förlåt sötnosar...

... för att jag inte har skrivit nått idag, men det har inte riktigt funnits läge för det. slutade riktigt tidigt idag, inställd so lektion så de resulterade på att vi slutade halv 2 ungefär, chill! var på bj idag, hade as kul faktiskt, endel saker blev jag bara så lack på men ska fixa de på nått sett. så efter skolan så följde caroline med mig hem, satt och tjocka oss lite och snacka och sånt. sen så drog hon och ja åkte till monika, hjälpte henne lite och sånt. så drog vi till ica, dit kom oskar och hans kompis va han nu hette, emil johanna jim liam linnea, robin och amanda, tror inte de va nå flera.. så vi skeja och hade de sjukt kul, älskar er alla! knäppte kort oxå så tänker lägga ut dom flesta sen så kommer flera gruppbilder som linnea/amanda(?) knäppte, kommer inte ihåg vems kamera de va med en system iaf. as härlig dag. så nu blir de packa inför konfa och tävling så kan jag dra ut efter skolan en stund innan stallet. asnajs, här kommer bilder. pusspuss
monika
emil och robin
robin
johanna
oskars kompis och coolingen oskar själv
liam
coolingarna
robin liam linnea oskars kompis och oskar
my babes
nu du monika är de bara att kopiera alla ;) ! haha

godmorgon

gick upp för kanske 15min sen, så har inte hunnit så långt. men ska ta och börja fixa mig nu. de tar ju lite längre tid än att bara sätta upp håret sen klar. satt ja, gick och la mig efter sista inlägget igår, snackade i telefon och sånt sen somna jag. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag om jag ska vara ärlig. antagligen packa till konfan och tävlingen så jag inte glömmer nått. sen vet jag inte, kanske ska åka och kolla på nån träning, innebandy blir de antagligen p15. men nu måste jag skynda mig.
puss

hampus - älskling

hejsan, varken orka eller han blogga innan jag åkte till stallet. kom på att jag skulle med halv 6 bussen i sista sekund så va bara att käka och byta om. men de va dressyr iaf, gick hyfsat bra ändå tycker jag. körde lite skänkelvikningar öppnor slutor förvänd galopp ökad trav och sånt där. tänkte ta lite oboy nu sen snacka i telefon tror ja. måste iaf stänga av datan om 15min så blir inget mer inlägg ikväll. de suger ju men så är de. som ja sa sist så blir de ingen idrott imon heller, synd synd, men har feber och sånt fortfarande. om ni inte fattar så vill jag inte missa nått i skolan därför jag går ändå. men sen så sticker jag till söder på lunchen och hälsar på massa söta 9or, najs! så slutar jag kvart i 3 om de inte blir nå annat. men ni får sova gott så ses vi imon, lovade att fixa mig imon oxå så får gå upp tidigt. puss

hur mår ni?

tjenare!
kom hem vid lunch idag faktiskt men har legat och tagit de lugnt sen dess. va ju hos tandläkaren imorse, fick borra hahaha konsigt så mycke godis som jag äter. så hadr bedövning på hk och vi som gjorde ganska så god mat så kunde man inte känna smaken eller nått, typiskt. men nu är den borta iaf och ja ska ta och försöka tänka lite, endel saker som blivit lite trassligt. men imon på lunchen sticker jag till bj arena och träffar 9or från söder som har nå friidrottsdag där. så de blir najs. och ikväll så är det dressyrträning, as najs. ha de bra
puss
vad man kan sakna kärlek...

bra morgon?

godmorgon på er alla söta bloggläsare.
hur är eran morgon såhär långt? min är väl okej, inte bra inte dålig hittills. förutom att ja ska till tandläkaren halv 9. så nu ska jag börja fixa mig lite sen dra dit och skolan efter. woho va kul, men idag så är de hemkunskap innan lunch som då kommer att vara fisk så de är bra. hoppas de blir nått gott på hk då. :) har tänk mycke på att ja måste ta nya bilder för har som gott som bildbrist, men inte så kul om man aldrig fixar sig. men får ta nån dag då ja fixar mig ordentligt. kanske imon(?) jo ja tror de. ska ju till söder efter skolan, om ja har turen att sluta tidigare, så ska kolla med de. viktor kom hem från italien inatt!! wiiie :D! men nu ska ja skynda mig lite. hörs sen.
pusspuss
hej jag typ saknar sönder mitt hår om de är okej!

suger

hej jag typ orkar inte leva mer just nu...nej så är de väl inte men näst inpå.
som ni nog märkt så har ja inte skrivit nått sen igår. de bror väl på att ja inte hunnit och orkat. orka inte imorse då ja va jätte trött verkligen, så stack ja ut direkt efter skolan och skejta. så har ja nyss vart på konfa möte som då resulterade till att jag inte kommer att tävla Al på sönda då jag måste va med på ett läger i helsingland, yiiipppiieeee!! eller så inte...... så ja, är inte så jätte glad men tror ja överlever iaf.. sitter och snackar lite med johan nu som är dyngtrött så de piggar ju inte upp heller. kanske ska lägga sig och kolla på film om ja kan skilja mig från min älskade data.. haha, nej men de är ju så.. aja puss

hoppträningen

skynda skynda med bloggandet nu då, har 10 min på mig sen ska datan va avstängd.....
hade med Al på hoppträningen idag, haha ja vad ska man säga. hästen är helt jävla grym på att hoppa så de är inte sant. mycke stolt över han, sen så är de ju jag som måste lära mig att rida han rätt oxå. han är ju trots allt inte zeke, helt olika hästar. men tänker inte jämföra dom för ja älskar båda lika mycke. han hoppa som en gud över ALLT verkligen och ja skojar inte, river gör han inte heller så de är as najs ju. med lite träning så går detta super. juste, gjorde en snygg avramling oxå, låt bara och skratta.. haha, men får se nu om linda fick nå någolunda bra bilder iaf. men nu måste ja stänga av. så ni får sova så gott, ska äta nu faktiskt.
puss

hejdåå

sådär, nu har jag bytt om och sånt så ska ta och gå till bussen strax. åker över till linda och fixar med al och lastar han så åker vi till stork på hoppträning så kommer jag hem ikväll.
puss
har bytt header och ändrat liiite på designen, tryck F5 om ni inte ser. :)

hejhej

är hemma från skolan nu, fick börja lektionen tidigare och slutat tidigare annars hade vi haft håltimme och de är bara onödigt när man har sån chill sylektion efter. så kom precis hem, ätit en nybakt bulle, vill åka till söder men finns inte en fucking anledning till de nu. så stannar hemma. inget prov idag heller för våran lärare hade annat för sig, inge prov på freda heller då vi har läsdag. hur najs som helst, men nu vill jag verkligen att nån är lite social och glad på msn.
pussss

taggad till tusen

godmorgon.
sitter här helt ofixad och har inte ens klätt på mig. så ska göra de och lägga på lite täckstift så är jag klar. sovit riktigt mycke inatt, trots att ja som hela dagen igår men de är najs. då är jag utvilad. idag så är de då skolan till 3. sen så hem och så, vid halv 5 så åker jag över till linda och fixar med Al så tar vi med han på min hoppträning ikväll. ska bli spännande och se hur han uppför mig. de resulterar ju till att jag inte får rida min zeke plutt, men på lörda är de tävling på han så ja lever nog. iaf så ska linda knäppa massa kort och filma sa hon så hoppas de blir av så får ni massa sen ikväll eller imon tror ja. men ska fixa klart mig nu.
pusss

kvällen

har inte pluggat nått, som vanligt -.- men snackat med folk på msn och sms. är grymt trött nu så förvånad som ja själv är så ska ja lägga mig nu. så säger gonatt och sov gott.
puss
saknar er bästavänner<3

mitt hjärta

hejsan, gick precis upp ur sängen. har sovit hela dan känns de som, men guh så sleten ja är. blir bara att vara hemma ikväll, kolla film och sånt. shit, borde verkligen plugga nu kom ja på då jag har svenska omprov, sexualkunskap prov, engelska prov, fysik läxa och svenska läxa. orkar inte! men ska göra nått nu, orkar inte tänka så blir nått kul iaf.
puss

stalltjänst -.-

hej bloggen.
har haft stalltjänst nu på morron så därför jag inte skrivit nått. mimmi va snäll och hjälpte mig, tack ! så vi har väl snackat och skrattat som vanligt. najs de, sitter här nu och ska nog ta och kolla film, är nå grymt trött. men tänkte uppdatera er lite bara.
puss

