Back!

Nu var det ett bra tag sen, vilket är tråkigt. Tänkte dra till med ett inlägg där jag lägger lite fokus på senaste händelserna och veckans planering, sen vet man aldrig vad jag kanske kan komma på.


Men vi kör såhär, senaste veckan har vart fartfylld och jäkligt skönt, lov äger med andra ord! 
Som ni vet så körde vi Sandhack på början på lovet. Sedan så onsdagen så blev det bara slapp onsdag om jag inte minns helt fel.
Tordagen så körde jag och Monika på en vår fotoseson ute i solen med sommarkläder och chillade galet. Kvällen blev ute med massa grabbar på donken.







Fredagen så var det chilla på dagen och ut på kvällen, livet de! Inget annat roligt direkt, sov hos brorsan bara. 
Lördag var livet nästan, hade lite planer åt olika håll men slutade i Järbo tillslut, gick överstyr där men det är hemligt. 
Söndag så solade jag heeeela dagen långt, bränna har man fått. Sedan så blev det påskmiddag hos släkten och hem igen. 

Dagen spänderades med folk på rece först, sedan ica och så kom Mimmi dit. Åkte moppe lite överallt, till bj och runt i stan. Skejtade massa träffade massa folk och livet lekte. Så jäkla najs, så kom nyss hem och sitter och snackar med lite folk. Checkar moppar också.




Nu är det min älsklings sida som kommer upp, jag ska skaffa moppe och det ska vara en redig som går somfan. Haha skämt o sido. Men det ska vara en skitnajsig moppe med bra drag iallafall, lite laglig får den gärna vara. Sitter och kollar igenom Aeroxar som är till salu då det är en sån som jag vill ha. Så taggar hårt inför det köpet då sommaren kommer bli jäkligt mycket roligare med en snygg monstermoppe som äger alla andra, mahahahaha! Hahaha! 


Drog till med ett inlägg med bara saker från min tanke precis då satt ni jävlar! 
Hööörs!

God eftermiddag

Tjenare, allt bra? Hoppas jag, för idag är det ju långfredag och meningen att man ska köra igång den stad man lever i. Sandviken ska vakna till liv idag, köööör hårt nu alla! 


För övrigt så håller jag på och fixar mig och väntar på Monika, ska ut och röja ikväll, haha nej vi är duktiga flickor men ute blir det att vara iallafall. Ska ta lite bilder när jag är klar som ni kan få ta del av, snäll tjej jag är. 
Sitter med värsta partylåten som man blir skitglad av i högtalarna just nu, här har ni den och höj på basen hårt! 



Darius & Finaly feat.Nicco - Hold on (DJ Gollum remix)

Så grymt skön låt, pepp blir man också. Men ska fortsätta nu så hörs vi snart!



Dagen

Hemma igen nu, stack ut och tog massa pics med Monika sedan så stannade vi förbi hos Lank och med dom skitungarna. Men är hemma nu och har precis käkat, segaste och tråkigaste kvällen på år och dar. Men slänger upp en bildbomb nu då.













































Tjena

Tjenare! 

Vad händer ikväll då? Det är ju trots allt lov, något kul lär man ju göra. Jag och Monika ska fixa oss lite granna sen ut och göra något. Blir väl något kul ikväll, funderar på Hofors men kanske blir Sandviken eller Gävle, vem vet! 

Dagen hittils har varit jobbig somfan, fattar inte själv hur jag orkade hålla mig. Men nu är det över, bara att gå vidare. 



10-En person jag litar på

Det finns ingen person som jag litar 100% på...

21 April

Godmorgon! 

Jobbig dag framför mig, ska om en halvtimme in till Gävle och göra en sak. Kommer väl hem någon gång, om jag ens kommer hem. Hur som helst, kommer bli skitjobbigt men resultatet får vi väl se. Sedan så snacka med Viktor och se om det blir nått ikväll eller inte. Lite allmänt att veta liksom.

Försöker att hålla igång bloggen men det är skitsvårt faktiskt, har ju inget roligt att skriva om. Men ni läsare behöver inte försvinna, tipsa om vad ni vill läsa om istället så fixar jag det direkt. 

Pussen


Sandhack#12 bilder


Benny


Vinnande laget - Hahne Hedmn och nåra andra


Hampus


Arg kille


Oliwer Daniela Emma och Filip


David


Massor som spelade chattroulett


Nån Niklas Viktor Benny och nån

Ludde och Jag


Adam Marcus och Ludde


Lank


Viktor och Lank


Marcus


Åke Rickard Jag och nåra


Benny och Niklas



Empis

Sandhack#12 utvärdering

Det blev ju såhär att det första jag gjorde när jag kom hem från SH var att somna, sov i 21 timmar så var ju ganska slut. Sedan så igår så blev det att vara med Tim och Monika när jag vaknade, solade kolla film och bada jacuzzi med Liam. Så har varit helt fullt upp. 

