vad säger ni?

kan inte lägga ner bloggen. saknar den för mycket.
men ska ja blogga så vill ja även att ni ger lite tillbaka genom att kommentera bättre. man blir så mycke mer peppad på att blogga och kan även då göra mer inlägg. så vad säger ni, startar ja upp bloggen igen kommer ni kommentera bättre då?



för övrigt så kommer bloggen startas upp på måndag isf.

slut

lägger ner bloggen ett tag.

erat val

hemma nu...
tänker inte blogga om ni inte kommenterar. bara så ni vet! börja kommentera mer så bloggar jag! annars lägger jag ner den.

vad händer dååååe?

tack söta lina för att du blogg. erkänn snällt! :D haha och ja hon är bäst ;)))



sitter ivarjefall i hurvagnen just nu och snodde internet en snabbis för att uppdatera er, nice huh? var hemma ett tag idag sen ner på stan och handla lite, en bikini överdel as fin och ett par nya solbrillor. mina andra gick sönder, eller ja alla mina har gjort de faktist så de är fail. men dom är as snygga iaf. sen så vart med lina hela tiden och så.



händer ikväll då? joo de blir fredasmys med viktor och tobbe och åke HAHA, as mys xDDD men ja så äre.



de känns nästan som att ja har lite bloggtorka nu, vet ju inte vad ja ska skriva då de inte händer så mycket just nu förutom att jag är i husvagnen och sånt. de är sämst väder nu oxå så kan inte sola eller nått. men men så är läget just nu. mimmi kommer och sover här imon med mig iaf så blir att släppa loss lite och så, nice och så är de ju after beatch oxå så blir fest på strandbaden. men de va typ de ja ville säga. hoppas ni får en härlig helg med massa sol, de kommer de inte bli här tyvärr :/ aja




pusssss



Göstblogg

Tjenare lina hära den bästa i hela världen så klart ! Iallfall vad julia tycker ;) Julia sitter och smsar med nån och ja sitter vid datan och gör ingenting haha ! Men nu orkar ja inte skriva nå mer för lat hejdå hare bra ! :)

godmorgon

godmorgon, hahaha sent i know.
vakna vid halv 1 men låg kvar ett tag sen åt och städat och pratat med lina. sjukt gullig tjej!
snart så kommer dom och hämtar oss så åker vi till årsunda. fedt najs, va med viktor sen då.
kommer lite bilder här från igårkväll, så heta va vi xD
okej blev bara två xD haha
pusss

sweeties?

wohooooooo!
-hemma
-internet
-och självklart
-MIN SÄNG
som ni fatta så är ja hemma nu. va hemma ett tag innan idag men lära fixa mig för sommarkväll. så va där ikväll till typ halv 12. så ja.... dessa dagar har vart UNDERBARA. helt sinnes, as kul ju.
träffade saknade linda idag, igår blir de ju. puss på att hon är typ världssnällast och ja vill ha henne familj :D hihihihi!
orkar inte riktigt sitta och babbla upp vad som hänt, de är boooring. men kan säga att ja ska sova strax sen när ja vaknar så blir de att åka till årsunda och va där till måndag tror ja. om de blir som planerat. då ja ska kolla med mamma om vi kan åka och shoppa.. kan behövas, GBG OM & DAGAR!!!
puss på bästa läsare och ja vet att ja inte skrivit på as länge, men har då som sagt inge internet ute i husvagnen om ja inte snor nåns men de händer inte så ofta. men ska försöka att skriva mer så fort ja får chansen.
pusssssssssssss

donken

har nyss vart på donken med emma, träffade jim där sen kom tobbe och viktor. jag och emma stack hem en stund men snart kommer tobbe och viktor och hämtar mig så drar vi nån stans. får se vart.

bloggen är jääävligt trökig just nu :ooo får inte vara så :(

utekväll

igår kväll så kom för de första norrlänningarna, haha fedt najs är dom :D men ja drog ut med tobbe viktor och jonas typ direkt. åkte lite och sånt men de va typ heeeelt dött. jonas drog så vi andra åkte till skolan och hade sjukt kul. tror fan inte ja skrattat så mycket åt...ja...godis, HAHAH! shit, minnesvärd kväll :D tack för den!

har nog inte gjort ett skit idag, måste bli brun vafan :O så ska nog dra ner på solariumet 20min, hatar att ligga ute :O sen ikväll vet ja inte vad som händer, om ja blir hemma eller husvagnen..
viktor i basketkorgen xD

BÄÄÄST

tjeeeeeeeenare :D låt bilden tala:
sen så haha har ja vart duktig och råka lämna min plattång på sen igår PÅ minn skriv bord så de är värsta snygga brännmärket där nu xD hahaha
xD

update @ strandbaden

först lär ja säga att ni har blivit sjukt dålig på att kommentera, inte så kul.


sitter i husvagnen nu och ja, gör inget. lite tråkigt men ska dra mig ut och sola. igårkväll så va ja med madde och hanna. de va fest här på strandbaden, eller after beach som de heter. jätte kul faktist, hur kul som helst med alla fulla människor som ja gjorde massa saker. killarna va jätte kul, skaffade mig nåra ragg hahaha fast aa dom va ju full satt. söt va dom iaf hihi...