öööhm

HAHAH ja tror inte jag är speciellt normal nu :D 
juliacarolinaboberg                ida<3 says: jag dansar samba med min kvast som jag flyger till blåkulla med på julafton! :D 
johan ' says: okej :P 
juliacarolinaboberg                ida<3 says: är det en polishelikopter i din lägenhet? :D
johan ' says: vadårå? :P för att det blinkar? :P tv:n är igång ;) HAHAHA'
juliacarolinaboberg                ida<3 says: HAHAHAHA men nej ingen tv i detta samtal, den drar för mycke ström :D 
johan ' says: äsch, betalar ju inte för ström, så lugnt ! :D'        
juliacarolinaboberg                ida<3 says: men jag gör.....inte de, så va de xD  HAHAH 
juliacarolinaboberg                ida<3 says: HAHAHAHAHAHHAHAAHHA som en gräshoppa :D
johan ' says: va? HAHAH'        
juliacarolinaboberg                ida<3 says: ja ? hänger du inte med i de globala samtalet om hoppor som hoppar i gräset som kallar sig gräshoppor ;)

tjäääääna

jaa, anledningen till att jag inte bloggat är då igår kväll som då va katastrof. men alla vet redan så behöver inte säga mer än så, inte gjort nått idag faktiskt. ska ut och gå en stund snart, andas in friskluft. sen så blir de hemmakväll och stalltjänst imon. så ja, orkar inte blogga nu.
puss

mitt hjärta

jag har verkligen tappat greppet om mitt liv. ända sen 9 september har jag varit nån annanstans än i mitt eget liv. helt borta, jag tappade allt när jag tappade dig. du vet vad jag känner, du vet vad jag sagt, du vet att jag ångrar mig. förlåt! när jag släppte dig släppte jag mig själv, släppte jag mitt liv. måste hitta tillbaka, till dig, till mig, till oss. minns du mig, hur bra jag mådde? minns du att jag var glad jämt, minns nån de? minns ni hur jag tappade greppet när jag tappade han? minns ni de, jag gör de, jag gör de så starkt att jag kan se mitt liv i samma perspektiv som alla andra. men jag kan inte göra nått, kan inte ändra nått, kan inte leva i de. om inte du finns med. du är de där lilla extra, som får mig att leva i mitt liv och inte utanför, du får mig att se allt på ett annat sett. du får mig att vilja gå framåt. tack, tack för att du inte lämnade mig när jag släppte dig, utan att du stannade kvar så jag kan inse vad jag gjorde. men lämnar du mig nu, då kommer jag aldrig in i mitt liv igen, aldrig!

rida

åkte direkt till donken och käka efter skolan men nu är jag hemma och måste nästan skynda mig att byta om. ska ju till linda och rida igenom Al och träna lasta han lite. kvällen kommer sedan bli med folk. skriver mer sen måste skynda mig nu.
puss

skolan nu då

nu har jag fixat mig i stort sett. satt upp håret, sminka lite, klätt på mig och vips, klar! fick ett par nya tights av mamma nyss så har på mig dom idag. tar en dagens outfit som ni får efter skolan eller nått. men nu måste ja ta och äta nått sen går till skolan så ni får ha de bra idag!
puss
saknar dig gumman <3

hmm ja, godmorgon

va gör jag uppe nu då!? ingen aning faktiskt, bara hade lust att gå upp tidigt idag så ja verkligen kan ta de lugnt nu på morgonen. hade tänkt att jag skulle försöka fixa min lite men ångra mig, gör de till ikväll ist.
som ni nog förstår så va kvällen igår helt galet rolig, folk va mysigt som vanligt! nää de va bara härligt, faktiskt riktigt längesen ja skratta så mycke som ja gjorde igår, både i skolan och kvällen. härlig dag säger ja bara.
idag då, så blir de skolan som slutar kvart över 1. sen så ska ja hem ett tag så åker jag till linda och tränar Al, både i ridning och lastning. och ikväll så vet ja inte riktigt vad som händer. nått kul iaf!
men nu ska ja nog göra lite svenska läxa medan ja ändå kommer ihåg den :)
puss
min pluttinutt!

svar på kommentarer

förlåt för att jag inte va med dig på skolan. visste inte att de va såhär.... FÖRLÅT!!!!
-men lilla gumman, de är lugnt!

älskling ! 

du får inte må dåligt , jag mår dåligt av det !
jag älskar dej , 
och kommer alltid att finnas i din hand bby <3

- ida, ja klarar mig de vet du!
älskar dig med<3

SÖT GAMMAL BILD !
HEHE INTEEEE.
menmen

ja du vet att jag alltid finns om de är nått vännen.!<3

-tack hjärtat, du vet att ja finns här med!

klart som fan att jag alltid finns här för dig. 
när livet sviker, så finns jag alltid vid din sida, för att hjälpa dig upp. för du är en människa jag aldrig vill va utan. 
du har hjälpt mig många gånger, att komma upp, från de mörka.
du har gjort så jag har insettt att man inte ska spilla tiden på människor som inte är värd de.. 
fan jag älskar dig. och du är som min syster. 
allt vi gjort, gått igenom. fan de vi har är äktavänskap, och de slänger man inte bort för något litet.......

- monika, jag är så jävla glad att jag har dig. älskar dig så sjukt mycke, alltid vi två <3

är ni tillsammans igen? ;p
-nej vi är inte tillsammans!

tjjjoohej

hejsan alla!
är hemma nu efter en riktig "inte sitta stilla" kväll :D började då med att jag åkte till brorsan, åt där, snacka och sånt. sen gick ja ut till ica. va med tim ett tag, så kom liam dit. stack till rusta och skejta lite, så kom monika. sen så vet ja inte men så kom massa annat folk dit. orkar inte skriva alla, haha! trevligt trevligt va de iaf. stack hem typ kvart i 10. pratat med mamma och sånt nu. så ja, ska lägga mig strax..... FACEBOOK FUNKAR INTE :O:O!!!!
pussss
älskar dig monika, de vet du!