Men nu så tänkte jag skriva om hur Sandhack var denna gång. 
Kan börja med första natten, blev både glag besviken och riktigt förbanand den natten. Men den personen vet det själv hoppas jag. Annars så var det skitkul, som hade ju nå sorts energi piller där så jag och David tog och knarka massor av dom så det typ krop i benen så gick ut och skulle gå. Min mun gick i ett och jag typ hoppade fram, David bara garvade hela tiden så det var skitkul. Sedan som vanligt springer jag runt till lite olika folk som jag inte träffat sen förra SH, men satt även och spelade lite men det gick inte så bra så jag blir skitarg och skriker typ hela tiden.

Sedan så på dagen, många sov och ja, kan inte säga mera än att det var skittråkigt på dagen. Händer ingenting då så det var inte så mycket speciellt med de. Somnade typ 20min på morgonen btw, bara däckade helt plötsligt på tangentbordet.

Men mot kvällen igen så körde vi igång igen, det blev en cs turnering som går i 5on5. Samma lag i finalen som förra gången. Det vill säga Ninjafrilla - Pontus Emil Erik Jonte Albin mot nått som jag inte vet vilka det är. Synd bara att det var lite upp och ner för dom, förlorade tyvärr. Men skitbra spel och man borde faktiskt få pris för bästa spelare, då Pontus skulle fått de direkt. 
Sedan så blev det att vara sjuksköterska för Pontus som slog upp handen och mådde skit satt vad gör man inte om man bryr sig, så dom stack hem då.
Blev att lägga sig och vila hos Viktor sen. Fötterna i hans knä och luta sig mot Hesslow när vi skulle sova, helt okej de. 

Var ju inte dåligt trött på morgonen när man skulle hem, fyfan helt borta. Somnade som sagt de första jag gjorde när jag hade duschat. 


För övrigt så finns det inget roligare ställe att träffa massor med folk som på SH, samma intresse och det är så härligt. Dom flesta människorna är så sköna och liksom inte tar en människa för utseende utan hur man är. 
Man kan ju inte klaga på att jag inte hade någon humor första natten, natthumor som inte ens går att förklara, helt sjukt. Tror nog att Viktor och dom trodde jag var lite dum i huvudet. Hahaha nått att verkligen minnas. 


Nu så ska jag lägga upp massa bilder, så ni får det i nästa inlägg.

Sandhack update #4

Ni kan inte föreställa er hur sliten jag är nu, kommer inte ens ihåg mitt eget namn, började snacka om någon annan fast jag menade mig själv och sånt shit!

Hur som helst så blev det snacka hela morgonen sen däcka av i 10 min sedan packat ihop allt. Sitter och väntar på skjuts hem just nu, min säng väntar kan jag lova. Fyfaaaaaaaaaaan vad jag vill sova. 



Sandhack update #3

Riktigt sjukt bögigt tråkig update lär jag då säga. Men kan skriva lite vad som hänt här tills nu! 

Dagen igår var sjukt seg, massa som sov och den var allmänt tråkig bara. Sen så kom det igång lite med turneringarna i både cs och Starcraft 2.

Bästa laget var såklart med i finalen i cs, Emil Pontus Erik Jonte och någon mer jag inte riktigt fått på minnet. Tyvärr så kom dom två men Pontus gjorde en riktigt sjukt snyggt kill, allaihopa helt själv på B i Dust2. Fyfan så snyggt det var. Men det vara bara otur för dom spelade sjukt bra. 

Sedan så var det Viktor och Linus i finalen på Starcraft. Jätte jämn match där, men Linus blev en riktig fegis i avgörande omgången satt han vann tyvärr på det. Men kan då säga att Viktor var bra mycket bättre. Riktigt kul när killarna skulle förklara för mig vad som hände när han spelade och sånt, dom kom på namnen som häst spade stall hus gård och sånt för att jag skulle förstå vad dom pratade om. 

Så det har pågått hela tiden från 12 slaget tills för någon timme sen. Har nu suttit och chillat mest med Viktor Lank Ludde och massa. Mysigt faktiskt! (a)

Ska försöka att komma ihåg att skriva lite oftare nu sista tiden som är kvar. Ingen ide att lägga sig heller då jag ska hem typ om 4 timmar. Trevligt är det att vara ensam tjej också, personlig service till allting så man bara kan ligga ner i stolen och slappa med datan medan man fick mat dricka och massa shit hela tiden. 