 

men nu lär ja stänga av eftersom ja är inne på mobiltbredband och de kostar asmycke så ni får ha de bra, pusss.

 


update my sweeties

gomorgon på er, sovit gott? det har jag.
sitter här och kollar lite på fb och moppar. blir att byta om och dra till linda snart. sen så blir de strandbaden ikväll. sägs att de ska va världens fest där ikväll så vi kör på de. haha aa inte ungdomsfest då om de va de ni trodde utan mer typ pub och sånt men shit the same.


igår kväll så satt jag och alexandra, min syrra, och prata om gamla minnen och shit. saknar de som fan, hur bra är inte ponnytiden då? bara för bäst, sakna sakna sakna sakna! så sov ja i hennes säng inatt, dubbel säng haha myyys. väcktes imorse av alexandra. aja ska ta och leta vidare, kanske blir att köpa alexandras moppe ist, hon har en precis sån som jag vill ha fast om lackad och massa saker bytt plus att den kommer att bli 2000kr billigare. så najs, ska prata med pappa om de och så. isf kanske ja kan få den snart! hoppas på de.


nää nu blev de långt inlägg :D haha

men ska fråga oxå om jag kan få underhållningspengar till göteborg av han oxå eftersom mamma betalar allt annat så kan man ju tycka att han kan ge mig de. vi får se, ska väl ta och inte bråka med han så går de bra. haha!


men ha de bra, skriver mer sen men kan inte lova att de blir innan ja åker till linda så vid 5 kanske.
pussss

@dadys place

sitter hemma hos pappa nu och har nyss ätit. det tog en jävla tid på banken för ja skulle fixa ID kort och ett nytt konto, as lång tid, han va as seg. men nu är de klart iaf, de är bra! har pratat med syrran ett tag, om gamla minnen och shit. saknar de hur mycke som helst...



jag och alexandra kom på att vi ska skaffa hästar här igen. fan va najs. så kan hon ta hand om dom och hålla igång min lite sånt när jag inte kan komma eftersom de ligger så öde. men så tränar jag den när jag är här och sånt. haha lite mer detaljer finns och mer planering, men detta har vi pratat om as länge och de är faktist en riktigt bra ide. men aa, pappa lär ju inte gå med på iaf. kan ju alltid ha drömmar.



så snart ska vi ta och ta moppen till konsum eller va de nu va i valbo i think. chips blir de att införskaffa till ikväll. riktigt mysigt. tror nog inte vi haft en enda egen myskväll på typ 1.5 år :( saknar de så de gör ont, men ikväll så är the crazy sisters tillbaka. de blir as härligt...


så nu ska ja va social på msn ett tag så adda [email protected]


pusss

hejdååå

drar ner på stan sen till pappi. men snor datan där så de är lugnt, puss på er bästa läsare :D
ny header (F5)

måste läsas

WOHOOOOOOOO, nu är de fixar.

onsdag den 21 jui klockan 04.41 avgår vi från sandviken station till alingsås med ankomst klockan 09.27.




smsa som fasen, och självklart om ni vill träffas. säger inte nej, ja lovar!!!! :D
0705490909




så jävla taggad, mer än oss kan man inte bli...
vet inte ens hur man ska förklara, jag och mimmi ensam i GÖTEBORG. de är fan en dröm, ja lovar ni kommer märka varför om ni träffar oss!!! :D fucking najs, nää fan va dampglad ja är nu :DDDD

mellanlandning

tjenare, är hemma nu på en liten paus innan man drar ner på stan och sedan till pappsen. som på strandbaden inatt. najs, gårdagen spenderades med tobbe dennis alex viktor och jonas. fedt najs va de, härligt grabbar. nu dirren blir de duschen, uscha va äcklig man känner sig. sen så blir de fix och dra iväg.
imon, jadu då blir de linda sen strandbaden med grabbsen igen ;) härligt härligt. justeee, ska beställa biljetter oxå, de blev damp när vi skulle göra de igår så måste ringa -.- jaja, måste verkligen fixas idag!
pusss
wiiiiie

grymwe låt :D

hemma och sånt. duschat och chillar nu. ska ta halv 8 bussen till årsunda så blir att vara där inatt. så blir de halv 10 bussen hem imon och byta om sen halv 11 till linda igen sen till pappa i think, vet aldrig. så ja ...
min blogg är triiiiist nu :/
men en låt som på nått konstigt sett är så jävla grym är :