måste dra

orkade inte riktigt blogga när ja kom hem idag, inte nu heller för ska dra till brorsan. äta pizza och tjocka sönder. men måste dra nu för han väntar, men smsa!
puss

skolan

godmorgon!
vaknade för en kvart sen ungeför, fixat klart mig och sånt nu. ska ta och gå ner och äta frukost, måste verkligen tvinga i mig nu så jag äter ordentligt. sen idag så ska jag ta och åka till brorsan. pizza kväll där för oss, gotta med godis och bara prata. låter bra de, så ska gå ner nu, även fast ja börjar om 45min. men har inte så mkt mer att säga, puss
HAHAHA här syns de så väl att ja har löshår, tur att ja kastat de...
men annars gillar bilden faktiskt (A)

hopptävling

blev inte sova då!
fick sms om att jag ska tävla Al nästa helg så hoppa till datan och anmälde direkt så nu blir nästa helg tävlingshelg. såhär ser de ut.
lördag- LD+5 och LC+5 med zeke
söndag- LD+5 och LC med Al
taggar för fullt nu asså! :D
pussssssssssssss gonatt

gonatt

hej bloggen!
ikväll har jag som sagt vart i stallet, hade så kallad hoppträning. ja inte mycke blir de, mest markarbete. men de gick as bra. inte så mkt mer att säga om de. åkte hem och sånt, duschat "ätit" och sitter nu här. smsar lite msn och sånt. borde plugga men de är nått ja verkligen inte orkar. har bara sån lust att lägga mig och sova nu. så kanske blir så, hur som helst så säger jag gonatt nu och sov gott!
sommar<3

skejt

så har kollat lite, sticker ner till ica ett tag sen åker jag till stallet. hörs sen

hemma

hemma nu, sitter och äter nå kockosstång som är mums!
dagens börja skit, mådde skit och allt blev bara fel! sedan på engelskan så bestämde ja mig för att skita i att ja mådde dåligt. ska vara glad ändå, ta tillbaka den gamla julia! så de ska ja kämpa med nu.
annars idag så ska ja till stallet senare. får hitta på nått tills dess bara. kanske till ica, kanske göra nått annat. who knows!
nu ska ja ta mig an telefonen och smsa nåra personer så uppdaterar jag er senare :)
puss

issa - vill bara veta vad som hände

har precis tvättat ansiktet och ska nu ta och sätta upp håret och klä på mig. har ingen ork till annat som ni kanske förstått vid dehär laget. har då inte sån bra dag idag, men de passar väl in. onsdagar suger! åh va jag bara vill komma bort nu.... men nej shit va jag klagar och har mycke negativt i bloggen nu för tin. men de är så att ja har rätt till de, efter allt som hänt och kommer hända för den delen så är de nästan konstigt om ja mår bra. så!
ska nu ta och fixa de lilla sen äta och sånt. hörs efter skolan!
puss
ge mig tillbaka tiden!

viktor lars lundell

nu skiter jag i vad alla säger och tycker. men det är vi, du och jag! dig jag älskar, dig som jag ska vara med! vad alla nu säger, skit i de.
jag känner sakta tårarna rinna ner från kinden. jag hade glömd de, hur mycket du betydde. förlåt viktor, ska aldrig göra de misstaget igen. du vet att du är allt för mig, dom dagarna utan dig, dom var tomma, jag var helt vilsen. hoppas nu att du fortfarande kan lita på mig. för det står skrivet i stjärnorna att det ska vara du och jag. ända sen vi träffades, den dagen fatta jag att äkta kärlek faktiskt fanns. långt inne i mitt hjärta har du en speciell plats. den platsen är din och kommer alltid att vara. jag kommer aldrig nånsin låta dig gå. jag älskar dig viktor lars lundell, tvivla aldrig på de!

Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you
I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you
Build up your confidence
So you can be on top for once
wake up who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you
I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you
Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you
Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you
I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you
Build up your confidence
So you can be on top for once
wake up who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you
I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you
Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

äter glass

åh vad ja nu bara har sånn lust att lägga ut massa bilder, på allt och inget som verkligen betyder för mig. som jag älskar!
börjar med den som står mig närmast i hjärtat, som jag aldrig nånsin kommer lämna. zeke! <3
min dröm, min verklighet, mitt allt!

sedan har vi mamma, min absolut bästavän!

<3
nu kommer bilder blandat.



denna veckan <3

älskar dig morbror, föralltid finns du i våra hjärtan!




mimmi, my soulmate!








emma, monika, ida, tim, putte, liam, emil, jonas, johan, jim, jonn, emil! <3



tack för att ni finns, för att ni är där vid min sida! <3

avatar

hej babes!
har nyss kollat klart på avatar och de första ja gör, nästan, är att sätta mig och blogga om man inte bortser från msn men de är ju självklarhet! sitter då och pratar med johan och line. ja man kan ju säga att de är en väldigt "normal" konsversation. nog om de, avatar, inte första gången ja ser den. bra är den iaf. åt chips och drack cola till såklart. nu snart ska ja ta och lägga mig. har feber och shit men orkar bry sig, ska till skolan ändå.
sådär nu ska ja ta och hämta mig en glass! :D
pusss

snabb update

uppdaterade från skolan så orkade inte göra de när ja kom hem imed att ja slutade 5 min senare. men har vart ner på ica och köpt lite gotta som ja ska äta och kolla på avatar. chill kväll och bara ta de lugnt. kan behövas efter dom senaste dagarna. men vi hörs senare.
puss

so lektion

sitter i skolan på so lektion nu, maahahahha ingen lärare här. så skööönt, dagen har vart skön kan ja lova, lite iaf! men ska ta en hemma dag idag tror ja. ska jobba om samhällskunskap nu, typ slutuppsats sak och sånt. de avgör betyget för vi har ingen riktigt prov. så ska leta upp nu varför och vad man använder politik till, måste skriva utförligt och långa svar så man får så bra betyg som möjligt. men ja tror att läraren kommer snart så måste ta och gå. men hörs när jag kommer hem.

olivia gumman (L)

känslorna består

sjukt trött idag och känner mig inte alls pigg, men går till skolan ändå för att inte missa nått. men kommer nog inte va med på idrotten, inte så bra eftersom ja strävar efter bra betyg i de. men åh andra sidan så är de inte så lätt när man har andningsproblem när ja anstränger mig. men gör så gott jag kan. så ja vakna för ungefär 30min sen. allt är klart och sånt, fixa mig knappt. blir skolan till 15.10 utan nån rast alls nästan. men hoppas iaf att ja kan hålla temperamentet och humöret uppe någorlunda idag iaf.
just nu, precis för en sekund sen så tappa ja humöret. saknaden brer sig och denna dagen kommer bli depp, fuck!
ha de bra idag, puss
älskar dig caroline <3

kärlek till dig älskling

kan börja med att säga att de är jättekul att ni kommenterar, fortsätt med de!
annars så har jag faktiskt ätit lite utan att få spyattaker så de är jag glad över. duschat och sånt oxå. har ju haft hoppträning ikväll som ja faktiskt tror att dom flesta vet. gick si sådär, ibland gick de bra och rulla på som fan sen så bara bestämde ja mig inte och zeke hade nerverna på utsidan. längesen han va såhär, brukar jämt kunna lugna han så vi rullar på rytmiskt, men icke sa nicke. idag gick de inte. men lena bara skratta och sa att ja skulle andas och ta de igen så ingen big deal av de. men älskar min plutt ändå, mimmi knäppte lite bilder som ni får här oxå. ska lägga mig nu faktiskt, så ja får sova riktigt ordentligt inatt.
min älskade, min skatt <3
kolla va ljust mitt hår ha blivit!!! :D
världens finaste !

