bilder

freda :
lörda :
matchen :
söndas :

schalalla

tjenare!
är hemkommen från johan, snackar med mamma och åke, käkat litegrann, smsat och just nu sitter och snackar med viktor. najs kväll dedär, shit kommer behöva stänga av datan kl 11 varje dag, kommer aldrig gå!
.
imon blir de skolan, heeeeja! sen så ner på stan med mamma och dans på kvällen så de är ju asnajs ;)
.
mååååste ladda in alla bilder nu oxå, inåthelvete mycke ;))

lalaa

ja, inte blev de att göra nått iaf. suttit och chillat hela dagen, men de är skönt de med. diskade faktiskt, passar i köket ja!
.
sitter och väntar på att mamma ska komma nån gång så ska jag åka hem. men just nu så sitter jag och väntar på att david peeeeettersson ska fixa sin jävla cam. måste dra fram matteboken nu, satt hööörs!

14.44

bara för att jag har så trök liv så tänkte jag ta och fixa mitt hår litegranna. duschade rent löshåret imorse, så har låtit de självtorkat tills nu, verkligen jätte fint blev de!
.
sen så har jag världens trökigaste liv idag, verkligen inget att göra. ååååh måste smsa nån och göra nått, blir så fruktansvärt rastlös. kommer åka hem ikväll iaf, min säng (L)
.
och så får ni alla bilder och filmer ikväll, wohoooo! haha :D men ska ta och fortsätta nu så höres vi senare.
hahahahaha mimmi de va inte igår ;)

sista januari redan

godmorgon!
är hemma från skolan för jag inte mår nå bra idag så ligger hemma och vilar.
men kan säga att de verkligen va välbehövt att träffa mimmi igår, vi satt och prata om allt och inget sen blev de bio mot kvällen. love and other drugs, skitbra film!
.
får passa på och plugga lite idag då så jag inte kommer så efter. så ska jag ta och blogga lite oxå sen får vi se vad som händer. men jag ska försöka och hålla er uppdaterade!
.

för min skull, snälla!

jag förstår inte riktigt dehär, jag har hyfsat bra med läsare ändå så är de väldigt lite kommentarer. ni suger verkligen på att kommentera vet ni de!
.
så jag tänkte nu ge er en fråga som är viktig för mig, och hoppas nu på att var och en kan skriva en kommentar, de är bara nåra bokstäver och tar bara nåra sekunder. kan ni nu göra detta för min skull?
.
svart, mörkbrunt, ljusbrunt eller blont?
långt kort eller mellan?
.
snälla kan alla ni svara nu?

jag tror du vet vem du är!

har precis vart nere och handlat på ica åt brorsan. de är värsta najs, för handlar jag åt han så får jag köpa vad ja vill, självklart blir de godis. så nu sitter vi vid en varsin data och smaskar på godis och dricker pepsi, mummmaaa!
.
annars så kommer mimmi hit om typ en timme tror ja de va, ska göra nått på dan sen åker vi in till gävle ikväll och går på bio, feeeetttt!
.
måste be mamma ringa oxå, lalalalala!
.
men vi höööres senare då :D
puss

♥ Dag 32 - hur en vardag ser ut för mig

hmmja, de börjar väl att man kliver upp. jag har inte direkt nån tid som jag går upp varje dag, utan de skiftar om jag orkar fixa mig eller inte. runt halv 7 eller halv 8 brukar de va.
sen så går upp och gör de man brukar göra på morgonen, går till skolan. skiftar hur långa dagar de är oxå.
men går hem efter, antingen sitter vid datan och är hemma sen går på dans.
eller så brukar ja va hemma en stund sen kolla vilka som ska ut så kanske man drar ut och gör nått, går till donken eller åker nånstans.
men jag är så spontan och kan inte bara göra inget och samma saker jämt så de skiftar väldigt mycke för mig.
så jag kan inte säga så mycke för de är alltid nått nytt.

♥ Dag 31 - jag som person

29 januari
.
jag kan inte skriva så mycke om vad andra tycker om mig, men jag kan skriva från mig själv och hur jag känner att jag är.
jag uppfattar själv att jag är väldigt sprallig och skön humor, skrattar mycke om man bortser från när jag mår dåligt. men jag är jämt glad och aldrig blyg, kan gå fram till vem som helst och fråga vad dom heter, ja vad som helst faktiskt. gjorde de senast igår, flera gånger faktiskt. så jag är väldigt väldigt framåt och aldrig blyg, skrattar ofta, haha får ofta höra att jag har jätte skön humor.
som igår:
alex - men tjaaaa
jag- får ja en kram, shit va längesen... jag vill ha en av dig oxå tarun.
tarun - klart
alex - robin vill oxå ha en
jag - vem är robin av alla?
alex - han!
jag - jaha hej får ja en kram!
.
jag- alex vem är de?
alex- robin, blablabla
jag - jaha hej robin, vem är du?
.
haha ja men ni fattar, de va roligare då. men jag kan prata med vem som helst i stort sett fast ja inte ens vet vem de är. så de är as najs.
.
sen så när de kommer till de mindre bra sakerna, så är jag så inåthelvete jobbig och aggressiv när nån käftar drygar osv. blir jävligt förbannad när nån stör mig när jag kollar på film, slår nästan sönder dom! hahah
ni vet ju redan rätt mycke om min personlighet!
så vad mina kompisar tycker och tänker kommer att komma upp senare.

godmorgon godmorgon!

godmorgon!
hmmm snälla bror har hållt på och försökt väckt mig hela morgon, så lyckades han vid 10, suuuger! jag som drömde världens bästa dröm, tog hål i tungan!!!! :D
men har precis käkat, tänkte se om jag har motinvitation till att blogga mycke idag. annars så ska jag ut med vovven strax, slipper gå långpromenad om jag tar han nu.
och så saknar jag min cp bäääääbis jätte mycke!!
.
asså seriöst, matchen igår. kan inte beskriva hur jävla glad vi blev när dom vann, helt sjukt! skrev hoppade kramade alla och ja vet inte vad, började nästan grina! helt sjukt, så stanna vi typ 5 min och sjöng med resten av klacken som har trummorna. åååååh va glad jag är!!! ont i fötterna idag för jag hoppade och gick så mycke igår xD tror ja behöver nya skor!
taggar redan nästa helg, mot djurgården. fast de är mot modo på tisdag men jag har min dans då! djurgårn är roligaste matchen att se, dom är så snygga (A) hahaha !
.
ska ta och smsa mamma och se om hon kan komma över med lite saker som jag behöver, typ som usb sladd till kamera och mobil, har massor med bilder och faktiskt en film oxå. sen måste jag faktiskt ha filmer, ooooooh denna låt ägde hahahah! :D Jessy Matador - Allez Olla Olé


gävle is the shit!

hemmaa nuuuu från gävle. fyfan va kul hela dagen har vart!
började med att jag mötte rasmus rasmus och douglas. så gjorde massa grejer, satt på donken och busade lite och käka. sen så kom monika och dom drog hem. så åkte vi till läkerol och lekta runt lite och så började matchen. absolut bästa matchen jag sett av brynäs, fyfaaaaan va bra den va!
dom vann mot ledaren i serien, på straffar! brynäs har aldrig vunnit på straffar, så gör dom de nu!!! aaah, har knappt nån röst kvar.
så åkte och käka på donken när ja kom hem, träffade bonden tarun och massa andra där, fett najs! dom trodde ja va 17!!!!!!!! :D aja fick skjuts hem av dom, fast de är typ 20m.
sitter och snackar med rasmus och douglas i skype nu, dom är verkligen inte normala, jävla cp rasmus!!!
ska man ta och skriva lite nu och snacka med dom, hööörs :D

bilder sandhack#11

tänkte lägga upp lite bilder som jag hittade från sandhack#11

♥ Dag 30 - för att få mig krävs ....