:(

nu är jag tillbaka från tandläkaren. tog sådär 30min. kommer få laga :ooooo dom bah: de är på gränsen, äh vi lagar för säkerhetsskull.... jag som hatar tandläkaren -.- hahahah fuck... aja ska snart ta och byta om och åka till linda.
igår då, va säger man om sommarkväll i år!?
jag var ju inte där från början utan kom när de va slut xD så vet ju inget om de, men efteråt. tror många kom för att träffa vänner och nytt folk men de är trevligt när de finns nåra som sjunger och sånt oxå. träffade endel folk iaf. kommer inte ihåg få mycke, men jag och mimmi skaffa oss nåra nya polare xD hahaha as najs, härliga va dom. så ja, tycker att de va en 3av5 iaf. nästa vecka ska vi va där från början.
pussss

outfit

shorts-usa, tjocktröja-ockelbo

allt har förändrats

helt fixad nu tror ja, kanske blir att platta håret för ja har inte rört de.. men ska ta och gå ner och fixa lite mat eller nått, hungrig. sen om 1 timme blir de av till gävle. ska ta nåra bilder innan oxå som ni får se.
pusss

update

sitter och funderar vilka kläder man ska ha på sig ikväll, de är ju sommar kväll ;) tror de blir shirts och tjocktröja :D
ska ta och boka tåg idag oxå, TAGGA!! helt sjukt. jag och mimmi i göteborg, kan de bli bättre!





TAGGAR

detta år kommer bli bäst. de bara är så. de är så mycke som man bara taggar och längtar till. tänkte skriva upp dom största höjdpunkterna. spricker snart av längtan.
  • sommarkväll ikväll
  • torsåker nästa vecka
  • sommarkväll nästa vecka
  • GOTHIA OCH GBG OM TVÅ VECKOR
  • jonas kommer i augusti
  • lule på höstlovet (troletvis)
de va lite, fatta va jag taggar eller. STÖRST ÄR JU GOTHIA!

såhär såg man ut sist gbg träffa mig.
nu blir det detta.
pusssssssss

sommarkväll

godmorgon, sovit gott? de har jag :)
idag blir de att chilla på dan sen ikväll så är de sommarkväll i gävle, nån som ska dit? träffas isf? :) dit med mimmi oxå, våran traditon ska de bli :D va ju där förra året med henne oxå ;) sen blir de då hem och sova och imon bitti klockan 9 ska ja till tandläkaren -.- hata, men ja sen till linda :D najs dag! har nyss ätit frukost oxå, mums :D
älskar dig<3

sry

min uppdatering fetingsuger :O haha men jaja.. :D
va med mimmi whoooole night long :D igår asså. as najs va de, massa kort ;) we like, right :D så dom får ni längre ner oxå.. sen idag så vakna vid lunch typ, har seriöst bara chillat hela dan. först tv sen film sen hmm data :P så chilldag men ja. tror ja ska sova snart oxå. är sjukt trött.
ska bli bättre på att uppdatera, försöka iaf. imon blir de iaf att dra till strandbaden och sova där.
fin bild :o
fedt fin :o
älskar dig <3

godmorgon alla söta läsare

vaknade för 1 timme sen. så min frukost blev fika, haha! duschat och sånt och nu vill mamma att ja ska dammsuga bilen :o wtf liksom. men ja måste till brorsan en snabbis och ut med hunden. så vi får se. men här kommer iaf lite bilder från dopet...
puss

sthlm

bad update, men hann inte imorse och så har ja vart i stockholm hela dan sen badat på hedåsen. mycket fint dop i sthlm, min moster och hennes man har fått en dotter Isabelle. så sööööt. har massa bilder som ja lägger upp imon, för nu är jag sjukt trött, kan ju säga att ja gick aldrig och la mig natten som var så håller på och somnar nu.
meningslöst inlägg men vafan :D
godnatt

bilder

massa bilder har tagits ikväll/inatt med matilda, tänkte visa er nåra :D



















HAHA hetast vettni xD


älskar dig<3

matildababe<3

sådär, utekvällen klar. nu blir de att va inne och snacka, cama, film och godis :D hehehe!!



du ska veta att jag älskar dig matilda westling<3

outfit


såhär ser jag ut idag.. linne - gina, shorts - jc :)

dusch hår smink, vad mer?