<3

nu så ska ja byta om och sånt, sen så åker jag på hoppträning. hoppas på att det går bra, som dagen vart så skulle de behövas.
puss

skolan suger

hemma från skolan nu.
detta måste fan va den dåligaste dagen på länge. blir så jävla irriterad och sur på allt och alla. så kommer man hem och är på någolunda bra humör och sätter sig och pratar med mamma. aa va är de första hon gör, jo förstör min helg om två veckor som är jätte viktig. fan mamma, snälla kan du inte göra detta för min skull! så sitter och tröstäter shit och nötter nu, för flera orsaker. ska sätta på en film nu, puss

sommaren<3

nu när sommaren är över, och massa saker har förändrats så tänkte jag göra ett inlägg av vad som hänt i sommar och de jag saknar mest som jag kommer minnas länge. självklart tar jag bort om det är någon som är med utan att dom vill så säg bara till då.
14 juni
19 juni - första natten jag och mimmi sov i årsunda. va med micke och tobbe hela kvällen.
midsommar i lule - alltid något jag kommer minnas, så grymt kul. jag och ella åkte ut med 5 killar i denna bil. fick motorstopp och puttade bilden. sen när vi kom tillbaka så blev det fest hela kvällen.
11 juli - årsunda med viktor och tobbe. då jag riktigt va med viktor första gången. ute hela kvällen med dom, kom väl hem vid halv 1. saknar nå grymt!
17 juli - älskade mimmi kom till årsunda, va med henne mestadels av lovet som ni kanske märker. helt klart bäst!
21 juli - klockan 4 på morgon gick vi till tåget som begav till göteborg. bara de säger allt. gothia som gällde och massa annat skoj.
23 juli - lisse, helt sjukt va kul vi hade. va där med mimmi viktor johannes dennis lukas och så va de säkert nån mer som jag inte kommer ihåg.
27 - måste nog va den roligaste kvällen i årsunda. helt sjukt va kul vi hade, ser lite retard ut på bilden men den kvällen var nästan oslagbar.
4-5 augusti - första gången då ida kom hit, grym natt.
16 augusti - tältade med dessa två tomtar. även att bilden är knäppt vid 5 på morron. grym natt!

det var höjdpunkterna på sommaren, allt kan förklaras i detalj.
nu ska jag ta och gå till skolan.
puss

trött julia

ställde om klockan till 07.05 för att ja va så jävle trött. helt sjukt, så har tvättat ansiktet nu och måste börja fixa mig. tänker inte göra mycke alls idag. orkar inte de.. förövrigt slutar jag 3 idag, eller kommer väl bli halv eftersom vi har slöjd och alltid får gå tidigare. annars bara tråkiga lektioner. efter skolan så vet ja inte riktigt vad som händer. men hoppträning ikväll iaf.
men nu får ha en bra dag
puss
saknar sommarn lite då <3

just nu...

...sitter jag och lyssnar på musik och har precis kollar lite på valet. spännande dedär asså. har vart ute hela kvällen, skejtat och sånt you know. måste erkänna att jag och mimmi äger allt och alla på de. juste, som ni fatta så kom mimmi till mig. bästa ungen som finns och jag ljuger inte, älskar dig! nu är jag så sjukt trött och känns som ja ska somna här och nu. så måste nog ta och lägga mig. inte sovit mycke alls nu i helgen så de behövs. men då får ni sova så gott så hörs vi imorgon :)
pusss

RMK- timmar blir till dagar

tjenare
hemma nu och lyssnar på musik. vet inte om ni märkt de men när jag har en låt som rubrik så är det den jag lyssnar på just då så ni får låttips på en gång. smart va!
har haft konfa nu vid lunch. ärligt de sög, haha! konfaledarna är värsta sura och inte ett dugg glad. började grina i kyrkan :'( hmm bevis på att jag saknar ...... !
tror ja ska ta nått att käka snart, är riktigt hungrig. vill hitta på nått idag, undra om de finns nån söting som vill göra nått. kan kolla om mimmi vill komma hit. tror ja ska ner till ica/rusta/donken, what ever, dit dom skejtar iaf.
har laddat in bilderna nu iaf så här kommer nåra, men min kamera har nått fel för den knäpper typ 1 min efter man tryckt så dom blir suddiga.
sötmonika<3
monikas sko, emils sko. skiljer väl 10 strl mellan dom :O
HAHAHA fint tim
riktig shemale dedär
de va väl typ de ;)
puss

´vilken kväll

vilken kväll igår, helt galen. tänker faktiskt inte gå in på detaljer vad som hände på kvällen då jag måste respektera dom jag va med vad som hände. men kan börja med att säga att jag gick ner till ica och va med massa folk, kom nåra dit och ja chillade runt där. alla skejtade och sånt, handla på ica, åt på donken och ja sånt som man bruka göra. knäppte massa kort som ni kan få senare. sen skulle vi hem, de va då festen börja eller va man säger, tänker inte säga nått..
men idag så blir de konfa, om 1 timme börjar den så måste börja fixa mig lite. matilda är sjuk och ja har faktiskt ingen aning om vilka mer som ska gå i sandviken, nästan alla ska ju gå i stovik. men aja de märker man väl, annars får man vara mobbad om man inte känner dom.
men ni får ha de så bra så ska jag njuta av att inte ha nå högtalare så ja lider, ahah!
pusssssss
så fin gumman, älskar dig

Mr Big - To Be With You

nu har jag fixat mig, snackat på msn och smsat. väntar på maten ska bli klar så drar jag ut sen. de regnar så inte så kul men aja lever hoppas ja. tror ärligt ja tar vinderjackan. fryser nå sjukt hela tiden. tror ja börjar bli sjuk, inte bra! sitter faktiskt just nu och sjunger, på denna underbara låt som alltid kommer ha en speciell del i mitt hjärta :'(
mr.big-to be with you
nu tror jag att maten börjar bli klar. ska iaf gå ner och va lite social. puss
skriver när ja kommer hem ikväll nån gång.

tävling

nu är man hemma då. har vart på tävling med mimmi hela dagen. de har gått skit bra tycker jag iaf. så duktiga är dom. först LD clear round, felfri! sen LC A/0 och en fjärde plats. kan då påpeka att detta var jennys (hästen) första utetävling så de va ju jätte bra jobbat av dom.
sen så nu är har jag duschat och sånt. är grymt trött men ska inte sova än heller.
imon då, då blir de konfirmation med matilda, tror de började 11 så de va ju inte överdrivet tidigt iaf.
ska ta nått att käka nu så hörs vi senare.
pusssss
ni får bilder när hon skickar

dagens sammanfattning

sitter nu hemma hos mimmi. har inte vart hemma nått ikväll så har inte kunnat blogga. började med att vi drog ut på moppen. åkte till hemmakväll och köpte godis, sedan till ica och köpte chips och cola. åkte till jv och kollade på när alba p95 tränade. emil kom dit efter ett tag. så åkte mimmi hem. va med emil då, va hyper och blev så klockrent ägd flera gånger. pratade lite med folk där och sånt, kul att veta. va ute ett tag efter med emil och liam. sen hem och åt och sånt. tog bussen till mimmi och har nyss spelat gh ett tag. så ska ta och lägga oss snart, prata och sånt där mys. blir upp tidigt imon, vid 6 typ. men de är najs med hopptävling ju så de är bara kul. ska va social på sms och msn nu ett tag hade jag tänkt medan mimmi håller på med, aa ja vet inte riktigt vad hon gör. men nu kan jag lägga upp massa bilder från när vi va på gothia och i göteborg.