tycker detta är en väldigt individuell punkt, för de är inte så att jag bestämmer direkt att jag ska ha en sån kille och ingen annan.
utan man blir kär i den man blir kär i och så är de.
men där imot så finns de saker som jag kräver att de är inom förhållande, annars klarar jag inte av de.
kan börja med att man ska ha roligt, vara ute med kompisar hitta på nått åka och göra saker. inte bara sitta hemma, och vara för sig själv. alla blir annorlunda när man är med kille och kompisar, man släpper mera loss med kompisar och med killen så är man mer mysig och sånt, iaf jag! och jag kan verkligen inte sitta still och bara göra inget, de funkar inte alls! måste ha en kille som gillar att göra saker och som är spontan helst.!
sen så finns de nått som verkligen är ett nej för mig, de är svartsjuka.har faktiskt aldrig klarat av de, verkligen nått som får mig att flippa ur. man blir så uppvaktad och att nån annan alltid ska veta vad man gör och ska stå så nära. som ni kanske förstått så har jag svårt för att släppa in nån så mycke att dom ska veta allt vad man gör och alltid ska va på en.
jag är väldigt självständig och klarar inte av att ha nån så på mig. men att bry sig och vilja ens bästa är självklart, de är nått som måste finnas där och att man ska kunna prata, väldigt viktigt!
.
men en sammanfattning då.
space och rum för sig själv är jätteviktigt. ha kul, vara spontan och gilla att träffa folk och kompisar. inte svartsjuka, de är ens eget ansvar att man inte tar ut de på sin kille eller tjej. omtänksam men ändå inte för på. få mitt förstroende och "tillåtelse" att vara nära och finnas i mitt liv satt säga. de kan ta tid, men när man väl är där så är de inget man ångrar.
.
tror de va liksom de som är väldigt viktigt, ett förhållande går inte ut på att vara fastväxta och lägga sig i andras liv, man har rätt till ett privat liv. man är två olika individer och ingen annan ska få styra och kontrollera allt man gör. tillit är de som gäller, lita på att hon/han inte gör nått mot eller med nån annan. lita på henne/honom!
.
tycker detta är en väldigt individuell punkt, för de är inte så att jag bestämmer direkt att jag ska ha en sån kille och ingen annan. utan man blir kär i den man blir kär i och så är de. men där imot så finns de saker som jag kräver att de är inom förhållande, annars klarar jag inte av de.
.
kan börja med att man ska ha roligt, vara ute med kompisar hitta på nått åka och göra saker. inte bara sitta hemma, och vara för sig själv. alla blir annorlunda när man är med kille och kompisar, man släpper mera loss med kompisar och med killen så är man mer mysig och sånt, iaf jag! och jag kan verkligen inte sitta still och bara göra inget, de funkar inte alls! måste ha en kille som gillar att göra saker och som är spontan helst.!
-
sen så finns de nått som verkligen är ett nej för mig, de är svartsjuka.har faktiskt aldrig klarat av de, verkligen nått som får mig att flippa ur. man blir så uppvaktad och att nån annan alltid ska veta vad man gör och ska stå så nära. som ni kanske förstått så har jag svårt för att släppa in nån så mycke att dom ska veta allt vad man gör och alltid ska va på en.
.
jag är väldigt självständig och klarar inte av att ha nån så på mig. men att bry sig och vilja ens bästa är självklart, de är nått som måste finnas där och att man ska kunna prata, väldigt viktigt!
.
men en sammanfattning då.
space och rum för sig själv är jätteviktigt. ha kul, vara spontan och gilla att träffa folk och kompisar. inte svartsjuka, de är ens eget ansvar att man inte tar ut de på sin kille eller tjej. omtänksam men ändå inte för på. få mitt förstroende och "tillåtelse" att vara nära och finnas i mitt liv satt säga. de kan ta tid, men när man väl är där så är de inget man ångrar.
.
tror de va liksom de som är väldigt viktigt, ett förhållande går inte ut på att vara fastväxta och lägga sig i andras liv, man har rätt till ett privat liv. man är två olika individer och ingen annan ska få styra och kontrollera allt man gör. tillit är de som gäller, lita på att hon/han inte gör nått mot eller med nån annan. lita på henne/honom!
.

myskväll

blev la inte riktigt som jag hade tänkt mig.
internet dog och brorsan drog ut mig på en 2 timmars promenad i skogen, jipppiiiii eller inte!
käkade pizza sen drog ner och träffade monika en stund. köpa lite godis och sitter nu här och tänkte ta och chilla ner mig rejält.
ska snacka med raaasmus inatt, bääääästis!!!!
skulle liksom puplicera ett inlägget som jag sa förr, men kuuul att internet dog och jag fick damp på att ja trodde allt va borta, hahah!
puss

@johan

yes men då sitter man hos johan och har fixat datan och grejer. vill bara att de blir kväll så man kan mysa lite och sånt.
vet inte riktigt nå roliga planer för idag, tror de blir en promenad med bror, drygast i sverige. men sen så vet ja inte riktigt alls.
måste verkligen ha en massa gotta ikväll, chips bollar godis pepsi!!! :D muuuums, sen sitta och snacka med bästavän vore ju inte helt fel de heller, så kanske kommer bli så då.
men kommer att hålla er uppdaterade iaf.
fast nu så ska jag ta och börja med att skriva om vad som "krävs" för att få mig.
pussss

skola fyfaaan

godmorgon!
ett under att jag bloggar på morgonen va?
ställde klockan på 6 för jag skulle duscha och de är så skönt att göra de länge. men kom inte upp förrän kvart i 7, hur som helt så håller jag på och fixar mig. börjar kvart i 9 på sandvik så ska gå eller få skjuts. de va nå skolbesök sen lunch på göranssonska skolan.
sen idag när jag kommer så blir de att köra över packning och data till johan, kommer bo där hela helgen.
men hörs sen då.
puss

♥ Dag 29 - detta äter jag inte

haha kul punkt faktiskt.
men de är faktiskt så att de finns en sak som jag absolut aldrig nånsin äter.
fisk, har typ fobi för de. äter aldrig de, verkligen aldrig!
hatar fisk, vet inte riktigt varför. men jag har aldrig gillat dom, typ vart rädd för dom sen att äta dom då. nej ja vet inte, äter de bara inte!

oooohhhhh, smälter

när jag var hos min bror idag då, så va de nått han skulle ha hjälp med. typ att designa och skapa en tjej och en kille till nått. och man kunde verkligen göra allt då, hela kroppen kunde man forma som man ville och till och med kindbenen kunde man göra om, exakt allt.
hur som helt så tjejen va då lättast faktiskt. men sen killen, haha shit va vi garvade. tog två bilder som vi skratta så himla mycke åt.
såg verkligen mycke roligare ut då.
sen så blev han mycket snygg faktiskt, fick nästan ögonorgasm och johan bara skrattade. kan man inte få ut personerna till verkligheten..
riktig heting eller hur, inget man tackar nej till! ;)

♥ Dag 28 - min personlighet

26 januari

detta är nog en punkt som jag tycker är väldigt väldigt viktig hos en människa.
det finns så mycke positivt med människor men även negativt.
jag som person är väldigt väldigt utåtriktad och ivrig i mig själv. jag hatar att sitta still utan de ska vara mera att jag ska göra saker och alltid nått nytt, som i dom flesta faller att träffa människor. men man får inte glömma att jag är väldigt frispråkig, menas med att jag pratar om allt utan att liksom tänka och skämmas över de. kan prata om allt, liksom från en banan till sex till random saker, finns inget som jag liksom känner är pinsamt.
men sen så bryr jag mig hemskt mycke om andra, vill verkligen finnas till och hjälpa andra.
.
men även jag har negativa sidor, i mitt fall är de att jag är väldigt självisk och dominerande. självklart så bryr jag mig om andra, men jag sätter alltid mig själv i första hand. sen så är jag sån som alltid vill bestämma, och för de mesta så får jag de eftersom jag är väldigt väldigt envis. men de har sina brister oxå, även om de kan vara positivt i vissa tillfällen. och inte minst så hatar jag att någon styr över mig, de är verkligen nått som jag inte klarar. jag är alldeles för självständig för att låta någon få komma in i mitt liv och egentligen bara finnas.
.
Kärleken är viktig för mig. jag värdesätter trohet högt och förväntar dig att även min kille gör det. jag är stark, fantasifull, passionerad och har inga hämningar, men jag är också öm och mjuk när jag verkligen älskar.
.