är hemma nu efter en dag på strandbaden med matilda. gött väder kan ja lova, härligt! badade och solade, allmänt slappt. så har duschat och fixat håret nu, kom nyss till lägenheten så nu ska ja sminka mig sen möta upp matilda och 2 killar. najs, men bloggar mer ikväll. pusss

godmorgon

vaknade för 30min sen ungefär. vilket underbart väder ute idag, sjukt varmt och soligt. de gillar vi! har ätit och så, ska ta och byta om nu sen ut med hunden. ja som är helt slapp och inte göra nått idag så är de så bra väder, så vill man inte va inne eller :O  är bjuden på fest ikväll oxå, men får se hur de blir! aja, ha de braaa! :D
pusssss


love på tröjan ! :D

lite allt möjligt

hej bloggen. wohoo, fan vilken kul kväll de vart. men endast en data :D hahha fan va ja älskar datorer!


aa men idag eller igår blir de så köpte jag en tröja, så sjuuukt skön.

inge fusk brun utan sol här inte :)



så hade ju jag gladiatorskor på marknaden och aa, har tigerfötter nu xD


tjatja

har hämtat vovven och ätit nu så ska ta och bege mig till stan och sen får vi se vad som händer. de är världens festival i sandviken :ooo haha stor för att va sandviken faktist :P men ja kommer att ha dator där hela helgen satt de är lugnt. mobilen är oxå med så de är bara att smsa och skriva på msn eller nått sånt kul :D men pusssssssssss
wiiiiie, moppeeennn :D

home

hejhejhej!
jisses vilken dag. hann inte blogga imorse. men ja, gick upp duscha åt och fixade mig sen åkte till ocklebo marknad med emma och min familj. riktigt kul, hur varmt som helst. ja har ju gladiatorskor, så ser ut som en sebra på fötterna nu xD snyggt, sen bränd lite här och där. men färg har man fått iaf :)
mamma ska ta och fixa mat strax sen så blir de att åka ner på stan till brorsans lägenhet. ut med hans hund sen bara chilla. ska vara där själv hela helgen. fan va najs asså! :D så har ni inget för er så smsa och se om vi kan ses? men imon så kommer ja få motion kan ja lova, först en kort promenad på morgonen sen två typ 40minuters och en lång på typ 2 timmar. men de är bra de ;)
tog nåra bilder idag oxå!
outfit: linne-jc shorts-jc
älskar dig<3
puss

allt och lite till

hej på er alla söta!
lång dag idag igen :D börja ju med att vi åkte till sundsvall och åt sen gick på stan där lite. träffade jonas och så. åkte vidare hem och de tog väl typ 2 timmar eller nått så sov hela tiden. sen hem och packa upp så kom mimmi och så pratade vi massa. sen tog moppen till årsunda och träffa massa folk sen hem och nu sitter jag här. borde duscha men orkar inte...
har laddat in bilder från kameran men de failar för ja börja ta massa bilder när vi skulle åka hem xD haha men aja tror mamma tog nå innan iaf!
midsommarafton!
midsommar outfit!
här ser ni lite av sminkningen som ja förklara förut.
hade en lite egotime så ni får se lite.
ooooh cooling med 2.25 cider XD
lite mer outfit
får man skryta lite om att man har benmuskler? (aa)
midsommardagen!
krille med hans tjej linnea
åke, ella och mamma
random kort!
rickard
bad i skellefteå!
rickard
suddig :s
hemfärd
då såg man ut såhär
scandic hotell i övik.
restaurangen och bar
gillar min sminkning här faktist :)
sundsvall

chillkläder med heeeeeelt fel skor xD
typisk våran familj humor xD
grymma saker fanns de xD
HAHAHHA så är de den drake som drar husvagnen xD
aa men lite bilder fick ni, kommer ju såklart komma lite då och då men nu är ja trött och orkar inte lägga in mer.
pusss

god frukost

nu har jag kommti tillbaka från frukosten. fick sämsta väckningen nånsin. jag som aldrig vaknar av ljud eller nått, så hade mamma ring på syrrans mobil=inge svar, sen ringer mamma på min och åke på rickards och rickard har ljud på de har inte jag. så ja vaknar av de men orkar inte svara så kollar ja på min så ringde ju mamma, aa vet ni va hon sa: ni måste skynda er, dom serverar bara frukost till 9. och då va klockan 20 i  och vi alla är dö trötta så ja skriker "upp och hoppaaaaaa" haha aajja inge kul att veta men skit samma.

idag så ska vi börja åka hemåt. men stannar i sundsvall för att shoppa lite. as najs :D

de är as tråkigt folk inne på msn, typ 3 stycken som är online resten är inte vid datan -.- men ja, va ska man göra :P

puss


gammal bild, men aja