapp så då blir de mjukisar och nån stor tröja. så de beror helt på. men har iaf fixat klart mig och ska gå ner och äta nu. så ha de bra i skolan nu.
puss

hotlips

hejsan!
hmm ja, har vart på sjukhuset då. ja vet inte riktigt vad de va för nytta, men läkarn ska iaf kolla upp vad dom ska göra och om de blir nån operation. hoppas verkligen på de så ja slipper denna jävla skit snart... så direkt när jag kom hem så stack ja ner och skejta. skönaste gänget verkligen. tänk att jag började grina, bara gick. ingen visste vart, men ändå letade ni efter mig, tack för att ni verkligen bryr er.
de är ju så, att man är så himla rädd för vad man hamnar i för gäng. att det blir fel och hela ens liv går åt fel håll. men måste verkligen erkänna att jag har verkligen hamnat i rätt gäng, tror inte jag skulle kunna hitta bättre. alla är så himla underbara mot en och, nu är det inget jag säger, men jag älskar er alla. helt ärligt, ni ska bara veta hur mycket ni betyder. skulle kunna skriva er alla, men ni är så himla många. men ni vet vilka ni är!

<3

gävle nu

är hemma en sväng nu, fixade mig lite granna bara. så drar in till gävle med 1 bussen så blir de sjukhuset sen vet ja inte riktigt, tror de blir skejt ikväll iaf. de blir najs de, men nu måste jag stänga av och dra till bussen.
pusss

godmorgon

jag vet inte hur bloggen kommer få ta emot mitt mående, men hur det än är så ska jag försöka att skriva så mycke som möjligt och sånt. få tankarna på andra saker. orkar inte fixa mig idag heller så blir bara håret i en toffs och nå kläder. kommer sluta vid lunch idag, ska åka in till gävle sjukhus och göra nån undersökning eller va de va för min andning och dedära. åker hem efter och tror ja nog åker ut och skejtar, behöver verkligen de nu. få vara med folk som jag mår bra av. men ni har fått bilder och film som jag lovat er på alla dom som jag sa. men så fort bilder och film från hoppträningen imon kommer så får ni dom såklart. men nu ska jag äta eller nått, puss
saknar saknar saknar SAKNAR verkligen tiderna då jag mådde bra på alla sett och vis.

innebandyfinalen

gryyym kväll säger jag bara. riktigt kul va de, haha. åkte in med amanda till gävle igår och kollade på alba-valbo i gästrikefinalen, tror ja de va iaf. vem vann då om inte alba. grymma va dom. men allt kon väl efteråt, den jävla dissen, fyfan för dig!! slut, slut slut SLUT fattar du de!? så jävla besviken på dig........... så stack vi ut och vänta på skjuts hem, knäppte massa massa kort, ni får nåra iaf. kom nåra killar som sprang förbi och vad gör inte jag, jo frågar om ja får ta kort på dom och självklart fick jag de, mihihi! ;) nu får ni bilder sen stänger jag av datan.
bästbästbäst!

grattis killar!
<3

konfa

konfa, ägde då rum i undersvik utanför bollnäs. ender 1-3 oktober men jag var då med 2-3 eftersom jag tävlade. men ja, vad ska man säga. va rätt kul faktiskt, härligt folk och sånt. gjorde stämningen. men va inte på så bra humör, så kunde gott och väl kunna vart roligare. men så är de när man mår SKIT, du vet vem du är!! aja orkar inte riktigt sitta och berätta hela lägret, visar i bilder ist.
så kan de se ut en kväll efter kyrkan.
kommer fler bilder sen om ni vill.. :)
puss

hopptävling

då börjar vi med hopptävlingen. red bara en klass för det var så sjukt mycke starter och då skulle jag inte hinna med för jag skulle på konfa, så strök mig i andra. men första klassen då, den gick skit lär jag faktiskt säga. tar åt mig mycke på den, men måste säga att det var sjukt svårt att rida zeke då. han gick mer uppåt än framåt, het, stod på och trippa och sånt. det är inte riktigt likt zeke, inte sen ett år tillbaka. så de va då grymt svårt att rida han. fick 21 fel, inte bra, fy på mig! ett ner, två stopp och resten tidsfel då han krascha in i hinder nr 5. så de va de, kommer fler chanser, hoppas jag! men nu får ni film och bilder.
outfit då
finaste som finns
filmen då, vet att jag inte red bra denna start...