♥ Dag 27 - dröm hår

25 januari

det finns verkligen så himla mångas hår som man tycker är fint och skitsnyggt så de är svårt att säga en. och de beror på hur man fixar de oxå, för jag tror att väldigt många kan få skitsnyggt hår om man fixar de. det är inte många som verkligen har jättefint av sig själv utan fixar de antingen genom att platta och styla eller att locka, alla gör ju olika.
men kan visa lite vad jag tycker är skitsnyggt.
sen vissa tillfällen så kan jag faktiskt tycka att mitt eget hår är riktigt snyggt!

♥ Dag 26 - mitt rum

24 januari

de är nog meningen att jag ska visa mitt rum här så de får bli bilder. och de är inte stort alls men jag trivs!

back or what.

men tjaaa, de va ett tag sen ellerhur då!
tänker inte ta upp varför jag inte skrivit nått utan mera tänka på vad som händer och vad jag ska säga till er!
så jaaa, kan börja med att jag just nu håller på och städar, byter lakan i sängen och lite sånt dära.
tar och drar till mig bror efter och hjälper han med nått sen blir de väl ica och kanske se om nån är på donken. de får vi se.
annars så är de inte heller så mycke att säga. skoldagarna börjar bli lite chilligare och sånt så de är najs.
nä men vi får höras!

feel my heart stop beating

i wan´t to be on my place in the world,
but it´s not here...

..

tar en liten bloggpaus tills allt rett ut sig!

dagen somfaaan!

träffade upp mimmi och sofia idag. så vi gjorde lite, käka på donken och pratade. drog hem och finns väl inte nå mer att säga som ni har med att göra.
updaten kommer vara fuckad nu ikväll.
men jag bjuder på massa bilder nu, och även film eftersom min älskade kamera ville funka idag.
mimmi - annars rinner drickan ut!



skön start iaf

lätt skön skoldag!
massa chill och sluta tidigt pga inställd lektion.
så stanna i skolan ett tag med mathilda tills henne mamma kom sen stack hem. sitter nu och väntar på mimmi och sofia som är påväg hit.
kommer nog bli dålig update tills ikväll.
men nu när jag börja komma ut så är de skönt om man verkligen för nått och inte är hemma då.
puss

godmorgon

hade svårt att sova igår så har knappt sovit nått inatt, helt slut med andra ord. men ska iaf till skolan och har nyss sminkat mig. håller på med håret just nu, väntar på volym tången ska bli varm.
mimmi kommer hit när hon slutar så ska vi kolla en sak sen vet ja inte så mycke. kommer nog somna skönt ikväll iaf.
hatar att tänka helt ärligt! usch fyfan för de...

saknar verkligen hästarna

hej igen då!
seg dag som fasen, därmed skitråkig blogg.
men, skola imon ändå även fast ja mår skit. kan inte va borta mera, går bara inte. missat och ligger efter grymt mycke så bara att köra igång igen.
satt och kollade på ponnyakuten som började för nåra veckor sen. verkligen skitbra program, http://svtplay.se/sok?cs,s,1,ponnyakuten,sample/ps,s,1,ponnyakuten,full/ts,s,1,ponnyakuten,title .
ska precis ta och gå ner och käka lite. sen så vet ja inte, får se om de är nått kul på datan.
puss

tungt varje dag utan dig!

världens bästa underbaraste saknade älskade Chaplin, så tomt och tråkigt utan dig!

♥ Dag 25 - mina husdjur

under alla mina år så kan jag då säga att jag och familjen haft X antal djur. kommer räkna upp ungefär och i ordning, kommer nog bli rätt förvirrande.
.
vad jag kommer ihåg så började de med att jag och pappa hade en katt, han hette emil. va när jag var jätteliten, så försvann han när vi flyttade men nu vet vi att han bor med en gammal tant och mår jätte bra.
.
sen så skaffade jag och mamma två hundar. först max som vi hämtade hem när han va valp. så himla söt mysig och inte minst busig. han bor nu hos min bror och är runt 8-9 människoår. och andra hunden, manno som han heter. hämtade han på en hundgård, blivit misshandlad där så han va väääldigt skygg och rädd för allt. men de blev bättre med tiden. han bor nu hos våran förra granne i storvik, ett äldre par och där är han som i paradiset.
.
sen så vet ja inte riktigt ordningen, utan under alla år jag och pappa bott med sussi och alexandra ute i valbo så har vi haft 2 hundar, 12 om inte fler kaniner, 5 katten, 3 hästar, 2 hamstrar, 2 marsvin, 1 fågel. tror de va allt. hästarna vet ni ju lite om, om ni bläddrar ner till min första presentation på "dag".
.
hos mamma har vi haft 2 underlater, 2 vandrande pinnar, 2 marsvin, 2 kaniner, runt 30 hamstrar (dom fick ungar på ungar på ungar), 1 katt typ som flyttade in hos oss under en tid, 1 hund som är världens bästa!
.
som sagt, har haft X antal djur. tyvärr så har familjerna tröttnat och tiden inte räckt till då.

men de kan ju gå och ta sig.

älskar att vara sjuk, verkligen! speciellt när man får reda på att man har konfa, världsbäst, ja men sjuk är ju kung, ja självklart!
film i 2.5 timme nyss men de är ju helt okej, yäääääs! amen nu då, hej kan lika gärna släng mig framför ett tåg. japp äger ju!
ligga hemma, sjuka mig hela mitt liv!
nä förfan, palla inte mera nu..
tar och bögar mig på msn nu men nån som är lika bög som mig, helt okej!
eller så kanske man ska leta på nått sådär 8 års gammal hästspel sen man va typ 7år, ja men viiiissst!

23 januari

godmorgon!
ooh fyfan vad jag inte orkar, är så yr och ont i huvvet så ja vet inte vad ja ska göra.
låg och kolla på film igår kväll med brorsan, höll ju på och somna. hur som helst, gick och la mig efter de.
så vakna nyss, ska ta och gå ner och äta nått. sen så blir de väl att städa lite i mitt rum för en gångs skull.
blir bara att vara hemma för övrigt, vafan kan ja få bli frisk snart eller!
puss

godnatt

tjo tja tjenare !
kul kväll, faaaaast jooo! snackat med älskling i telefon rätt länge.
sitter och pratar med dampfan som lanar, bäääästavän rasmus. väntar på älskade storebror oxå som ska komma hit.
men ska ta och stänga av allt nu och börja fixa inför film.
hörs

vänner är de bästa som finns <3

fick ett samtal av marcus och taco att jag skulle möta dom vid konsum så passa på och köpa chips på en gång, haha taco ville ha tillbaka sin mössa. så gick till monika sen till mig och vänta på deras buss. så monika drog med nåra killar och skitungarna stack till bussen.
så sitter här, smsar med älskling och snackar med nån som tycker jag ska börja åka skidor, random barn xD hahaha
har sån huvudvärk och yrsel så vet inte vart ja ska ta vägen, bra att irpen hjälper oxå.
min midda va riktigt fin ;)

♥ Dag 24 - detta tänker jag på innan jag somnar

livet.
vad som har hänt under dagen som inte är så bra, eller de som vart grymt kul.
ibland tänker jag på problem, vad som måste göras för att reda ut de.
men de jag tänker precis innan jag somnar måste vara vad jag ska drömma om. då tänker jag ungefär, dehär måste jag tänka på och reda ut. så tänker på de tills jag somnar och konstigt nog så drömmer jag jämt om den grejen liksom.
lika när jag solar, tänker samma sen somnar. jätte skönt faktiskt. slipper lägga lika mycke tid på dagen till att tänka på de.