bjuder lite sådär
pusssssssssssssss

ändrade planer

mimmi är påväg hit nu ist. så vi åker förbi stallet när vi åker till henne och fixar hästen och sånt. de blir bättre ;) annars blir de fram och tillbaka hela tiden. sitter just nu och käkar världens godaste glass, vet inte ens va de va för nått men sjukt go va en iaf. tror ja tar lite mer (A) mahahaha nej men vi ska väl ut, göra nått. åka moppe, de regnar så de suger men skit samma. hyra film till ikväll ska vi oxå göra så de blir asbra de! vill ha pengar bara (A)

sofijah - när livet sviker

nu så är jag hemma från skolan. har de ganska stressigt. ska ta och ta på mig ridkläderna och gå till bussen. fixa i stallet ett tag med mimmi, åker direkt till mig efter. fixar oss sen drar ut och gör nått. vet inte vad.
imon ska iaf mimmi tävla så ja följer med som en så kallad hästskötare. men de är lärorikt de med. riktigt kul att träffa massa hästfolk oxå.
men nu måste jag gå, puss

hejdåå

går ner och äter nu sen sticker till skolan, hade! :)

todays look

bryr mig inte så mkt om kläderna som ni kanske ser. mer att fixa sig.
täckstift på alla rodnader
foundation så pudret fastnar i hela ansiktet
puder i hela ansiktet
hurfärgad/vit ögonskugga över hela ögonlocket och mot inre ögonvrån
svart eyeliner på övre fransraden
brun kajal på undre fransraden
marscara
rouge på kinderna
så suddig -.-
jeans-cheap monday
tröja-lule nånstans
cardigan-jc
skor-replay

godmorgon

gick upp extra tidigt idag för att hinna locka håret. men aa de resulterar ju till att jag går upp och tvättar ansiktet sen går och lägger mig ett tag. men nu så ligger locktången och väntar på mig så lär ta den innan hela rummet brinner upp. börjar 10 över 8 idag, jobbigt. med slutar kvart över 1 bara så de är lugnt. ändå så känns de som segaste dagen. men ja kanske hinner med en outfit eller nått, får se hur snabb jag är.
pusss
saknar min riktiga hårfärg

sammanfattning

tack line :)
visst är hon söt då, klart hon är!


var som ni nog förstår med line idag. mötte henne och gick till willys. prata om absolut allt. så skönt att göra de med nån som verkligen förstår vad man pratar om och gör nått åt de liksom. tack line!
hon har åkt iaf, har mest chillat. snacka med folk, smsat och ja tatt de lugnt. lockade nyss håret till imon och pratar nu med mimmi lite. härligt de. blir inge bio imon imed att de va absolut ingen bra film sen så va de bara i dom små tråkiga salarna med typ 5 rader och då är de inte värt de faktiskt. så vi tar de en annan gång.
men vad ska jag ha för kläder imon då, som ni kanske inte vet så har jag skolfoto imon och de tycker jag ändå är rätt viktigt, kommer ju synas för typ 500pers i ett år i en tidning sååå......

jullis. :DDDDDD

HEJ ALLA JULIAS LÄSARE :D
julia sitter och byter telefon
och jag är så snäll och uppdaterar åt henne
snäll man är dååå. :D



SEXIG GAMMAL BILD
HEHEH PUSS

<33

åker och hämtar line så åker vi till hemmakväll och snackar lite och sånt, köper B&J där så tröstäter de med henneeee!
pusss
17september-09 <3

pissig dag

ja vad ska man säga om dagen(?)
började ju rätt okej, skrev ju imorse och så. sen blev skit, mådde skit, allt va skit. så dagen kortfattat har vart skit. helt nere, depp, men tror nog att rasten före SO;n och själva SO;n tog priset. rasten började hetsa upp sig, tänker inte skriva vad som hände, varför och vem de handla om. men kan säga att jag blev jäääävligt ledsen, hela SO lektionen tillbringade jag med min förbannade mobil med alla dessa hemska sakerna i och mina helt otroligt älskade tårar på kinden. mår som ni nog förstår helt pisst up. ingen bryr sig, ingen orkar kämpa, ingen orkar ens visa en liten bit kärlek, INGEN FINNS DÄR! tack för de "älskat" folk.
ha en helt underbar torsdag så ska jag ta och cutta mig själv nu. nej nu driver ja bara, ska inte cutta mig, men en liten bit av mig ska iaf ta och tänka hur detta ska bli och kämpa för att det verkligen ska funka....
pussss
endast du, finns där och stöttar.
älskar dig över allt min underbara zeke, utan dig vet jag inte vad som händer<3

godmorgon

som jag sa igår så mår jag inte så bra, därför jag inte haft ork att blogga. men jag gör allt för att de ska reda upp sig och jag ska komma på en bra lösning till allt. men tänkte nu ta och göra ett morgon inlägg imed att jag är klar och börjar inte förrän om en halvtimme. så vad händer idag? hade planer idag, men ja vet inte riktigt hur de blir nu med dom. men ska fixa de. kan tyvärr inte skriva ut nått än förrän de är fixat och sånt..

hade dressyrträning igår. så tyckte då att jag skulle rida barbacka på Hestia, heter hon! till en början så va hon skön, men inte när de blev galopp. hon är mer än gunghäst än en häst. men de gick rätt bra ändå, imed att hon inte är lättast att rida. fick redigt fina skavsår efter bara.
förövrigt så, sitter jag nu och kollar på tävlingar. måste kolla upp om de finns nån transport som man får låna. det är de som är problemet. annars så står STORK och ockelbo som står, om ja nu hittar transport vill säga.
men nu måste jag ta och börja gå till skolan.
pusspuss

:S

tankarna snurrar runt. känns som vad jag än väljer kommer det bli fel på ett eller annat sett. vad ska jag göra? detta är mitt val, hur jag ska leva och dela mitt liv med. ett val som är oerhört svårt. tack alla som ställer upp för mig. det behövs verkligen. är inte längre säker på de beslut jag gjort, vad ska jag göra, hur ska jag göra, vilket är bäst, hur kommer omgivningen reagera? massor av frågor men få svar, om inte inga svar alls..


som ni märker så är allt förvirrande. därför kommer det inte bli så bra uppdatering idag. men ska försöka ordna upp allt så snabbt som möjligt.
ikväll blir det iaf att släppa tankarna och bara göra det jag älskar mest av allt, juste! stalleT.
puss

godmorgon

nu har jag fixat mig och ska bara klä på mig, ska ju ta nå foto sak i skolan för kamratstödjarna satt. men har liiite brottom, börjar ju om 30min och har inte ätit än.
vad händer idag då? ingen aning faktiskt. juste, kom på att ja hade engelska läxa till idag. ajdå men kan nog det.
men måste ta och klä på mig nu, snabbt morron inlägg bara.
pusspuss

natti

en riktigt trött julia ska gå och lägga sig i sin säng och sussa, så ni får sova så gott så hörs vi imon! ;)
pusspuss

bilder

har vart ute med brudarna nu ikväll. åkte ner med monika och emma till donken först, träffade matilda madde madde och nå ja inte vet vilka de va. käka där, sen drog massa så blev jag emma monika och matilda kvar. stack in på ica och shit, snodde mä mig monikas ipod hem och tuffa headstet så nu jävlar.

sitter nu och kollar på kläder som ja nog ska beställa hem om ja får. visar dom snyggaste snart. här får ni iaf bilder från dagen.
emma
matilda
monika
älskar dessa 3 brudar, borde hitta på nått igen!
pussssssssss