Kommer en riktig utvärdering om Sandhack#12 imorgon när jag fått sovit och sådär. Men nu vet ni vad som pågått och varför jag inte vart vid min dator så speciellt mycket. 

Puss


Lank och Vitkor

Hiss och diss

Dags för en hiss och diss igen då! 


  • Underbara vänner som verkligen bryr sig och vill sitt bästa!
  • Sandhack såklart!!!!
  • Humor på hög nivå.
  • Energipiller!!!!!!!!!!!!!
  • Facerape.
  • David!
  • Människor som bara leker leker och leker med ens känslor.
  • Killar som håller på med mamma tjejer, speciellt ens egna kompisar.
  • Mitt liv förövrigt.
  • Att jag har en dålig helg på cs.
  • Människor som är så jävla tråkiga.

Sandhack update #2 bilder


Sandhack update #1

Måste säga att jag är lite sur på mig själv för att jag inte hållit updaten bra nu när det är Sandhack. Satt för att gottgöra så slänger jag in lite bilder som jag tagit innan dom släckte ner, helt mörkt nu satt man ser ingenting. Men ska sno kameran som Crew har så då kommer massa bilder när dom slängt upp dom på hemsidan.

Men ni kan självklart kolla live på SH här - http://sandhack.se:8282/


Men ska försöka att ta och ta lite kort på mobilen iallafall om det syns.











ERIK SOETKAKA NISKA

FÖRSTÅR NI HUR EXTREMT SNYGG HAN ÄR I SITT NYA SNAGG, HELT SERIÖST! FINNS DET NÅTT JAG ÄLSKAR SÅ ÄR DE KILLAR MED SNAGG, KÄNNER HUR HELA KROPPEN RYSER. sitter brevid han nu, aldrig varit så kär!

16 April 2011...

... Kör vi Sandhack igen, taggad tjej som satan!!

Ska alldeles strax gå ner och duscha så man kommer dit fräsch men hem svettig, haha! Sedan blir det käka packa städa lite och sådär så är vi på Sandhack vid halv 2 ungefär. Men nu så kommer det mycket update från min sida, massa bilder ska jag försöka få fram och sådär.

Puss


9-två saker jag önskar jag kunde göra/få

1. Vinna på lotto!!!

2. Uppleva äkta kärlek utan lek...



Sommar och sol!

Man kan ju inte göra annat än att älska vädret just nu alltså, vilka sommarkänslor man får. Jag håller redan på att jobba på min bränna, ligger just nu ute i solen och dunkar musik. Så härligt så det finns inte, underbart!

Riktigt rörigt i skolan dom här senaste dagarna, massa saker som händer och sånt men ibland är det så. Stolt över mig själv som jobbat så mycket som jag har förmåga till iallafall.


Hur som helst så tyckte jag att ni förtjänade ett inlägg från min sida, känner att jag är på för bra humör för att skriva långa känsliga texter just nu. Det är ju inte så ofta som jag är glad och sånt så ska ta vara på dom stunderna när jag är det. Men vad ska vi ta fram för roligt att skriva om istället då. Får försöka tänka ut nått.

Hörs senare gott folk, ut och lägg er i solen nu!!


Ett år sen nu!

8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. Hahahaha pucko!

2. Dåligt söt då

3. Orkar inte....



7-fyra dåliga vanor

1. GODISET! 

2. Att jag har aggrisionsproblem och brusar och och blir förbannad för minsta lilla.

3. Lyssnar inte på folk som försöker bestämma över mig, inte ens mamma.

4. Är inte rädd om mina saker, ni ska bara se min mobil..

De är tur att man är charmig. (a)

6-fem saker jag inte kan leva utan

1. Mina vänner


2. Min familj


3. Mobilen


4. Datorn

5. Hästarna


5-sex sånger jag tycker om

1 .
Visa tuttarna så får du popcorn - Prendel

2 .
I natt är hela staden vår - Noice

3 . 
I just had sex - The lonely island

4 .
Hur högt? - Dj Vietnaam

5 .
Africa - Karl Wolf

6 . 
Russia privjet - Basshunter

Älskar dig

Tjenare! 

Ja men hörrni, taggar vi Sandhack i helgen eller. Fyfan vad det ska bli kul, även om det är massa saker som hänt just nu och sådär så ska det ändå bli riktigt kul att lana igen med underbart folk. Lärt känna massa nytt folk i helgen som båda skejtar och ska på SH satt det ska bli riktigt riktigt kul ändå.