♥ Dag 23 - mitt nyår 2010 i detalj

21 januari

mitt nyår sög verkligen, inget blev enligt planerna och allt va trök..
men de börja med att jag skulle vart med monika och john men blev inte så. satt jag gick ut och träffade rickard en stund och snackade lite med han. gick med han till en fest nära mig sen gick jag hem igen.
mathilda kom till mig runt 10 kanske. så vi gjorde inte så mycke. snackade lite och sånt. sen gick vi ut och fick ur oss överskottsenergin. gick in vid halv 12 igen för de va så himla kallt.
hade no life så la oss och kolla på film. sen på tolvslaget så skolade vi med min familj och gästerna vi hade då. rätt mysigt men pomac är så sjukt äckligt! kollade på raketer och sånt.
gick upp och fortsatte kolla på filmen i sängen, på bärbara btw. fast ja somnade och mathilda kollade klart. va väl nyår.
och de sööööög, är man busig flicka så får man sina straff. och denna gång va de att inte gå ut på nyår.
tar igen de nästa år!

slappt

jamen vilken värd dag, suttit vid datan och chillat somfan. försöker krya lite imed att jag är sjuuuuk, men de är ju heeeelt okej liksom, ja men visst!
funderar på att ta och laga lite middag. imed att jag kommer vara hemma själv till imon så får man ta och vara en duktig liten flicka och sköta sig själv. men de är helt okej, och bäst för mig. hatar att anpassa mig efter andra xD hahah, självständig tjej!
ska nog ner till konsum efter och köpa lite chips till ikväll, eller om de blir popcorn, de visar sig. riktig film kväll, vilken box/serie ska vi ta då eller bara random filmer? kom med förslag, suger verkligen på filmer.
.
.
vill verkligen skaffa mig en egen lägenhet, fast på mammas bekostnad. men de är så skönt att bo själv och ta hand om sig själv. jag har ju så himla svårt att anpassa mig och släppa in nån i mitt liv på de sättet, och absolut att nån ska bestämma över mig. längtar tills 18 då jag får ha mitt liv för mig själv!
johan vart är du, behöver dig nu!

bilder 21 januari


outfit för igår

svarta thigts - hm
svart linne - gina
oversice tröja - gina
benvärmare - linex
klackskor - ...

så himla värt

godmorgon !
usch vaknade med världens yrsel och huvudvärk, va kanske inte så bra att gå ut igår.
men de va skit kul verkligen, jätte bra musik och massa roligt folk. fötterna ömmade och öronen va döva nästan. men de va verkligen värt att gå dit, helt klart. och verkligen nått att rekommendera till andra att göra. kan lägga ut nästa gång de är konsert.
filmade nåra sekunder oxå så ni får höra lite.

varför?

men hejsan!
tänkte då ta och ge er en lite update om läget.
har käkat och allt sånt tråkigt så nu återstår de roliga om kvällen ist, om de blir som planer vill säga.
hur som helst så håller jag på och fixar mig massa nu, inte säkert att jag ens får gå ut eftersom jag är sjuk. men de är verkligen inte ofta jag är ute nu för tin så nu när de är en sån kul grej så vill jag gärna va med. hoppas mamma håller med mig!
ska ta och och måla naglarna, eller leta kläder först kanske så man tar nått matchande.
tar massa bilder efter så ni får se.
puss
jag saknar den gamla mimmi, vart har du tagit vägen!?

21 januari och inte frisk än

tjena tjena!
märks så väl att jag inte blivit friskt än. gjorde ett försök att gå till skolan. första kommentarerna från vännerna va "julia du ser inte frisk ut, helt röd i ögonen och vitt ansikte", kan ju inte dölja nått iaf.
så gick hem från skolan efter första lektionen bara.
har snacka med mamma så hon skulle ringa hc och kolla om vi kunde komma.
men tar och duschar strax sen käka.
hörs

godnatt

usch va trött jag är., ska nog lägga mig och sova.
får se om de blir skola imon eller inte, har sån huvevärk och de snurrar.
försöker fixa lite saker iaf så får se vad som händer. men hörs imon iaf!

♥ Dag 22 - en högt skattad person i mitt liv

min älskade bästa underbaraste storebror johan lidell!
vad finns det mer att säga än hans namn. för er är de vem som helst, men för mig är det bästa storebror!
vilken tid som helst och vilken dag som helst kan jag komma till han. alltid finns han och allt vet han. har aldrig ljugit eller förträngt sanningen för han. de otroligaste är att han alltid gör allt för att få mig att må bra, alltid ställer upp och försöker så gått han kan!
alltid, och då menar jag verkligen alltid, så får jag gå till han och sova eller prata.
älskar dig storebror. skulle aldrig ha funkat om inte du fanns!

;))))))

blev lite bilder, drog på med sommarkläder. saknar verkligen värmen!

svar på kommentarer

Anonym om dags igen då:
så du är inte smal nu då menar su
svar: nej, inte så smal som jag varit förr.
.
Johan om ♥ Dag 18 - detta får mina ben att tappa fästet:
Gerej!! du klarar detta!
svar: inte säker.. men varje ord du säger till mig står lika varmt om hjärtat, de vet du!
.
Anonym om @johan:
vem är din älskling? :o
svar: david andersson
.
om @HEMMAA!:
fan va azum tröja du har! och vad är det för armband du har?:)
svar: haha john, sandhack såklart!
.
anonym om gävle nu då:
helvete vilken lång tunga ;o?
svar: haha erkänn ;)
.
Anonym om händer jao ?:
va va de för nått du fixade? ;b
svar: löshåret :)
.
Sara Hartung om ♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.:
Det är jobbigt när hjärtat gråter och man vet ingen utväg! Jag har haft tur när det gäller killar men det är svårt att mista ett barn. Han var så fin min son! Du är också fin Julia och jag älskar dig så mycket! Det är underbart att få vara din extra mormor. Vad rädd om dig för du är så duktig och underbar. Kram Sara
svar: tack sara, du vet att du betyder grymt mycket!
.
Kevin Ö om ♥ Dag 15 – Mina drömmar.:
Bli smalare?!
Du är superfin som du är, fan ska du bli smalare för?!:S<3
svar: jag trivs inte med mig själv i denhär kroppen. spelar ingen roll hur jag ser ut, om jag skulle vara jätte smal eller jätte tjock, bara man trivs med sig själv!
.
Anonym om inspiration - skejt/snowboard:
kanske ska bli försäljare? ...
svar: haha kanske de kanske.



dags igen då

dags för att ta mig tid igen, jag varnade faktiskt er!
hemma ännu en dag, verkligen fått problem med att roa mig nu. har så "ta de lugnt" problem så de är sjukt. men bara för jag är så himla uttråkad och inte har nått att göra. så har jag nu tagit och sminkat mig med nya sminket och ska fixa håret lite snyggt. om jag inte ser för sjuk ut så blir de kanske nåra bilder oxå, problemet är bara att min kamera inte funkar. men får se hur de blir med den saken.
men antagligen så hörs vi senare!
jag har faktiskt varit smal en gång i tiden, men de va ett tag sen!

♥ Dag 21 - hur mitt liv känns utan stallet

det är verkligen inte så svårt som jag trodde, självklart så fattas det nått som funnits där så många år. men jag måste gå vidare nu.
man känner en klump när man är där nu, känner saknad och sorg. men samtidigt lättnad att jag vågade släppa nått som stod så högt i mitt liv.
ännu har jag inte vågad träffa zeke, fast jag vart i stallet. men de kommer, måste bara ge de lite tid.

..

jag vill veta varför inget är som förut
är det jag som förändrats? förklara hur...
ser ingen mening med att ljuga om de här
sanningen är, jag är inte lycklig såhär

hemskola snart då

godmorgon!
hemma idag igen, mår piss rent ut sagt. orkar inte må dåligt mera, suger verkligen, vill tillbaka till skolan.
händer då inget alls idag, ligga i sängen och kolla på film är de väl som står på schemat.
saknar man sandhack, svar ja! :D
grattis till viktor som fyller 16 år idag. :)

18 januari

är sjuk som en jävla get, blir inge skola imon heller. men har iaf fått tag på lite godis så blir att mysa ner sig i sängen hela kvällen och somna när jag somnar helt enkelt. behöver faktiskt "inga gränser" när man är sjuk..
vissa personer förändras, men åt fel håll!

♥ Dag 20 - sämsta träningen med zeke

jag vet inte riktigt vilken träning som är sämst. har ju vart så många träningar men ingen som jag lagt på minne direkt. så kan tyvärr inte svara på denna.
ibland är de verkligen inte våran dag.