(L)

mysig dag, tänker inte säga mer än så!
men nu så väntar jag på emma så drar vi ner till donken där vi träffar monika. blir middag dar, mums! ska ta med mig kameran så kan nog säkert bli lite kort ;)
pusspuss

orienteringen ägde

kom hem för 1 timme sen ungefär. så nu har ja duschat och fixat lite sånt, måste ta och käka snart för är så sjukt hungrig. smsar och lyssnar på musik nu, mys!
kan då berätta att vi va bäst idag. det var BARA MIN klass som hade klarar orienteringen felfri, asså tagit alla inom begränsad tid. lite stolt våran lärare va då eller, så de va duktigt tycker jag.
men ska käka nu då, update you guys later! ;)
kisssss

brottom

godmorgon, caroline kommer om en halv timme och ja sitter helt nyvaken så de va ju lyckat. nej men behöver bara klä på mig idag, ska ha orientering i skogen så orkar inte fixa mig nått. vanlig outfit bara oxå, svarta tights svart linne och tjocktröja. sååå ja, borde klä på mig och iaf sätta upp håret på nå gaaalet sett, men ja skriver såklart när ja kommer hem, tidigt lär de bli tror jag.
pusspuss

gonatt

sista inlägget idag då jag snart ska gå och lägga mig. tror nog ja har dampat ut all min energi nu så ja kan sova gott. fick inte med nån söt som kunde filma idag, men fick två söta kort på bebis som ni får här nere. nu får och en bild idag på liten del av dagens outfit. men gonatt på er nu och sov gott.

så fin är du!
min älskling<3
blå jeans-?
svart linne-gina
alba tröja-alba
usatthår bara och allmän chill outfit
puss

Sofijah - Försöker

hejsan på er alla. kom nyss upp från duschen efter att vart på världens bästa hoppträning med varldens underbaraste zeke. gick som ni nog förstår alldeles för bra nästan. är som att sväva fram, märks verkligen att vi kämpat och jobbat till dit vi är idag. har verkligen lärt mig han utan till och hur han fungerar. efter sisådär 2 år. men de är de värt. blir första tävlingen den 2 oktober, hemma då faktiskt. sen tror ja de blir ockelbo helgen efter om vi hittar nån jäääävla transport. men nu så ska ja ta och gå ner och äta pannkaka, hihi. mys och så ska ja ta och chilla resten av kvällen. plugga borde göras men orkar verkligen inte. får väl smsa, fast juste skulle ju fixa håret, tror ja! locka de och sånt annars kan ja göra de imon. aja långt inlägg nu.

pusspuss

<3

nu drar jag till stallet, skriver när ja kommer hem! pussss

Sofijah - Varför

jag hade glömt de, hur mycke du betyder.
Kärlek va e de för nått skit den hittar aldrig hit, nej den når aldrig fram
varför äre såhär, Va ska man göra nu, När kärleken är slut? ja hittar inte ut
varför blev de såhär.

Sofijah - Nu är det över

skolan va inte bäst idag, va kul och sånt men inte direkt arbetsro och man lärde sig inte mkt. får damp på tyska gruppen, då från alla 8or går i samma och då är de ju inte min klass som är skönast där. utan massa tjejer som är så jävla dryga och aldrig kan hålla käften så man kan få lära sig nått nån gång. jävla drygt. annars så va svenskan rätt kul, aja. nu har ja mycke att göra innan ja ska på hoppträningen, måste plugga till engelska på onsda, sexualkunskap till fredag och prov om nåra veckor sen svenska omprov nästa onsda. bara att jobba på nu då!

ska verkligen försöka att ta massa bilder i stallet oxå, kan ju fråga om nån sötnos kan hänga med och filma och ta kort ! :D
känner mig lite depp just nu faktiskt, så hoppas ni står ut med min deppmusik och konstiga texter som ingen fattar :/
saknar midsommar och luleå, nått som aldrig kommer försvinna!
puss

Sober - Det var ingen som lyssnade

godmorgon, vaknade nyss och börjar om en timme. är sjukt trött, orkar inte skolan idag vill bara ligga hemma och sova. men bara att stå ut, brukar kunna va rätt kul i skolan, ibland iaf. har ju lite go klass och sånt. idag så är de ju riktigt kallt ute så undra va man ska ha på sig, jeans och tjocktröja(?), de blir najs!

hörs sen
pussss

gokväll babies

hemma nu, har som sagt vart med nåra ikväll. as mys har de varit, planerade nästa helg oxå. perfekt! kan inte avslöja vilka ja är med men de får ni veta förr eller senare. just nu så sitter ja och smsar och lyssnar på musik, svensk rapp måste va de bästa musiken som finns!
musik tips då till dom som gillar svensk rapp:
sofijah-se ljuset
D to the izzy ft sandra - varför just jag
issa - är de såhär de ska va
lite gobitar som ja lyssnar på, pussss
saknar min ida <3

homeeee

sådär ja, hemma nu. skönt!
tog en traktor tur med papi innan vi åkte, pratade lite och sånt, mys! fick glass på donken oxå, mums! packade upp nyss och sånt där, ska fixa mig lite sen dra ut ett tag. blir as najs, ska ta en outfit nu oxå som ni får nu eller ikväll. här är iaf en bild från igår kväll, mysigt va de kan ja lova..!
ser lite halvtjock ut och så men skit samma :D
pusss

hemåt

sådär, fixad och allt nu. hade lite kul med alexandra då ja sminkade henne jääätte fint, eller hur!?
men ska iaf ta och dra mig hemmåt snart, längtar efter mitt rum och min säng framförallt :D men ska få ta och leta på pappa och säga att han ska skjutsa mig. så när ja kommer hem igen så kan ni få bild från igår och sånt :)
men ha de bra då så ses vi sen, pussss

godmorgon sunshines

godmorgon. vaknade av världens äckligaste dröm. handla om runt kräftor som va överallt ch ja är as rädd för sånna så fick panik i drömen, även i verkligheten så alexandra undra ju vafan ja gjorde när ja vakna, haha! ligger i sängen nu iaf, fundera på att börja pallra mig upp och duscha sen fixa mig lite. godis blev min fina frukost oxå, de är bra de. nej men nu måste ja ge mig, sluta med godiset. jag och mamma har ju faktiskt gjort en deal att vi ska gå ner 10kg till jul så bara att jobba på nu. började ju bra med 5 på typ två veckor men sen så kunde ja inte hålla mig från godis. jaja ska gå upp nu iaf.
pusssss

grym låt

natti

nu blir de sova för våran del, skriver såklart när jag kommer hem imon. puss puss på er !

bästa

hände inte mycke ikväll eller. båda är så grymt trötta så orkar inte göra så mkt. har snackat lite och sånt. vart spcial på alla ställen som går nu känns de som. skrivit en låååång text som ja inte riktigt vet om ni ska få ta del av, vi får se! oj klockan va inte mkt nu eller :O men ska ta kort nu på hur vi ser ut och sover inatt.. haha fint fint säger ja bara, laddar upp dom imon iaf.
tänkte uppdatera er lite bara, tråkig men nått iaf!
och vart tog kommentarerna vägen, ja som fick endel för bara nån da sen! :)
pusss
(har inge bilder på denna data, tyvärr)

update

är hemma hos pappa nu.
har pratat med alexandra om allt och inget, fast har mycke kvar men de är skönt att vi börjar komma tillbaka till de vi hade förr. tack för att du finns och du vet att du alltid kan prata med mig!
iaf så ligger hon och sover nu, haha! sen så ska vi väl göra nått, våran dag idag ju!
nu ska jag iaf ta och göra nått på datan, är så långtråkigt att vara här om man inte har nått att göra.
pusss

my love to you are not gone

nu ska jag skynda mig ner till ica och köpa godis sen kommer pappa och hämtar mig. men ja skriver mer senare, ha de bra!
pussss

godmorgon

blev inget va uppe länge igår kände ja, somnade nästan i stolen så gick och la mig rätt snabbt. sov gott och sånt som vanligt. ska ta och mumsa i mig frukost snart sen chilla lite och fixa mig. drar till pappa senare idag, vet inte när eller nått men nångång. uppdaterar er om de. har då inte så mkt att säga faktiskt. men vi hörs!
puss

puss på er sweeties

sorry att ja inte skrivit nått. men strax efter förra inlägget så kom mimmi och ja fixa klart mig. hade lite skoj med henne sen drog vi ut och körde nåra varv med moppen runt stora sandviken. va ute sen hemma vid 11 kanske. har tvättat ansiktet och fixat för natten. men kommer nog bosätta mig vid datan till inatt nångång. för att ni inte ska dö av starkhet på chips så tipsar jag inte om OLW oranga sourcream&sweet chili chips. AS STARKA! haha :D