Tänkte även passa på att säga att säga att det är lov och då är det massa saker som händer men det får ni följa med på då. Lov uppskattas ju alltid, även om det är lite hinder med skolan och sådär. 


Har kommit på att jag skriver ut lite för mycket på bloggen som inte är bra för vissa personer att veta satt måste verkligen tänka efter vad jag ska skriva så jag vet inte hur kul det kommer bli att läsa. Men det är kul att så pass många håller fast och kollar in här varje dag, creed till er! 


Jag som sa att jag ska börja gymma också, kommer inte så långt med de, haha! Ska iallafall hänga med en kompis till gymmet någon dag och se hur det är där. Lite svårt att välja vart man ska gymma tycker jag.. Men nu blir det att jag bara skriver så ska slänga in lite bilder på min syster Monika.

















Världens finaste underbaraste syster! Älskar dig <3

Bildbomb

Dags för bildbomb igen va! Denna gång kör jag i temat bästavänner, så nu får ni se själva vilka som står mig närmast.


















































Allt från 2009-2011
På bilderna:
Monika Boox
Alexandra Nordin
Mimmi Bergström
Rasmus Åkerlund
Timothy Lindgren
Mathilda Uimonen
Emma Lindh
Marcus Takula

4-sju rädslor

1. Bli sårad av någon man skattar högst i livet.

2. Lämnad själv.

3. MYROR!!!

4. Känna sig tom....

5. Sviken.

6. Att mitt liv går åt helvete.

7. Gå själv i mörker på nätterna.



3-åtta saker som irriterar mig

1. När människor dömmer och snackar skit om andra som dom inte har en aning om vem de är.

2. När man har planerat något så blir det inte så.

3. När saker och ting inte blir som jag vill, t.ex när man ska fixa sig. 

4. När människor retar upp mig.

5. När man hör folk runt omkring en som snackar skit och ingen gör något åt det.

6. När föräldrar har rätten att bestämma över en, och man inte får göra nått som man är taggad till.

7. När jag inte förstår vad lärarna säger.

8. När det är något man måste göra så orkar man inte. 



2-nio saker jag gör varje dag

1. sitter vid datorn.


2. Smsar

3. Dansar


4. Sover

5. Lyssnar på musik


6. Gråter......


7. skrattar


8. Tänker, alldeles för mycket..

9. Lär känna nytt folk



1-Tio fakta om mig själv

1. Jag är aldrig rädd för vad folk ska tycka om mig eller det jag gör.
2. Jag har hemligheter som aboslut ingen vet men kanske borde veta.
3. Mitt fullständiga namn är Julia Linnea Karolina Boberg.
4. Jag accepterar folk för precis den dom är, oavsett utseende!
5. Något som iallafall jag inte klarar av, är att vara med tjejer som är typiska tjejer. Ingen ont menat mot någon av dom, men jag klarar inte av det beteendet.
6. Jag är alltid en sån person som inte tycker något är pinsamt eller rädd för att snacka, det är min vardag att träffa nytt folk, dom flesta uppskattar att man är framåt och inte så blyg.
7. Jag är bara 15år, tro det eller ej men får höra dagligen att jag ser ut att vara 18-19år. 
8. Jag har knappt 2 kompisar som är yngre än mig, alla är 16 och uppåt.
9. Jag har bara haft 2 förhållanden som vart seriöst, finns inte en chans att jag bir tillsammans med någon om jag inte känner att det kan bli bra och vi mår bra tillsammans.
10. Nu är det slut på det deppiga biten, jag älskar att festa! 


Bra ide?

Det kan ju då vara dagar där jag känner att jag inte har motiv eller lust att skriva långa inlägg, och jag har ju sagt att det inte blir speciellt mycket om min vardag om ni nu inte säger emot det. Satt jag tänkte ta och göra detta ett tag nu, för att hålla bloggen igång på något sett.

1-Tio fakta om mig själv
2-nio saker jag gör varje dag
3-åtta saker som irriterar mig
4-sju rädslor
5-sex sånger jag tycker om
6-fem saker jag inte kan leva utan
7-fyra dåliga vanor
8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9-två saker jag önskar jag kunde göra
10-En person jag litar på

finns det verkligen någon som skulle göra allt för någon annan?

man tror att det finns folk som bryr sig, som alltid ställer upp, som skulle göra allt för en, men det är inte sant, sånt folk finns inte..
www.juliaakarolinaa.blogg.se
man tror att det finns folk som bryr sig, som alltid ställer upp, som skulle göra allt för en, men det är inte sant, sånt folk finns inte..