♥ Dag 19 - sämsta tävlingen med zeke

17 januari

2 oktober!
12 + 4 tidsfel

back on track, halvt iaf

tog en bloggpaus, orkade inte med mera!
men ska försöka komma igång igen lite smått. fast ni får stå ut med att de inte blir så mycke nu på ett par dagar.

sitter iaf hemma, är sjuk så de va ju inte så kul.
duscha nyss, välbehövt.
ska även ta och käka strax.
som ni ser så har jag gjort om bloggen lite, som sagt inte proffs men lära ha en förändring.
ska även ta och kolla upp en sak med sara, hemlisar!
annars så, mår inte så bra alls, både psykiskt och fysiskt.
skulle behöva komma igång med träningen, både dans och gym.

men så ni vet, kommer bli mycke känsligheter nu. så som texter låtar och ibland inget bloggande. men då vet ni anledningen.
puss

♥ Dag 18 - detta får mina ben att tappa fästet

livet... hejdå

♥ Dag 17 - starkaste känslan

15 januari

kärlek, de måste verkligen vara starkaste känslan. om de är från en kille en bästavän eller ett djur spelar ingen roll. kärlek är kärlek och tillåtet vart som helst och mellan vilka som helst.
då jag verkligen känner en otroligt starkt känsla är när jag är med mimmi. vilket tjat om henne måste ni tänka, men hon är min bästavän och henne kommer ni aldrig att få sluta höra om.
men att vara med mimmi utstrålar så mycke kärlek och sån stark känsla mellan oss två. vet inte riktigt hur man ska förklara och vilka ord som passar bäst.
de är nästan så man kan börja gråta varje gång man är med henne får att man fått en bekräftelse att en sån stark kärlek och sånt starkt band mellan två individer finns.

hur chill som helst

tjenare !
är hemma nu från brorsan. skönt att vara där idag och slappa.
orkar inte städa eller nått sånt idag. men resten ska fixas. börjar nog med att blogga nu.
känner verkligen att jag inte har nått att skriva om idag, har ju vart rätt dött satt.

..

får ta tag i mitt liv senare för nu ska jag till brorsan och försöka komma på en utväg på all jävla röra!
hörs

16 januari

godmorgon!
sovit gott? skönt som faaaaan har jag sovit helt ärligt. käkat frukost och duschat har jag hittills. tänkte ta en riktigt lugn dag idag om de inte är nån som hänger med ut, men ser inte ut som de iaf.
har ju lite att skriva om nu känner jag, starkaste känslan och vad som får mina ben att tappa fästet.
ska ta och plugga lite oxå, ääh gör en lista ist.
  • plugga
  • städa
  • bädda om
  • blogga
  • beställa hem kläder
  • snacka med mamma om min ekenomi
  • snacka med dennis
  • CHILLA SOMFAN, och få tillbaka energi

bilder


maaatch

ooooousch då är man hemkommen efter en sjukt skönt och kunglig kväll i gävle. kollade på hockey, brynäs-skellefte! kan man ens tänka sig, BRYNÄS VANN! kungligt somfan och de va en sån grymt viktig match. blev hes efter men med en coola blir allt bra! :D hehehehe
hur som helst.
ska lägga in alla bilder nu på en gång så de kommer upp strax.
sen så har jag lite att plugga på oxå , fast lördag och plugg, NJAAA!
ajaa hööörs! :D

15 januari

tjenare !
vaknade för en stund sen med min älskling, haha vart lite dryg inatt :PPP
kvällen igår va kung, va med massa folk och hade skitkul. kom hem efter 11 nångång och så la vi oss och kolla f8ilm och mös.
så nu snart ska vi ta och käka frukost, som vanligt ligger han och sover -.- hahha!
aja, händer idag?
vet inte riktigt, men vid 5 så drar vi in till gävle och går på hockey.
har en drös med bilder igår, från mobilen men iaf. lägger upp dom sen eller nått.
pusss

♥ Dag 15 - otrogenhet forts

men vad är otrogenhet?
är de att krama en annan kille/tjej?
pussa eller kyssa?
sova?
eller bara att prata med dom?
det är helt upp till alla personer vad man tycker. men jag ska uttrycka mina åsikter.

jag kommer aldrig nånsin kunna klara av ett förhållande om jag inte få ha kvar mina killkompisar och inte få krama dom, PÅ ETT KOMPIS SETT!
kramar ni aldrig era vänner när ni träffas just för att ni gillar dom för att ni är så bra vänner?
jag kan tycka att man ska få krama och sova med en annan killkompis, inte själv givetvis men de ska inte få hindra. själv ser jag killkompisar precis lika som tjejkompisar, kommer alltid göra. spelar ingen roll hur killen ser på de, jag kommer aldrig att vara otrogen med en bra killkompis.
skulle min kille säga nu att jag inte få ha kontakt eller träffa mina killkompisar själv, vet inte om jag skulle klara de. ledsen älskling, men de är verkligen nått som du måste acceptera.
alla ser de på olika sett, min kille måste acceptera mina vänner, tjej som kille spelar ingen roll!
skulle ni dissa era kompisar för er kille/tjej?
aldrig enligt mig!!!!

♥ Dag 16 - klassen

som ni kanske vet så har min förra klass 8a splittrats nu efter jul. måste vara de jobbigaste som hänt i skolan faktiskt. vi var ju så nåra, bara 12/13 st, så vi va verkligen som en familj, hade alltid kul!
men nu är det ett nytt år och en helt ny klass. tyvärr så trivs jag inte lika bra i den och gör definitivt inte lika bra ifrån mig. men lektionerna är lugnare, vilket är skönt. men saknar verkligen allt skratt, dom vågar knappt öppna mun i min nya klass, vilken är 8c.
bara att bita ihop...
har inget att skriva om klassen annars, gillar den inte alls!

♥ Dag 15 - otrogenhet

detta kommer skrivas från mina tankar och egna erfarenheter!

otrogenhet, finns det nått värre man kan göra mot sin partner. finns det nått hårdare sett att såra en person på, finns det verkligen nån som gått vidare utan att ha en bit lös i hjärtat.


jag har vart med om mycket, bland annat detta! har fått känna sorgen och svikelsen, på sett och vis. och det är inte skönt, inte nånstans i hjärtat.
enligt mig finns det verkligen ingen som helst anledning till att vara otrogen och absolut inget som är värre.
varför är man då otrogen?
  1. är de för att man inte vågar göra slut så låter otrogenheten komma fram så de tar slut på så sett?
  2. eller för att man inte vet vad man vill?
  3. eller bara är man de för att vara, för att inte binda sig vid en person?
eller finns det nån annan anledning, kom med exempel!
då kan jag tycka,
  1. att om man gör på detta sett och detta alternativet, vill man inte såra sin "älskling". men har ni tänkt på de, man blir bara mera och mer sårad ju längre man väntar med de.
  2. varför i helvete är du ens tillsammans med nån?
  3. samma som över, varför ens va tillsammans med nån? man har ett förhållande för att få känna tryggheten och verkligen vara säker på att man blir älskad och verkligen älskar en speciell person. är det sex ni är ute efter, gå då inte och bli tillsammans med nån.
varför ens vara otrogen?
om ni bara anar hur hårt de tar i hjärtat, och gångar de med 1000. där får ni en liten känsla hur de är.
otrogenhet är inte ens acceptabelt. vill man strula runt och träffa nya killar eller tjejer. då tycker jag att man ska göra sitt beslut, antingen ha ett förhållande och stanna vid den personen eller att inte ha ett förhållande och leva fritt..
efter mina erfarenheter av båda delarna och även otrogenhet så finns de för och nackdelar på båda sidor.
man behöver aldrig känna att man inte duger för den man är eller har för tjocka lår när man har kille, han älskar en för precis den man är. självklart finns de undantag med sånna som bara har förhållande för att ha de! idiotiskt enligt mig. jag har aldrig nånsin vart tillsammans med nån som jag inte älskat.
vad säger ni alla? vad tycker ni egentligen om just otrogenhet?

tiden räcker inte riktigt till

blev inge mer blogg igår och kommer förmodligen inte bli så mycke idag heller.
hur som helst så är jag hemma från skolan, rätt så skön dag iaf.
ska ta och börja fixa mig nu så kommer älskling hit snart! chilla lite sen ut ikväll och göra nått. måste ta massa bilder oxå, saknar verkligen min kamera.
puss