älsklingen<3

duschen-check

duschat nu, ska smörja in mig med hudlotion nu och torka håret. sen om ett tag så kommer mimmi hit och så ska vi göra massa skoj. måste fixa mina naglar idag känns de som, tror ja ska fixa mig extra mycke nu när de blir helg. brukar inte orka de annars men idag så ska ja nog göra de. haha kul för er att veta men sak samma.
update you gays later
pusss

hemmisch

älskar när ni kommenterar, man blir så glad! fortsätt med de, och ja lovar jag blir jätte glad verkligen! :D





hemma fråga skolan idag. började segt men blev rätt kul. trodde ja skulle börja grina på biologin faktiskt. uscha gillar inte sånt. snart ska ja ta och pallra mig ner i duschen och göra mig fresch. byter såklart outfit då så ni kan få bilder på de. ärligt ja tror ja byter outfit typ 3 gånger per dag, fråga mig inte varför.

just nu sitter jag och lyssnar på denna härliga låt.


hemmisch

älskar när ni kommenterar, man blir så glad! fortsätt med de, och ja lovar jag blir jätte glad verkligen! :D




















hemma fråga skolan idag. började segt men blev rätt kul. trodde ja skulle börja grina på biologin faktiskt. uscha gillar inte sånt. snart ska ja ta och pallra mig ner i duschen och göra mig fresch. byter såklart outfit då så ni kan få bilder på de. ärligt ja tror ja byter outfit typ 3 gånger per dag, fråga mig inte varför.

just nu sitter jag och lyssnar på denna härliga låt.


outfit

hade lite tid över så ni får outfit bilderna nu ist!
gårdagens:
linne-gina
tröja-vila
byxor-?
skinnjacka-ullared
väska-?
halsduk-ullared
dagens:
tröja-carlings tror ja
tjocktröja-carlings
jeans-?

skolan-.-

godmorgon.
sovit gott? de har ja faktiskt. vaknade för 30min sen ungefär, har kommit så långt att ja bara satt upp håret och ja ska till skolan om typ 40 min och ska äta innan så måste skynda lite, men orkar inte sminka mig. får bli neutral idag. idag så kommer mimmi hit iaf, ska hitta på nått och sånt. ska ta en outfit bild idag oxå som ni får när ja kommer hem efter skolan. slutar kvart över 1 så ska duscha snabbt då oxå.
men nu ska ja skynda mig.
jag och mimmi när vi va påväg ner till göteborg!
pussss

<3

hemma.
träffade saknade natalie. kollade på match snackade och sånt. trevligt trevligt. men är hur trött som helst så ska lägga mig i sängen och plugga lite. så blir ingen bra update ikväll. lovade er outfit bilder men de får ni imon bitti.
puss

:D

gud så kul att man redan ser förbättring på kommentarerna. fortsätt så :D
ska iaf ta och gå till bussen nu så åker jag till storvik. ni får outfit för "storvik" ikväll, haha har bytt om 3 gånger idag.
pusspusssss

D to the izzy ft. Sandra - Varför just jag

skolan va väl som vanligt, go idrott idag lär ja säga. klassen är kanske inte så dum ändå. men ska inte klaga heller. idag så händer vadå? jo, försöka plugga lite snart på sexualkunskapen till imon. sen så ska jag till storvik och kolla på match. ibk alba-storvik 18.00. kom och kolla!? ska va där med saknade natalie iaf, och träffa massa goingar som man inte träffat på typ 1.5år. så ska väl fixa mig till de oxå.

just nu lyssnar jag på-
puss

puuuh

sov övar ganska länge idag, si sådär 45 min. så hann inte göra nått bara ta på lite mascara och sätta upp håret så, klartt! fast nu börjar ja inte förrän om 35 min så har lite tid över iaf.
idag så ska jag iaf åka till storvik på eftermiddan och kolla på innebandy match. blir as najs tror jag, träffa alla saknade och sånt. kan försöka knäppa massa kort oxå så ni får nått kul att kolla på.
ni får ha de så bra då, nu så ska ja käka frukost. as hungrig! :)
älskar dig caroline!
puss

kvällen

kväll nu då..
träningen gick bra idag, förvånadsvärt bra faktiskt. jobbade mest på slutor och förvänd galopp. svättig blev man iaf, mer än hästen nästan och han va dyngblöt. haha!
ska snart ta och lägga mig iaf, åt pizza ikväll. mums! va ute ett tag oxå. men nu så ja, vet ja faktiskt inte vad jag ska skriva! bara att jag tycker ni kan bli bättre på att kommentera.
gonatt!
puss

bästa skoldagen

skolan idag va faktiskt mycket bättre än vanliga fall. haha kan bero på att man slapp klassen, så grymt jobbig. stod i markan fram till 1. as mycke beröm fick vi. kommer lugnt stå där flera gånger. sen så va de engelska och inställd fysik lektion. snart så ska ja väl ta och åka till stallet.

haha hade nyss en jätte rolig konversation med en från ytterby. fattar inte hur killar kan va så borta i huvve, så dum att dom inte fattar nått. men ja förstår er, kan inte va lätt att vara er i en sån liten tattar stad som ytterby, ni kan ju inte veta hur verkligheten ser ut....
puss

godmorgon

sovit gott, de har jag!
ska börja fixa mig nu, börjar om ungefär 1 timme. men har faktiskt inge brottom, brukar ju inte göra så mkt satt de är lugnt. men vad händer idag då? hmm ja vet faktiskt inte, skolan först sen ingen aning och så dressyrträning ikväll. haha en sak som va lite rolig ändå, det finns som en caféteria på min skola som kallas markan, så kom fritidsledaren fram till mig och caroline och sa att vi skulle stå imorgon (idag). sen sa han att de va typ bara vi som fick stå i min klass för dom andra va för stökiga. ni ska bara se hur dom är. haha, men nu ska jag fortsätta.
pusss

natti

var ute och bara satt och tänkte ett tag nu på kvällen. bara så ni vet varför jag inte skrivit nått.
men nu ska jag ta och sova, egentligen så borde jag ta och plugga, men men....
puss gonatt!

tips

tänkte ta och tipsa er om de produkter jag använder till ansiktet varje morgon och kväll. riktigt bra och ger snabbt resultat. använder dom i samma ordning som dom står på bilden. från vänster till höger.
deep cleansing från aco använder jag för att ta bort sminket så man blir helt ren.
sen daly scrub från visibly clean för att skrubba ansiktet noga då de är som små sandkorn i.
sen acnelösning från aco som jag baddar hela ansiktet med.
sen en aniktskräm som återfuktar huden från visibly clean.