Jag har tagit en riktigt funderare runt sånt här. Det finns ingen som skulle göra allt för en, ingen som bryr sig så mycket. Nu kommer ni säkert tänka att jo min pojkvän gör det eller min bästavän, men tänk riktigt ordentligt nu, skulle dom verkligen göra ALLT?

Det finns inte, inte vad jag ser. Protesterar ni, ja men sig mig då vem som skulle göra allt för er? 

Finns ingen som gör de, människor är allt för ego för det. Man sätter alltid sig själv först, även om det finns människor som bryr sig oerhört mycket om andra så finns det ingen som skulle göra ALLT. Om någon sa ta min hand och hoppa från Mount Everest eller skär av dig halsen för min skull. Ingen som skulle göra något sådant, tro mig! 

Jag blir nästan lite besviken när någon kompis eller någon skickar sånt där sms där de står att man skulle göra allt för en och blablabla, för det är inte sant. Även om det är jättegulligt, så är det bara lögner och det vet dom själva. Jag kan erkänna att jag inte skulle göra allt för någon, det finns inte liksom. Visst man kan liksom bry sig jättemycket och blir skitledsen och må skit. Men fortfarande inte göra allt för en person! 


Mina tankar som sagt, skriv en kommentar om vad ni tycker om detta och hur ni känner. Blir bara mer motiverad då! 

..


välkommen tillbaka!

Känns som att det var år och dar sen jag ens var inne på blogg.se. Men det blir så när man har så fullt i huvudet att man inte ens kommer ihåg sitt eget namn. Vet inte ens vad jag själv tänker eller vad jag tycker, vet inget just nu. Bara att jag ligger i sängen och är i min egna värld..

Som ni nog förstår så är mitt liv ute och flyger, jag har inte fötterna på jorden som jag brukar och jag vet att det antingen låter som vilken tonåring som helst eller helt ologiskt. Jag vet inte hur ni tror och tänker, och det bryr mig inte speciellt om. Jag vet hur jag mår och hur jag känner, vad jag vart med om och vad det fått för konsekvenser. 



Men hur mår ni andra då? Hoppas att det är rätt okej iallafall! Jag har ärligt talat börjat tröttna på att skriva om vad man gjort idag och blablabla, mycket roligare och spännande att skriva om saker eller känslor eller killar, asså roliga saker och inte vad man gjort på dagarna, det är verkligen skittråkigt och stört egentligen.

Funderar lite på vad det är jag ska skriva om egentligen, jag skriver ju jämt från mina tankar erfarenheter och känslor. Hur jag mår, killar, kärlek, familj, mina tankar helt enkelt.

Så jag ska ta och ta tag och försöka skriva så mycket som jag orkar och kan helt enkelt. Om nått spciellt händer så kan det hända att jag skriver ut det bara för att liksom, men om ni inte säger annat så kommer jag att sluta skriva om vardagen. 

Puss


livets mening på fritid och glädje!


massa bilder och filmer

Jag hade tänkt, för att göra bloggen lite rolig för er som läser satt det inte bara blir massa känslotexter hela tiden. Så kommer jag lägga ut en massamassa bilder och filmer nu, blandat överallt men kommer skriva vilka som är med på bilden/filmen och när det är. 


Jag i USA -08 juli

Chaplin -09 april

Jag och Zeke -10 mars


Anton Lina Jag Viktor Tobbe -10 juli

Jag Rickard Daniella -10 juni

Jenny och Mimmi -10 mars

Jag och Matilda -10 maj

Jag Caroline Mathilda -10 november

Jag -10 november

Mimmi och Jag -10 november

Jag och Monika -09 oktober

Jonn Monika Emil -09 oktober

Jag och Amanda -10 oktober



Jag Mimmi Sofia -11 januari


Mimmi -11 januari


SandHack -10 höstlov

Rickard -10 Sandhack


Jag Douglas Rasmus Barnvagnen -11 januari

Jag och Ida -10 september

Skejt gänget -10 september

Farminetta -09 mars

Jag och Zeke -10 mars




Jag och Zeke  -10 februari

Zeke

Jag och Monika -11 januari

Jag och Zeke hoppträning -09 maj

Jag -09 februari

Jag -09 november

Jag Anton Rickard Mamma Daniella -05?


Jag -05?

Jag och Mathilda -10 november

Zeke

Awww har ni sett vad jag hittade på datorn nyss då, en film på mig och Zeke från 08/09 när vi hoppade, saknar verkligen!