13 januari

tjeeena!
ska åka iväg alldeles strax.
men hur som helst så ska älskling sova här inatt då, sköta skolan joooo tjena! haha
har faktiskt pluggat idag matte, och teknik ska göras ikväll.
har lite saker att skriva på "dag", men tar de när david åkt hem eller nått. kan inte skriva när folk kollar på, haha!
de kommer upp om otrogenhet klassen och starkaste känslan.
pussss

göreees ?

då är man hemma efter denna dag.
som sagt så var jag hos min bror till 5 med min älskling. åkte till kungsgårn och träffade nåra kompisar en stund sen gick till stallet och lämna pengar och träffade älskade saknade underbara mimmi. har mycket att ta igen.
hur som helst, snackat med mamma lite nyss.
vet inte riktigt vad som händer ikväll. men får se!
puss

@johan

hann inte riktigt blogga imorse, mathilda kom till mig vid halv 8 så fixade mig bara och drog till skolan. rätt lugn tyska lektion, sen håltimme isf teknik då vi redan hade gjort allt som dom andra inte hade.
hande lite saker och sånt, provat liv you know.
hur som helst så sitter jag hos min bror johan med älsklingen. en fågel viska i mitt öra att vi snart ska ta och beställa pizza (aaa) isf så blir de käk. sen dra iväg som ni vet.
aldrig träffat en sån underbar kille, helt otroligt. är glad att jag har dig, vad du än tror!
haha dom är ju king på datorer så försöker fixa bärbara som kraschat av nån anledning xDD haha, inte är de då mitt fel!
ska ta och skriva dag saken nu och roa mig själv tror ja om inte min broooor ska va dryg och sno datan som vanligt xDD hahaha aja
pussss

:*****

jamen då har man vart med älskling hela dagen. mys somfan, bakat världens bästa kladdmuffins, suttit och kolla på tv med familjen. bässsis är så social och gullig!
hur som helst så ska jag ta och kolla igenom smink som mamma ska beställa hem från oriflame, riktigt bra grejer där faktiskt. sen ska jag ta och planera lite inför imon.
först fixa ut pengar på enen, sen ner och ta ut pengar, köpa nytt busskort och åka in till kungsgårn och lämna pengar till stallet, kanske träffar en kompis snabbt då oxå.
måste ta och stänga ner datan oxå ju, och plugga. lite sjukt att man får läxa första dagen, men men!
vi hörs imon innan skolan kanske. puss

♥ Dag 14 - denna person förändrade mitt liv

jag vet inte riktigt vad man ska kalla förändra. på vilket sett och åt vilket håll. finns flera som har förändrar på olika sett. finns endel som förändrade en liten del, och endel som förändrade nått stort med mig. det är helt olika och jag kan inte nämna en person.
men om vi gör så att jag skriver dom som förändra nått stort och nått litet!
.
stort -
mimmi bergström
marcus sandberg
litet -
hannes rydén
caroline niemi
line hill
johannes bladin
emma lindh
monika boox
viktor lundell
victor enroth
david andersson
johan johansson

som sagt så finns det flera som förändrat mitt liv. men dom som förändrade nått stort, de är då mimmi och marcus. måste säga tack till er, allihopa egentligen.
stort tack till dig marcus, som verkligen fått mig att tänka om, du vet själv vad jag menar.
och tack till mimmi som verkligen gjort ett ljus i mitt liv!
älskar er alla, på olika sett!

en dag, bara 5000miljoner kvar

då är första skoldagen avklarad. kan ju säga att de va inte nått som man hade längtat efter, men ändå inte så illa hittills. lugn och skötsam klass, men tråkig för oss som gått i 8a.
hur som helst så har de gått rätt bra. ska ta och gå ner och ta mig nått att käka sen kommer älskling när han slutar. får se vad vi hittar på, så kallt om fötterna att vara ute ju.
morgondagens planer hittills ser ut så, att först skola som vanligt. slutar innan 2, sticker ner och fixar busskort och åker sen till kungsgårn. lämnar pengar till stallet och träffar dom en stund. kanske säger hej till en kompis oxå.
hörs senare då!

back to school

jag som verkligen inte kunna sova inatt eller. tror jag vaknat varannan minut hela natten. så vid halv 6 kunde jag verkligen inte sova så gick upp till datan ist. tar och börjar fixa mig nu på en gång faktiskt så slipper jag stressa.
blir skolan idag då, skönt men ändå jobbigt på nått sett..
sen så kommer älskling hit när han slutar. får se vad vi hittar på.
är så sugen på att åka iväg nånstans eller att komma tillbaka till mitt vanliga liv som jag i stort sett inte haft på ett tag nu. de vill säga va ute på kvällarna vid donken med mina sötisar eller ut och ragga med epa. ett tag sen de va så. kanske inte ens kommer tillbaka..
men jag ska iaf gå ner och fixa busskort idag så man kan ta sig nånstans i världen, haha!
ska sluta babbla som en papegoja nu, hörs senare!
kommer sakna er, 1.5år sen bara borta!

sover

tar mig till sängen och får min skönhetssömn. imon blir de skola, får väl se hur de går.
natti

planerna nu

ja men då ska jag ta och skriva upp vad jag planerat in..
  • har fixat en sak så jag skriver upp allt som händer och allt jag måste komma ihåg, då glömmer jag inget som jag brukar.
  • ansiktsbehandling på torsdag så jag blir av med porer.
  • skolan och rutinerna börjar imon.
  • har pratat med mamma så vi har bestämt att jag ska börja få månadspeng. så då har jag planerat att börja skriva upp alla utgifter som ska ske under en månad så jag inte slösar bort pengarna.
  • dansen kommer igång snart.
  • har älskling i mitt liv nu!
  • kommer att beställa hem en massa skitsnygga nya kläder, fräschar upp garderoben på nytt som verkligen är väl behövt.
de är väl lite som är planerat nu.

random shit update

ååh äntligen har min älskade bror tagit sig till min data och uppdaterat skite OCH fixat mitt ljud så nu funkar allt som de ska, taaack!
aja hur som helst. har vart en riktigt slappdag, verkligen välbehövt. imon börjar skolan igen och bara att satsa hårt nu så man får upp betygen ett snäpp högre.
har tagit tag i lite saker i mitt liv nu, skriver de i ett eget inlägg.
men nu ska jag ta och fika med familjen och sånt så vi hööörs snart igen!
känner mig lite iaktagen med detta som bakrund på datan ;))

inspiration

ja men då kör vi en till inspiration.
denna gång tänkte jag tipsa om snygga byxor.
hur snygg är dom inte då. med de lilla dekorationen på så kan man inte motstå. går på 399:- och ni hittar dom på http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryId=&productId=281434 .
skitsnyggt när dom inte sitter helt slimmat och färgen är ju inget man säger nej till. 399:- på http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?CategoryId=49303&ProductId=281446 .
domhär är verkligen skitsnygga på och med en stickad tröja så blir de perfekt! 299:- http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BYX_BYX&shoptype=S .
svarta leggins funkar till allt, ett tips att ha i garderoben. 99:- http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BYX_TIGHTS&shoptype=S .

♥ Dag 13 - stördaste dag jag vart med om

det finns många verkligen, oftast så är händer de störda saker rätt ofta.
men jag tar den dagen jag och mimmi åkte in till gävle.
åkte in för att bara ha roligt och flumma runt, sagt och gjort!
stod utanför en krog och dansa bara för de va bra musik, dampade och hoppade runt. så stod de typ 6 killar där som trickcyklade eller va de heter. dom skrattade ju såklart. men de sket vi i, som vanligt!
så gick vi till torget och dom kom bakom oss och cyklade om, självklart sa vi hej till alla! dom stannade typ utanför bion.
vi gick till en kompis som jobbade på torget då och pratade med han.
sen såg jag våra kompisar. så vi gick fram och börja prata med dom. va med dom resten av kvällen.
hur normalt är de att man gör så då? inte så jätte normalt då va!
men de är grymt kul och man kan verkligen träffa riktigt bra kompisar. jag är nu rätt bra kompis med två av dom.
tyvärr hittar jag inga bilder från den kvällen, dom ligger nånstans.
men jag och mimmi, vi har våra damp och vi gör dom till ett minne!