dagen

gokväll!
sitter här och har precis laddat över alla bilder som knäppt inom en månad ungefär på "nya" datan. as bra! så nu har ja massa bilder och outfit bilder från idag och igår oxå.
träffade viktor idag. gick inte som planerat direkt, de blev inte sagt de som absolut va viktigast. fy på mig! :( va ner på stan en snabbis med mamma oxå, köpte ansiktsrengöring och acnemedel på apoteket sen in på lindex en snabbis och införskaffa 1 bh och 2 trosor.
neutrodena visibly rengöring 67:- aco acnelösning 49.50:-
blå bh 99:-/20% of, blå o rosa trosor 3betala för 2.
tänkt att dom rosa skulle va till leopard bh;n om man inte vill ha string just den dan. hehe!
men nu väntar alla där nere så ska ta och gå ner till dom.
pusspussssss
dagens outfit;
fick inga bra bilder men
svart linne från gina 99:-
cheap monday jeans från ----
sen tjocktröja från carlings

update@skolan

sitter i skolan på musik lektion nu. ska ta och leta information om en artist eller band man gillar. tror ja nog ska ta Issa typ eller nått sånt, ända som ja vet nått om och som ja gillar massor av låtar. annars är de ju typ en låt från olika band. denna lektion slutar kvart över tvp sen är de SO kvar sen slutar jag tidigt faktiskt.

men för att ja inte ska bli typ dödad av våran lärare så måste ja fortsätta nu. tror inte jag kommer kunna skriva nått efter skolan så de får bli ikväll eller nått. ska ju träffa viktor och prata med han!

aja ni får ha de så bra i skolan alla :)
pusss

sovit gott?

godmorgon sötisar!
ganska seg morgon, drömde en sån sjukt härligt dröm. ville inte vakna, men den kan bli sann faktiskt. får göra de på rätt sett så blir de bra. men nu ska jag ta och fixa mig och sånt. tror jag ska kö på självfallet hår idag. de brukar uppskattas.
(måste lägga in alla bilder på datan som knäppts sen ja lämna in den, de vill säga mååånga)
pusspuss

update

nu ska jag ta och sova..
vad har hänt ikväll, jo har vart med mina bästa tjejer! hahahaha låter sjukt, menar då mamma syrran och moster. men de är mys. va ut med "hunden" ett tag ;) haha japp, mysigt har de vart.
imon då? skolan, träffar viktor, pratar och sånt! sen vet ja inte riktigt. ska nog ta och plugga ett tag om jag orkar, annars blir de väl datan eller dra runt ute som en riktig gaaaangstaaa! ;) hahaha puss, kanske får hit mimmi oxå. ajja vi får se.
ska sova nu iaf, puss !

älskling

hemma från träningen. den va bäst som vanligt, iaf dom två sista gångerna xD
älskar zeke plutt!
pratade med mimmi om allt och inget. så skönt att prata med dig, tack älskar dig!
ska nu ta och gå ner och ha tjejkväll med massa goingar.
pussss

:(

hej bloggen. fruktansvärd dag.
men har iaf fått hem min dator, funkar perfekt.
ska hoppträna idag oxå, nått bra med denna dag!
vill skriva av mig men de kommer inga ord. dålig update idag då! förlåt för ja skriver så träkigt nu men ni fattar nog!
puss

godmorgon nu...

...har jag klätt på mig och plattat håret. ska fixa klart mig så som sminka lite och sen äta frukost.
tror inte de är min dag idag, har så sjukt mycke att tänka på så mitt huvve sprängs snart. men får ta de med caroline i skolan. brukar jämt hjälpa när man pratar med henne. aja, idag så blir de då skolan först till 3. sen så tror ja jag ska träffa monika. och ikväll blir de hoppträning.


hörs senare, puss!

hejsan bloggen

ligger nu i min säng och käkar choklad, haha! har vart med folk hela kvällen. vart ute, snackat och lite sånt. ida åkte hem ikväll oxå, kommer sakna dig gumman. men hon kommer nog nästa helg oxå så de ska jag nog klara.


idas nummer sötnosar, passa på!

kan ju bara vara snyggast!


imon blir de då skola som vanligt. men känns skönt ändå. inga läxor vad ja vet, ganska så skön klass ändå och ja känner mig allmänt pepp. blir hoppträning på kvällen oxå. älsklings zeke då, saknar han! men de kommer nog gå fint fint, börjar komma upp från svackan som vi haft ett tag nu.



men nu ska jag sova, pusspuss!

hejdå

nu ska vi dra oss till valbo.
skriver när vi kommer hem igen! :)


pusss

bilder och sånt

sådär nu har vi duschat, torkat håret och tvätta ansiktet. vi ska väl börja fixa oss nu, sen dra oss ut och göra nått hoppas ja på. här nere får ni lite bilder på oss, as snygga! haha ska ta massa bilder idag oxå, så hoppas på kommentarer!





morgon

förlåt så jättejätte mycke för att ja skrev absolut ingenting igår. de blev så, tänkte göra de med va ju med ida och vi hade så kul. va inte hemma nånting knappt eller så.
vi har iaf haft jätte kul. va ute ett tag igår sen kom min syrra från göteborg. va med dom ett tag, gick ut med folk igen och hade allmänt mys.
nu ska vi ta och duscha, känner oss inte fräsch. sen så tror ja vi skulle till valbo. annars så blir de nog att träffa folk.
men ja skriver efter vi duschat, lovar!!!


pusssss

godmorgon sweeties

godmorgon på er! :)
älskling har precis åkt och jag har precis fixat klart mig. om 15 min så åker ja till valbo och möter upp saknade ida. kanske är där ett tag eller nått sen drar hem till mig. träffar folk och sånt.. vet inte riktigt vad ja ska ha för kläder men de löser sig. men nu måste jag skynda mig, uppdaterar er när jag kommer hem igen.


puss

update

förlåt att jag inte skrivit nått på hela kvällen, borde verkligen ha gjort de. men efter sista inlägget så lära ja städa sen kom älskling och vi åt. så kom emma och danno sen så bara va vi ute, gick lite hit och dit. skratta, dampa, myste och bara mådde bäst. tack, älskar er alla!

nu så sitter jag här, ska prata med nåra på msn och sånt. älskling sover som vanligt. monstern skulle sitta fint nu, tror ja tar den nu..ja de gör ja ;) haha najs!


presentation

vet inte riktigt om ni vet vem jag är. dom som läst förr vet väl men er nya kanske inte gör de. så kör på en liten presentation här då!
Julia Boberg 14år Sandviken.
de vitkigtaste kanske, sen så kommer de ju mer allt eftersom.
men hoppas nu att ni läsare stannar kvar.
välkommen :)


let´s start

så, nu tänker ja ta och börja dehär med bloggandet.
blev inte direkt efter skolan eftersom caroline följde med mig hem ett tag men blev nyss hämtad av her lover ;) najs huh! ska snart ta och börja fixa mig lite. om ett tag hoppas ja älskling tobbe och alice kommer hit så ska vi väl göra nått sen träffa emma och danno ett tag. men de blir najs!

ny start, kom igen!

blogg är faktiskt något som jag nog aldrig kommer lämna föralltid. ni har ju märkt att ja ska sluta men alltid kommit tillbaka. kanske inte så bra men de är nog för att det är många som läser men inte kommenterar och de gör så man tappar lusten och inte vill. men sen känner man att man faktiskt vill blogga och skriva för de är rätt kul att kunna skriva av sig om dagarna. så faktiskt ska ja ta och börja blogga igen, även om ni inte kommenterar så mycke. jag vet iaf att ni läser och att iaf mina närmaste vänner bryr sig och de är huvudsaken nu..

börjar efter skolan för nu ska jag ner och äta frukost och smsa och sånt. slutar kvart över 1 så de blir inte så långt. tror inte ens nån har slutat och kunnat gå in och läsa här då heller så de gör nog inte så mycket.



så, ny start!
puss
/julia