massa update nu

hej bloggäääääääään, nu så uppdaterar jag med lite allmän info så får ni ett inlägg om konfan, ett om hopptävlingen och ett om innebandyn. så nu får jag skynda ihjäl mig lite här. måste käka oxå men klockan är 10 i 9 så bara att snabba sig. skolan idag som vanligt, rätt skön dag ändå. bäst på slöjden lär jag erkänna, roligt folk man smsar med och bara najs! åkte ner och köpte busskort på stan efteråt sen till ica en snabbis och träffa folk. hem igen och så tog ja bussen till linda. fixade med Al och sånt. åkte på hoppträning, som ni kommer få bilder och filmer ifrån senare när Linda skickat och så. men den gick oerhört bra, jätte stolt över prinsen. sådär, nu så ska ja börja med de andra. pussss

skynda

gaaasch vad jag har bråttom nu. måste åka på en gång. så vi ses ikväll.
smakprov på bilderna.

skolan nu då

godmorgon
håller just nu på och fixar mig lite, eller har fått på mig ett par byxor men ska borsta håret och äta lite. vad händer idag då? skola först, sen vet ja inte riktigt, sen blir de iaf att åka till linda och fixa med Al så tar jag med han på hopplektion idag igen. jätte kul verkligen, så lärorik och underbar ponny. hoppas bara att jag kan rida bättre idag. men har lovat er en dröööös bilder, bara folk får upp dom på fb så får ni dom direkt. men jag uppdaterar er efter skolan.
puss
massa av domhär bilderna kommer oxå

fortsätt följ bloggen nu sötnosar

hemma nu, måste ju stänga av datan. men kan skriva ett snabbt inlägg. åkte ju in till gävle med amanda. kollade på finalen i innebandy som gick mellan alba p15 och valbo. det var gästrikeslutspel tror ja. vem är de som vinner då om inte alba. lite stolt man blev, grattis!  hade med amandas grymma systemkamera så det blev uppåt, va kan de va, 400bilder? hur najs som helt, så kommer många imon tror ja.
felicia lägger upp massa bilder på fb från konfan oxå som ni får sen.
nu ska jag kolla fb och lite andra bloggar sen stänga datan.
sov så gott. puss
bästa som finns<3

hemma

är hemma och håller på och fixar mig nu. ska dra iväg till gävle ett tag med amanda. så hinner inte skriva nått, men täntke bara så ni vet att jag är hemma och sånt.
pusss

dålig update hela helgen

hann verkligen inte blogga igår. inte nånstans fick jag vila, eller ja förutom på kvällen när datorn skulle vara avstängd. dagen såg ut som så att vi va räääätt så många och skejta, typ monika emil marcus amanda camilla emma jonte pontus liam kim johanna och två jag inte kommer ihåg namnet på. så de va as chill, åkte hem vid halv 7 kanske. snacka med viktor då...... så fick jag jättebrottom till stallet, men de löste sig. mimmi och sofia va ju där så dom hjälpte mig att smörja allt och sånt. så de är klart, hann dock inte duscha zeke för dom ville låsa stallet. så hoppas han är ren idag. åker om typ 20min, så ska bara äta och platta håret så är jag klar. mimmi ska få filma och knäppa massa kort så förvänta er massa imonkväll när ja kommer hem från kofan för detta kommer att vara sista inlägget innan. måste skynda som bara den efter jag tävlat så blir bara hem och duscha sen åka dit. men hoppas verkligen att ni får en underbar lördag och söndag så hörs vi imon.
pusspuss
gick inte att ladda upp bilder så ni får alla bilder från igår imon ist ;)

utgång

kom hem från skolan för 5 min sen och drar ut nu på en gång med tjejerna, härligt! ska ta massa bilder idag oxå så de blir as najs, ha de bra puss :)

ha de bra

godmorgon, vaknade för ett tag sen och ska nu ta och klä på mig så är jag klar. haha! var in på lindas blogg och hittade lite bilder från hoppträningen i måndas så tänkte lägga ut dom, hon filmade även sista hindret på banan som ni får här. som sagt det finns mycke som behöver jobbas på mellan oss men tror nog det kan blir riktigt bra.