10 januari

godmorgon!
sov lite för länge idag imed att jag skulle vända tillbaka dygnet lite.
hur som helst, ska ta och äta frukost strax och sen fixa mig lite. tror jag skulle träffa emma idag så ska kolla lite med henne oxå.
de har vart lite svårt med godis efter nyår eftersom de fortfarande vart lov. men imon kör vi igång med skolan igen så då börjar jag med godisförbudet nu ist. har ju massa kompisar nu som kan påminna mig att inte äta oxå.
men vi hörs snart igen, puss

natti

aaa men då ska jag ta och dra till sängs. måste börja vända tillbaka på dygnet. men vi får höras imon.

♥ Dag 12 - roligaste sms

HAHAHAHAHAHHAHA lätt
- kom in, kom ut,













....min mamma är en fågel!

♥ Dag 11 - roligaste träning med zeke

8 januari

varje träning med zeke är rolig, varje gång lär mig sig nått nytt och varje gång så kommer vi en bit närmare varandra.
men om jag ska välja en träning som jag verkligen har i bakhuvvet måste vara våran sista riktigt träning tillsammans. jag har den på film oxå btw.
vi hade verkligen allt då, all kärlek sattes tillsammans och allt satt precis som de skulle!

tillbaka från lovvilan

jajamen då är de dags för att ta tag i bloggen igen då efter lovet som vart. har inte vart så bra update och vissa dagar ingenting , men snart så drar skolan igång och alla rutiner så då blir det som vanligt igen.
var hos älskling sen igår så kom hem ikväll vid 8 eller va de va. duschade och fixade litegranna. sitter och tar de lugnt, måste vila upp mig nu.
ska nog ta mig en titt i klädkatalogerna som vi fått hem så ska mamma få beställa hem lite kläder igen.
puss

♥ Dag 10 - roligaste tävling med zeke

det måste nog vara våran första riktigt tävling tillsammans. det var ju så spännande och vi lekte banan runt.
tänkte låta bilder tala ist!
+

♥ Dag 9 - bästa dag med familjen

6 januari

jadu ja vet inte riktigt ja. våran familj har så mycke bra dagar faktiskt satt de är ingen som jag lagt på minnet precis. vi är ju ofta tokiga och skojar mycket. så jag vet ärligt inte vilken som är bästa dag.

sammanfattning

vad kan jag ha gjort under dom här dagarna när jag inte bloggat då?
hmm de kan man undra.. hehe
först så åkte jag till petra i torsåker och red. red in två ponnysar, travtränade ett varmblod, red dressyr på en ponny, och tog en riktigt fet hejdå ritt på världens underbaraste kleva.
det är inte samma känsla som att säga hejdå till zeke som till kleva. mycket jobbigare med kleva. för de första så va de han jag börja rida och träna för ca 7 år sen och han är nått speciellt. kommer aldrig få se han igen.
hur som helst så åkte jag hem igår. så kom sötnos hit igår kväll, va med han hela natten och dagen idag. han åkte till storvik för att käka midda, men kommer tillbaka efter som sover med mig. hihihi!
så kommer bli bad update till imon tyvärr.
men nu tänkte jag passa på att ta igen dag saken iaf.
kalle
kleva

♥ Dag 8 - bästa minne 2010

5 januari

Absolut inget svårt val, självklart Gothia Cup i Göteborg med mimmi. vi drog ner med tåg alldeles själva den 21 juli klockan 04.41 på morgonen. hade nästan hela tåget för oss själva så självklart blev de bilder och filmer. satt och snacka hur mycke som helst.
var framme runt 10 ungefär. träffade upp min syrra där och gick på stan lite. hitta snygga skor och bara kände på friheten.
påväg hem till anna så åkte vi förbi och köpte busskort så vi kan ta oss vart vi ville i stort sett. kommer ihåg att vi kände oss så himla, ja va ska man säga, fria och lyckliga.
under dagen så gjorde vi inte så mycket. tog moppen och åkte till skepplanda och lekte lite granna. kommer ihåg att moppen strejka satt vi vurpa.
22 juli drog vi in till göteborg stad!
invigde gothia med att leta upp gothia card och sånt. åkte runt i hela göteborg och kollade på matcher. gick på stan och käkade på donken. tänkte köpa mig en gothia tröja men blev inte så.
kollade på idas match, drog till åby och kollade på viktors. somsagt , va överallt.
för mig att vi åkte hem runt 12 eller nått.
hoppade av i skepplanda och väntade på skjuts av anna.
träffade massa killar medans som tydligen visste vem jag va, så de va lite kul.
åkte hem och sånt, tror inte vi gjorde nå mer.
23 juli, här körde vi liseberg hela dagen. blött varmt och glada miner!
vi va där med nåra från SIF;s lag, hade de gryyymt kul. skulle vart på gothia discot på kvällen med det var så grymt lång kö satt blev inget med de. åkte hem ist och chillade.
24 juli, gothia final på stora ullevi.
oooh juses va snygga killar de va, ögongodis. speciellt Älvsborg p17, även här mimmi gjorde sin fina tabbe.
åkte hem i rimligt bra tid, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på kvällen.
älvsborg
25 juli, världens chilligaste och absolut roligaste dag. började med att sova till typ 4 på dan. gick upp och tog de lugnt. käka frukost och sånt. gick ut med anna och övningskörde lite, imed att hon bor på landet och de är tomt med bilar så fick vi köra lite granna. grymt kul va de iaf!
kvällen va så grym, drack cider och cola och hade så sjukt otroligt jävla kul. dampade som ja vet inte vad, spela in filmer och skrattade som aldrig förr. vågar inte ens lägga in filmerna för dom är så sjuk.
somnade rätt sent skulle jag tro, genom att mimmi lekte med min hand, hihi!
26 juli, dagen vi skulle hem. åkte till tåget och sånt. va så slut så sov nog väldigt mycke av resan.
kan inte säga annat än att detta ska göras om, nya traditionen!

bilder@sandhack


HEEEMMMAAAAA

tjohejsan!
gick och la mig inatt efter sista inlägget ungefär. inte lättaste att sova men aja lite iaf. och mys somfan va de!
gick upp vid halv 9 kanske och gjorde inte så mycket. stängde av datan sen gick jag och david upp så kom rasmus och simon efter en stund. snacka och sååånt!
höll nästan på att somna när vi gick ner till datan igen lite senare. tur att man har toffeln dååå! hehehe
kom hem för ett tag sen och har nyss käkat.
ska ta och börja packa nu, ska iväg till petra i torsåker och rida. så kommer hem på fredag igen.
puss

sandhack@min data

Ojoj förlåt för sämst update ikväll/inatt..
Drog till sSH och fixade till datan, satt inte så mycket faktiskt.
Tiden går så fruktansvärt fort när man är på sandhack! Redan 3 och jag ska verkligen sova nu. Fast är inte ett dugg trött men man måste ju!
haha ni ska bara veta hur kul dehär är! :DDDD
pusss

@HEMMAA!

åkte hem vid 2 ungefär. gick och duschade sen sov till 7 ungefär. käkade nyss och fixade mig lite. ska ta och hitta nå kläder som är lämnliga på ett lan, de vill säga mjukisar men inte så lätt när alla ska vara i tvätten.
kommer dra tillbaka till sandhack, men med min egna data så då blir de lira.
aja vi hööörs.

@martins data

yes då kör vi en till update innan jag drar hem. åker runt 2 ungefär!
har vilat lite med grabbsen, mys eller nått..
rätt lugnt faktiskt, de är ju bara drag på natten! fast inatt känns de som alla kommer sova -.- fan va seeeegt!
höööörs

@nåns data

halv 12 nu då. borde man dra sig hem ett tag och duscha? känns lite som de, usch ofresch och måste verkligen tvätta håret, så skitigt att de blir som rasta typ xDDD
dåligt nya kompisar man fått då, fett coola ju! thihihi en natt till med dom, älskar sandhack <33

ååh va snäll jag är, snodde nåns data, han har röd tröja xDDD hahah braaaa där!
fick reda på att martin skulle kolla min blogg så får väl ta och skriva de så han känner sig nääääästan lika cool som mig!! ;)))

är nästan lite död, somnade i typ 5min men de är lugnt, lan ju!
men de är jäkligt många som sover och är trött, fatta tråkigt de är..
aja vi får höras hemma nästa gång,puss

@martins data

yeeeeees då har man suttit och lira cp ett bra tag.
kunglig är man, fast nääääääääääääääääääääääääää!
hahahah söööto!

♥ Dag 7 - roligaste dag/natt

hmmmm jadu vilken ska man ta!
finns ju miljoner nästan!
mimmi och jag?
sandhack#10?
sandhack#11?
årsunda på sommarlovet?
nåra av dom bästa som man inte kan glömma!
men kan börja med mig och mimmi. första gången vi va hos mig och skulle sova hemma själva.
röjde huset med musik och dans som in i helvete! sprängde högtalarna somfan. har massa filmer hemma men de skiter vi i!
kungliga somfan, dygna såklart, vi är inte direkt lugna satt man kan ju bara förvänta sig vad som hände ;)))) thihihihi
behöver inte ens säga mer än sandhack, alla äger! de blir ju så kul som man gör de till, eller hur? så grymt fucking kul varje gång man vart här. finns inga ord...
årsunda med mimmi och dom bästa säger väl sig själv?
humorn på topp med grabbarna och bara chilla på livet.
grilla på strandet, moppe hela natten, gitarr hero matcher (OCH VEM VINNER JÄMT)....!
kan inte ens förklara hur mycket jag egentligen saknar alla domma nätter vi, gänget, haft tillsammans.

@filips data

då kör vi ett till inlägg sådär klockan 6 på morran!
kungliga snack har jag och boysen haft, hahahah fyfan va sköna!
ockuperad av killar som typ hoppat på en och kittlat sönder men de är heeeeeeeeeeel cool!
har nyss tagit och kört ett sjuuukt cp äckligt och läskigt spel, shit va jag skrek! folk klagade på att dom blev död, kul liv...
finns de nått roligare än sandhack, så sköööna!
btw bäst att börja ta massa kort, snart så är de ju morron, drar upp till ica och inhandlar frukost! mahahaha ska nog snoooo björnis sallad (aaaa)
fattar bara inte varför folk sover nu, första natten på ett lan som de är meningen att man ska dygna och så sover dom! WTHHHHHH!!! hehehehe
pussss

@min data

stack hem och hämta datan! ;))
så cambilder hela natten då !!



@roberts data

fan va snabbt tiden går, 1.5 timme sen jag blogga sist men känns som 10min sen..
haha har man fått ragg eller, svar ja!
börjar bli lite mera ööööös här!
ska ta och dunka lite musik nu, börjar såklart med "i wanna be a rockstar" :DDD
har lite ont i huvvet för alla dextro men iaf, de blir la braaa!

@mathias data

yees, då har man vart och käkat pizza, kirrat dextro och slagit sig ner vid nån annans data! hahaha livet på sandhack asså! :D
fett najs här faktiskt, lärt känna endel nytt folk, skitshyssta!
hade tänkt att fixa en jävla massa bilder, men inte lätt när kamerajäveln  är sönder.. men försöker med mobilen så mycke jaag kan.
hörs snart igen i guess! :DDDDD

@davids data

tjatjatja
live update från sandhack då!
snodde davids data bara för att uppdatera lite om läget..
rätt lugnt än så länge. men kan lova att de blir ös inatt!
drar och käkar pizza vid nio, fett!
hörs nästa gång jag har ockuperat nån data!

HÖÖÖRS PÅ LAN!!!!

har jätte bråttom iväg nu så hinner bara med lite.
åkte iväg och lämnade john vid tåget, saknar han redan!
tog bussen till bj, skulle ta ut pengar men så funka inte mitt kort så fick ta bussen hem igen. vet koden nu satt om typ 10min så drar jag tillbaka med bussen.
tror ja ska ta och slänga i mig lite mat nu oxå.
bjuder på lite bilder!



huuur mårs?

godmorgon! första gången på ett tag som jag bloggar när jag vaknar!
sååå, vad ska ni göra idag?
själv så blir de att börja fixa mig snart.. när jag orkar!
sen så ska jag med när john ska till tåget. fan va sorgligt :////
så blir de sandhack efter de. lovar att de kommer update under kvällen, finna masssaaa datorer där som jag kommer sno lite av.

♥ Dag 6 - fulaste kläder

har man ens nå fula kläder? :S
man köper väl ändå inte de, och när dom blivit fula så slänger man väl? så kan inte säga direkt att jag har nå fula kläder. finns väl mindre fina men inga fula alls.. måste nästan säga pass på denna! :)

♥ Dag 5 - värsta dröm

01/01-11
ja vet inte riktigt vad som är min värsta skräckfilm. inget som jag direkt lagt på minne!
men jag skulle kunna gissa på att det är en skräckdröm, är verkligen hur rädd som helst när nån skrämmer mig så jag antar det!

brynäs-luleå

blääääääää va dålig jag är på att blogga känner ja!
kan då säga att matchen va bäst någonsin. ska upp men en av filmerna så ni får se. shit va vi skrek. va typ jag emma monika matilda och resten av killarna i klacken som har trummor som bara skrek och sjöng. as kul, stod mitt i så man blev ju liiite döv. iaf så slutade de 2-0 till brynäs!!! KUNG...
åkte hem efter med monika och john, träffade emma på donken och käkade. börja gå hemåt, så då stack john och monika och emma och jag gick till mig. suttit vid datan hela kvällen.
camar just nu med johan, kuuung grabb asså! rörande ord får man leta länge efter!

2 december och jag har bråttom

chachacha!
allt okej? bra, här med!
sov hos monika inatt, haha berättar senare. har rätt bråttom nu för vi ska in till gävle och gå på hockey. bussen går om typ 20 och sådär. satt får skynda mig nu.
puss
HAHAHAH john så gay, monikas löshår XD

schalallaa

tar då och uppdaterar lite om läget. ska ta och dra mig över till monika och john nu så slaggar där inatt.
puss

läget för stunden

undra vad man ska hitta på idag då. tror jag skulle träffa en kompis. men håller er uppdaterade om de.
sitter iaf och snackar med johan, den ungen kan verkligen få en att bli tårögd!
ska iaf ta och göra en jätte viktig sak snart, säger senare.
pusss

♥ Dag 4 - mest spelade låtarna 2010

waiving the flag - knaan
bumpy ride - mohombi
dynamite - taio cruz
are you gonna be my girl - jet
i wanna be a rockstar - waldo´s people

nyårslöften

dehär med nyårslöften är något jag aldrig nånsin hållt faktiskt. i ungefär en vecka går de sen orkar man inte mer. men jag måste verkligen få de genomgjort iår. har bestämt mig nu för att detta ska funka.
  • sluta med godis i över huvetaget. kan vara acceptabelt vid vissa tillfällen. men i mestadels så måste jag verkligen sluta upp med de.
  • börja träna regelbundet varje dag. få upp min kondition och styrka som jag en gång hade.
  • börja dansa och verkligen satsa på det.
  • ta ett riktigt tag i skolan, verkligen satsa nu. jag vet vilken nivå jag ligger på och hur mycket jag måste kämpa för att nå de högsta.
det var dom viktigaste. följer jag dom så kommer det bli automatiskt att jag går ner i vikt och får en riktigt vältränad kropp. 2011 ska bli bättre än 2010, om det går!
men det finns även mål och löften som jag skulle behöva uppnå men som jag aldrig kommer kunna. för jag kommer inte kunna ändra på mig själv och den personen jag är. men kan skriva dom oxå.
  • inte vara så himla sprallig och framåt. killar får så himla fel uppfattning och leder till missförstånd och sårbarheter. men jag är framåt person och kommer aldrig att ändra på det. så ni vet att det betyder inte alltid att jag är intresserad för jag ger mycket uppmärksamhet och är framåt.

2011

GOTT NYTT ÅR!!!
drog ut igår med mathilda och sådär.. stack in sen vid natten och kika på film, hahaha somnade då ja men de är bra för då slapp jag ta undan datan och shit så de fixade mathilda!
vaknade nyss och tänkte direkt på bloggen som fått lidit mycke under nyår.
men nu är det ett nytt år och nya möjligheter som väntar. det kommer invigas med en riktigt gottig frukost med mathilda!
sedan ska jag ta och fixa mina gratis smsa igen och då blir de att bestämma tid med en kompis satt ska ut senare med andra ord.
hörs strax!
puss